Transferi i špekulacije (dopuštena rasprava)

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije (dopuštena rasprava)

PostPostao/la anton 1983 » 01 srp 2010, 13:10

Speedy napisao:@ anton

I sta mislis s tim temama kasnije? Spojiti ih s temom transferi i spekulacije ili?

Možda staviti u jednu. Ovu sada temu od 85 stranica staviti u Arhivu. Tipa da svake sezone takve velike teme počne otpočetka...Ko recimo ovo sve vezano za momčad i ekipu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 01 srp 2010, 16:45

anton 1983 napisao:

I sta mislis s tim temama kasnije? Spojiti ih s temom transferi i spekulacije ili?

Možda staviti u jednu. Ovu sada temu od 85 stranica staviti u Arhivu. Tipa da svake sezone takve velike teme počne otpočetka...Ko recimo ovo sve vezano za momčad i ekipu...

Za svaku sezonu se naprave nove teme kao recimo za ovu nadolazeću: Trasferi itd. 10/11., Momčad i ostalo 10/11., Liga Prvaka 10/11., Bundesliga 10/11., DFB Pokal 10/11. Bayern München 10/11. i tako to. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 01 srp 2010, 19:31

FCB_general napisao:
anton 1983 napisao:

Za svaku sezonu se naprave nove teme kao recimo za ovu nadolazeću: Trasferi itd. 10/11., Momčad i ostalo 10/11., Liga Prvaka 10/11., Bundesliga 10/11., DFB Pokal 10/11. Bayern München 10/11. i tako to. ;)

e ovo mi se svidja :bravo: , mogli bi u temu za lp stavljat kog bi smo htjeli u grupi
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 02 srp 2010, 09:56

Kako doznaje Tz :lol: zanimamo se za Hazarda, navodno je Lille vec odbio 22 milje od Reala. Kakve nebulozne cifre! Svako danas vrijedi 20 milja. Posto je rijec o igracu iz francuske lige, naravno o njemu znam NISTA! :neee:

edit: jel radi tko na otvaranju teme o dolascima? :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 02 srp 2010, 13:25

Speedy napisao:Kako doznaje Tz :lol: zanimamo se za Hazarda, navodno je Lille vec odbio 22 milje od Reala. Kakve nebulozne cifre! Svako danas vrijedi 20 milja. Posto je rijec o igracu iz francuske lige, naravno o njemu znam NISTA! :neee:

edit: jel radi tko na otvaranju teme o dolascima? :lol:

Stim da nam taj igrač uopšte ne treba.Čista dezinformacija!
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la cruz » 02 srp 2010, 23:15

mali je ZVJER!! ja volim igrače sa savršenom tehnikom i osjećajem za igru... :!:

al se slažem da nam sad (kako se računa na Kroosa i Müllera za tu poziciju) ne treba...

kod svakog se transfera treba prvo postaviti pitanje: "dal bi taj igrač pomogao Bayernu - dal bi POVEĆAO kvalitetu"
mali bi nas možda malo poboljšao, a dal će napredovati još.. teško reći.. rađe pokušati sa Kroosom koji se također već dokazao!!!

al opet ta cifra... :neee: pa ovo tržište je stvaaaaaarno u kurcu, totalno!!!!

pothitno pogledati : http://www.youtube.com/watch?v=lNGr9KUpPdI
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 04 srp 2010, 00:06

Milan će zbog Ibre prodati Hutelaara i Ronaldinha?

Slika

Za Huntelaara je navodno zainteresiran Bayern, a Milan bi mogao dobiti 15 mil. eura. Za Ronaldinha bi mogli dobiti oko 25. Žele Ibrahimovića iz Barce

Prema navodima Gazzette dello Sport, uprava talijanskog nogometnog giganta Milana mogla bi se odlučiti na prodaju dvaju važnih klupskih igrača u svrhu skupljanja novca za dovođenje Zlatana Ibrahimovića (28). Već ranije je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani rekao da je teško očekivati dolazak novih skupocjenih pojačanja na San Siro u slučaju da se ne prodaju neki vrijedni igrači "rossonera", a kao glavni kandidati za odlazak spominju se Klaas-Jan Huntelaar (26) i Ronaldinho (30). Milan se želi rješiti Huntelaara koji nije ispunio visoka očekivanja nakon dolaska iz Ajaxa, a navodno je za njegove usluge zainteresiran Bayern koji je spreman ponuditi do 15 milijuna eura. Za Ronaldinha bi Milan mogao dobiti odštetu i do 25 milijuna eura, a ukupno Gazzetta procijenjuje da bi "rossoneri" mogli utržiti do 66 milijuna eura prodajom spomenute dvojice igrača, računajući ukupno i njihove plaće i sve ostale troškove.
Ibrahimovićeva se vrijednost na tržištu nakon slabije debitantske sezone u dresu Barcelone procijenjuje na 35 do 40 milijuna eura, a uzme li se u obzir i njegova godišnja plaća od 10 milijuna eura, sve zajedno na njegovo bi dovođenje Milan mogao potrošiti do 50 milijuna eura.

24 sata

Inače amater pisao kad je napisao dolazak iz Ajaxa. Real kao da postojao nije prije dolaska u Milan. :lol: :lol: :lol:
Inače kako vam se čini Huntelaar u Bayernu? Jebeš mi sve, prije koju godinu sam ga i htio osobno da ga se dovede jer je ono profila ko Mario Gomez. Čini mi se i boljim, jedino ga je Real sada sjebao kad ga na 6 mj. dovukao pa ga zadnje ljeto u Milan poslao, a ni tamo nešto previše nije impresionirao. Mislim da je ovo glupost medijska, ali opet... Nizozemac i FCB... Sve je moguće danas kad je trener v. Gaal. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 04 srp 2010, 09:29

Cijena 15 miliona, pa i nije to toliko strasno. Ako iz Milana prihvate ovu cifru, neka ga uzmu.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 04 srp 2010, 11:46

Ali opet... Transfer bi valjalo obavit tek za 2 godine. Kada Oliću istekne ugovor, Klose već bude u dosta ozbiljnim godinama isto(a možda i ne bude član FCB-a nakon idućeg ljeta)... Ovako trenutno Miro će doći sa SP-a doslovno u šuterskoj formi, Olić već sada radi na pripremama, tu je još nedokazani Gomez i genijalna zvijezda ovog prvenstva Thomas Müller. Tako da mjesta trenutno gledajući, nema. Osim Huntelaaru dobro poznate, klupe! :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 srp 2010, 12:51

meni se ovaj huntelar nikako ne sviđa, nije me ni oduševljavao kad je igrao u ajaksu!

ni kad oliću istekne ugovor, ni kad kloze ostari ja ga ne bi doveo.

ne kažem ja, nije loš igrač, ali nije za Bayern!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva