Rekonstrukcija obrane!

Arhivirane teme...

Re: Rekonstrukcija obrane!

PostPostao/la anton 1983 » 28 lip 2010, 16:20

The Scarface napisao:Pa jel vi vidite kako Micho igra na ovom prvenstvu?

Jebo te Tito nama se cijeli svijet smije. Jedan stoper drvosječa drugi kikser kakvog nema.

Pa nije baš da nam se smije jer ostatak razara po kvartu. Ljubomorni se smiju jer smo prejaki a oni su nas htjeli u tome sa NoFcima i ciganizmom spriječiti!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 28 lip 2010, 16:49

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:Pa jel vi vidite kako Micho igra na ovom prvenstvu?

Jebo te Tito nama se cijeli svijet smije. Jedan stoper drvosječa drugi kikser kakvog nema.

Pa nije baš da nam se smije jer ostatak razara po kvartu. Ljubomorni se smiju jer smo prejaki a oni su nas htjeli u tome sa NoFcima i ciganizmom spriječiti!

Ovdje isključivo govorimo o obrani.

Ruku na srce tu je jedino Lahm klasa, a ostali su za dvije kategorije niže.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 lip 2010, 17:02

Scar, koga BK, ako ti ostatak ekipe razara. Sad pogle jednog Vidića a navodno je najbolji štoper svijeta. Žikiš? ;)

Niko ti se nama ne smije jer kad se kaže Njemačka, misli se Bayern pa taman da niti jedan od 11 igrača ne igra u Bayernu, makar to je nemoguće! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 28 lip 2010, 17:38

anton 1983 napisao:Scar, koga BK, ako ti ostatak ekipe razara. Sad pogle jednog Vidića a navodno je najbolji štoper svijeta. Žikiš? ;)

Niko ti se nama ne smije jer kad se kaže Njemačka, misli se Bayern pa taman da niti jedan od 11 igrača ne igra u Bayernu, makar to je nemoguće! :mrgreen:

Ne žikiš ti mene.

Ovo smije je bilo figurativno, poanta je u tome da su nam stoperi prejadni.

Ne zanima mene toliko šta drugi misle o nama nego želim da se postepeno pojačavamo. Za Bayern sad počinje neka nova era i ne smijemo stat na ovome što smo dosad postigli. Treba postepeno pojačavat obranu kad već imamo toliko špeka u napadu. LP-a nećemo više moć prismrdit sa ovakvim stoperima.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 lip 2010, 17:52

Tu se slažem. Bojim se da Micho i Buyten MORAJU proč. Kaj je najgore ja mislim da se za jako malo para moreju dovest bolji igrači...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 30 lip 2010, 09:56

po Castrol-ovim statistikama Micho je uvršten u najbolju 11-oricu grupne faze svj.prv. unatoč onoj kardinalnoj greški... (koju sigurno nebi napravio da je čuo "leđa leđa" - nije mogo čuti naravno zbog vuvuzela) :)

po meni je van buyten crna točka, a ljudi koji ne gledaju nogomet 90 minuta nego vide samo onu jednu grešku - za njih je demichelis uvijek krivac.. naravno ;)

malo gledajte, uspoređivši njih dvojicu, buyten je sporiji, tromiji, svaki drugi pas ode u aut ili "ubije" suigrača, pretrčavaju ga protivnici ko da ga nema, itd itd itd. a i on napravi digod koji fatalnu grešku, samo što su ljudi nabrijani na demichelisa (valjda zbog frizure, malo mu je duža kosa :D taj latino ima don juan friz pa su svi ljubomorni i jedva čekaju da pogriješi haha ) :mrgreen:

šalu na stranu, po meni je demichelis puno bolji od van buytena, i mislim da će on uz badštrudlu igrati štopera ukoliko se ne dovede kvalitetno pojačanje...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 30 lip 2010, 10:35

cruz napisao:šalu na stranu, po meni je demichelis puno bolji od van buytena, i mislim da će on uz badštrudlu igrati štopera ukoliko se ne dovede kvalitetno pojačanje...

Yep, sexsualan je Micho s svojim frizom! :lol: Između ostalog, nisam bas stekao dojam da ce Buyten zavrsiti na klupi sljedece sezone. Nekako mi Gaal najvise od svih nasih stopera drka na belgijanca. Sto se tice Trube, njega ce Gaal nekako ugurati, u to sam siguran, zna se da među njima postoje simpatije! :smile30: :smile10:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la ivicaolic » 30 lip 2010, 10:37

cruz napisao:po Castrol-ovim statistikama Micho je uvršten u najbolju 11-oricu grupne faze svj.prv. unatoč onoj kardinalnoj greški... (koju sigurno nebi napravio da je čuo "leđa leđa" - nije mogo čuti naravno zbog vuvuzela) :)

po meni je van buyten crna točka, a ljudi koji ne gledaju nogomet 90 minuta nego vide samo onu jednu grešku - za njih je demichelis uvijek krivac.. naravno ;)

malo gledajte, uspoređivši njih dvojicu, buyten je sporiji, tromiji, svaki drugi pas ode u aut ili "ubije" suigrača, pretrčavaju ga protivnici ko da ga nema, itd itd itd. a i on napravi digod koji fatalnu grešku, samo što su ljudi nabrijani na demichelisa (valjda zbog frizure, malo mu je duža kosa :D taj latino ima don juan friz pa su svi ljubomorni i jedva čekaju da pogriješi haha ) :mrgreen:

šalu na stranu, po meni je demichelis puno bolji od van buytena, i mislim da će on uz badštrudlu igrati štopera ukoliko se ne dovede kvalitetno pojačanje...

pa ko je rekao da je buyten bolji od demichelia. naravno da je demichelis bolje, ali je i on za kurca! :D
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la The Scarface » 30 lip 2010, 14:06

cruz napisao:po Castrol-ovim statistikama Micho je uvršten u najbolju 11-oricu grupne faze svj.prv. unatoč onoj kardinalnoj greški... (koju sigurno nebi napravio da je čuo "leđa leđa" - nije mogo čuti naravno zbog vuvuzela) :)

Jeba te Castrol u guzu. :D

Esi vidio kako je ispao protiv onog Meksikanca ? Ko malo dijete.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 30 lip 2010, 19:11

The Scarface napisao:

Jeba te Castrol u guzu. :D

Esi vidio kako je ispao protiv onog Meksikanca ? Ko malo dijete.

pa dobro, ne držim ni ja do tih statistika, al eto... samo sam htio reći da Don Juan inače solidno igra 89 minuta, a često onu jednu minutu zasere .. ;)

ivicaolic napisao:pa ko je rekao da je buyten bolji od demichelia. naravno da je demichelis bolje, ali je i on za kurca! :D

mogo bi se složiti, možda :)

Speedy napisao:Yep, sexsualan je Micho s svojim frizom! :lol: Između ostalog, nisam bas stekao dojam da ce Buyten zavrsiti na klupi sljedece sezone. Nekako mi Gaal najvise od svih nasih stopera drka na belgijanca. Sto se tice Trube, njega ce Gaal nekako ugurati, u to sam siguran, zna se da među njima postoje simpatije! :smile30: :smile10:

pa van Gaal cijeni van buytena, zato je i "zatrao" lucia! zato ti se čini da ga neće mijenjati... ali... van buyten će menš'čini brzo napuniti 33 godine, ne može ni on vječno..

igrat će ukoliko se ne dovede nikakvo pojačanje, a ukoliko se dovede lijevi branič kako Bog zapovida, onda bi on trebao biti br.1 kandidat za RAUS! ne bi mi to nikako smetalo ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 12 srp 2010, 08:44

po Bild-u, dogodit će se ono što nikad ne bi pomislio da će se desit, tj. Lahm ide opet na lijevu stranu!! a van der Wiel će kao zauzeti desnu!

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/07/10/das-ist-der-deal/um-van-der-wiel.html

rekonstrukcija obrane!

kao, želi se povećati ofenzivna efektivnost Phillipa Lahma, jer češće dobiva loptu nazad od Riberya nego što je dobivao od Robbena, dok je igrao iza Ribery-a zabio je 3 gola u sezoni, a lani nije ni jedan..

Mislim, dobra je to ideja, ali najviše me žulja što se to Lahmu nikako neće svidit....

je on profesionalac, igrat će on đe ga trener postavi, ali više puta je izjavio da želi igrati desno... :|
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 12 srp 2010, 08:51

Yep, ali to je vec stara vijest. Kada se nagađalo da je van der Wiel prakticki u Bayernu. Sad se to zadnjih dana malo stisalo i jos uz to se Chelsea umjesao. Samo se bojim da cemo mi njega dofurati pod svaku cijenu zbog Gaala i zbog tog mi se bljuje! :neee:

Sto se tice Lahmovog prelaska na lijevu stranu, pozdravljam taj potez jer je pod Hitzfeldom razarao zajedno s Riberyjem na toj strani. Odlicno su se nadopunjavali dok to nije bio slucaj s Robbenom koji je izrazito sebican igrac i on zeli vecinom loptu u svom posjedu. Tu je ta razlika između Riberyja i Robbena jer francuz zna kada treba dodati a kada pucati...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 12 srp 2010, 09:16

Speedy napisao:Yep, ali to je vec stara vijest.

pretpostavljo sam da je stara, al pošto sam bio na odmoru - meni su sve vijesti nove jbg :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la pememaji » 28 kol 2010, 19:56

Da je bar doša Chiellini
pememaji

Prethodni

Vrati se na: Arhiva