Bayernove legende - igrači koji su vas se najviše dojmili!

Arhivirane teme...

Bayernove legende - igrači koji su vas se najviše dojmili!

PostPostao/la Lennon » 19 tra 2012, 11:25

koji su vas se igrači najviše dojmili u Bayernovoj prošlosti, koje još i sad zazivate! vidim da nismo baš svi nešto prestari pa se nit ne sjećamo Gerda Mullera ili Kaisera, no igrači koje pamtite po potezima u novijoj povjesti, po slobodnjacima, načinu slavlja itd itd...
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: Bayernove legende - igrači koji su vas se najviše dojmil

PostPostao/la Lennon » 19 tra 2012, 11:32

za mene je najbolji igrač ikad kojeg sam gledal bil Effenberg, kakve lopte, driblinzi, istinski vođa.. malo me podsjećao na našeg Žutog. stvarno no 1. i da sad ima oko 25-30 godina i vjerujem da bi danas igrao u prvoj ekipi Bayerna i bio vođa. kakav igrač!! :legendo: :legendo: :legendo:

još jedan igrač će mi vječito ostat u sjećanju a to je - Mechmet Scholl. istinska legenda Bayerna,sedmica, mali brz dribler koji je pucao slobodnjake ko penale. al oni njegovi driblinzi na kratkom prostoru! kaj je taj čovjek igral...uff! stvarno je bila to najjača generacija u Bayernu, usuđujem se reć jača nego ova sad.

i još jedan čovjek bu mi ostal u sjećanju, novija povjest - Roy Makaay. stroj za golove koji je trpal u maniri Maria Gomeza, samo kaj smo onda imali slabiju ekipu pa nije toliko jako dolazio do izražaja ko Gomez, koji slovi za prvo centarfora u Europi trenutno. volio bi njega vidjet u današnjem Bayernu, makar naš Gomez sve trpa, al Makaay je bio... - Makaay!

naravno da tu ima igrača u sadašnjoj ekipi koji zaslužuju biti u ovom postu - al oni su još aktualni i nadam se da će dat još puno više nego dosada pa da o njima jednog dana napišem post sličan ovom!
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 19 tra 2012, 11:58

Ma sve je to ok, ali Oliver Kahn :legendo: - sinonim Bajerna u tom periodu. :smajl007:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Mrš » 19 tra 2012, 12:30

Ali Karimi :lol:
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2012, 12:42

Lennon napisao:koji su vas se igrači najviše dojmili u Bayernovoj prošlosti, koje još i sad zazivate! [url]vidim da nismo baš svi nešto prestari pa se nit ne sjećamo Gerda Mullera ili Kaisera,[/url] no igrači koje pamtite po potezima u novijoj povjesti, po slobodnjacima, načinu slavlja itd itd...

ne brini, vjerovatno je netko gledo one stare sezone Bundes Lige na DSFu sto prikazuju svako ljeto.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 19 tra 2012, 12:56

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFjbYlFR2u4[/youtube]

Jako mi fale ova vremena. :(

Ne samo kad je Bayern u pitanju, nego nogomet općenito. Toliko genijalaca, velemajstora, talenata, lijepog nogometa spram današnjeg. Sve je bolje bilo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 19 tra 2012, 14:17

definitvamente Effenberg ćaća svih ćaća :mrgreen:
on kad je na terenu sve je bilo moguće.....pored njega su svi suigrači bili bolji, jednostavno on ih je tjerao da postanu bolji :D
Brazzo je meni osobno isto bio moćan, volim prgave tipove koji se ne boje ni čega :!:
Meni igrači koji su me dojmili Elber, Scholl, Basler, Andersson, Kahn, Kuffour, Matthäus, Helmer, Jeremis, Maakay, Hargreaves Ze Roberto Toni, Lucio, Demichelis, Trapatoni :mrgreen:

sjeća li se itko još Sebastiana Deislera :(
Effenberg23
TORero

PostPostao/la effe__sa » 19 tra 2012, 14:24

Stefan Effenberg, Oliver Kahn su svakako dvojica koji su mi najdraži igrači uopšte. Dva posebna lika, lidera i baš kako Effenberg-forumaš (reko da ne bude zabune :) ) reče u prethodnom postu, pored Effenberga su svi ostali igrači bili bolji, on ih je bodrio i forsirao da budu bolji. Svakako bio je čovjek nevjerovatno dobrog pasa, sjajnog pregleda igre....Liderske sposobnosti je naravno imao i Kahn, koji je najbolji golman svih vremena....

