Martin Gaston Demichelis

Arhivirane teme...

Budućnost argentinskog Gauča

U prvih 11 Bayerna
9
60%
U Bayernu, ali samo kao zamjena
5
33%
Bilo gdje, samo ne u Bayernu
1
7%
Na modnim pistama
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 15

Re: Martin Gaston Demichelis

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 22:51

Ja govorim za ovo desetljeće, znači od 2001. do danas. Svaka čast onoj obrani iz 2001. s Anderssonom i Kuffourom što smo osvojili CL, ali ovi su mi nekako po kvaliteti najupečatljiviji par bili.
Godinu ranije prije nego je Magath došao, čim je Kovač bio out zbog ozljeda, obrana teška rupa bi nam bila i upravo smo iduće godine doveli Lucia i glatko pokorili Njemačku.
To protiv Chelseaja je puka sreća što su 2 puta pogodili Lucia i što je lopta ušla u gol u 2 utakmice. Inače bi samo tako prošli Mourinha 04/05.
Meni su mnogi rekli da nakon odlaska Kovača nije to to... Lucio je ostao, dolazili su Ismäel i Buyten, ali to je nekako najbolji mi tandem bio... Kovač je imao negdje oko 50% dobivenih duela 1 na 1 te zadnje sezone, što se i ne čini lošim, jel?
Još da je Kovač ostao, pa se tu i Lahm ubrzo pojavio... Kakva bi to obrana bila... Za našeg Robija se tada nije nikako moglo reći da je loš stoper, dapače... Samo se govorilo da je među najboljima u Europi.

Sagnol----Lucio----Kovač-----Lahm

Da se to barem moglo vidjeti...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 22:54

doro napisao:oba rupčage i kikseri 1 klase s tim da je lucio bio i mister autogol..daj molim te...bayern špek stopere nema od Helmera i prije njega Kohlera ;)

U svakom slučaju bolji od Jeremiesa, Kuffoura, Linkea.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 24 svi 2010, 23:01

FCB_general napisao:
doro napisao:oba rupčage i kikseri 1 klase s tim da je lucio bio i mister autogol..daj molim te...bayern špek stopere nema od Helmera i prije njega Kohlera ;)

Zašto guraš Jeremiesa u tu kategoriju ?

Dr. za navedene igrače. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 svi 2010, 23:08

The Scarface napisao:
FCB_general napisao:

Zašto guraš Jeremiesa u tu kategoriju ?

Dr. za navedene igrače. 8-)

Zato što sam Jeremiesa najčešće gledao u veznom redu, a obranu je popunjavao samo kad su rupetine bile uzrokovane ozljedama. I nije se Jens baš pred kraj proslavio... Koliko je Magath računao na njega, umirovio se s 31 godinom što baš nije puno godina za mirovinu. :roll: Ali da je bio lik u 90-ima, definitivno stoji, posebice kad je mlatio na gradskim derbijima plave münchenske čobane odakle je i došao. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la bavarac » 25 svi 2010, 11:58

doro napisao:
FCB_general napisao:Mi bolje centralne braniče nismo imali u ovom desetljeću osim ove dvojice 04/05. Kratko je trajalo, ali bili su odličan tandem.
Slika

oba rupčage i kikseri 1 klase s tim da je lucio bio i mister autogol..daj molim te...bayern špek stopere nema od Helmera i prije njega Kohlera ;)

jep Lucio nas koštao Lp-a vs Chelsea...dva autogola....kovač nije skočio sa Drogbom....plus godinu ranije zakasnio na igrača Reala na Bernabeu i koštao nas prolaska u polufinale.... :neee:

što se tiče legendi Kuffura i Andersona....nisu ni oni bili neki špek...al su imali taj inat i srce za Bayernom...i davali su 200% od sebe na svakoj tekmi.....

bayern odavno nema neku švabsku klasu na stoperu i to je najveći hendikep u Munchenu....i njemačkoj repki.... :cry:
bavarac
Vječiti optimist

Prethodni

Vrati se na: Arhiva