Svakako odmah iza ove dvojice moramo spomenuti Scholla, pa onda svakako Elbera (odličan strijelac, borac, a kad zabije gol svojom proslavom digne ekipu na psihološkom nivou, digne im adrenalin, a i stadion gori...).
Lizarazu , velika legenda, jedan od najboljih bekova, lik i po, imao je tu karizmu, i on se baš bio ubio za Bayerna i dugo godina ostao vjeran i uvijek govorio da ne može nigdje biti bolje nego u Bayernu.
Kada govorimo o tome ko je ostavio najveći dojam, onda je to ova grupica, a dosta bi igrača još mogao nabrojat koji su me oduševljavali na različite načine.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 19 tra 2012, 14:44

Oliver Kahn.

Bilo ih je još, ali on najviše.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 19 tra 2012, 15:26

Effenberg23 napisao:sjeća li se itko još Sebastiana Deislera :(
how yes no

Hermann Gerland je nedavno izjavio da je Deisler najveći talent kojeg je trenirao

šteta :|

mnogi su mi se igrači dojmili, ali najviše Mehmet Scholl, Giovanne Elber, Oliver Kahn, od starih igrača Paul Breitner i Gerd Müller, od novijih Franck Ribery i Roy Makaay
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 19 tra 2012, 15:38

Scholl najdraži pa Kahn,Effe,Basler prgavi od starijih lothar i kohler...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 19 tra 2012, 19:47

Mrš napisao:Ali Karimi :lol:

:D

Meni ovaj:

Slika

:lol:

Effenberg23 napisao:sjeća li se itko još Sebastiana Deislera :(

Dobro da je ostao "u pameti". Sto je najgore od svega, skoro sam citao da je i finansijski propao. Sve one silne pare (sjecamo se ogromnog "handgelda" kojeg je dobio pri prelasku u Bayern). Povezan sa pogresnim ljudima, naivno iskoristen, posao sa lancom prodavnica Budistickih figura je isto propao...
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Red passion » 19 tra 2012, 21:55

Otkako je Bundeslige, iz svake Bayernove generacije barem po jedan, ako ne i više. Müller, Beckenbauer, Breitner, Rummenigge, Augenthaler, Matthäus, Effenberg, Elber, Lizerazu, Basler. No ipak najviše generacija od sredine prema kraju 90-ih pa do 2003. što je trajala. Poslije je još ostalo par ostataka s Kahnom i Schollom, no ovi šampioni koji su bili pod Rehagelom, Trapatonijem i Hitzfeldom(iznad svega) najviše. :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: 70-ih nisam ni postojao pa su mi zato 90-te u srcu, ali o generaciji iz 70-ih sam se naslušao hvalospjeva od mojih koji su to doživjeli i pratili.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lucimar » 22 tra 2012, 11:05

mislim da vi olako svrstavate neke igrace pod kategoriju legende
bayernove legende koje ja pamtim su: Kahn, Effenberg i Scholl

e sad ko je ostavio dobar dojam ?
pa eto Lucio mi je bio na granici da udje u legende :) tako da je sigurno prvi medju ovim "ostalim"
osim njega: Hasan, Elber, Roy...
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 22 tra 2012, 11:19

Lucimar napisao:mislim da vi olako svrstavate neke igrace pod kategoriju legende
bayernove legende koje ja pamtim su: Kahn, Effenberg i Scholl

Ova trojica jesu svakako najveće legende novije istorije, ali eto ovde malo se zato spomenu i ostali igrači koji su nas dojmili.
I ja sam svakako spomenuo ovu trojicu plus Elber kao najveće legende. Odmah iza ovih igrača moramo spomenuti Lizarazua, Sagnola, Salihamidžića, Kuffoura, Linkea, Andersona (onim golom za prvenstvo postao poseban igrač i neka vrsta baš legende), Finka, Jeremiesa....Ovi nabrojani igrači su mnogo vremena proveli (osim Andersona koji nije bio predugo, nego jedan solidan period) i svojim su zalaganjem i vjernošču klubu zaslužili da ih čovjek uvijek spomene.

Jedan od igrača koji je bio 100 % Bayern, agressive leader , tip igrača kojeg jako volim Van Bommel je isto svojom ljubavlju prema klubu , velikim zalaganjem i borbom zaslužio da isto bude spomenuti. U njegovim godinama igranja za Bayern, ekipa je djelovala dosta stabilno, a čovjek je osvojio nacionalne titule s Bayernom a u Ligi prvaka smo dogurali s njim do finala. I dan danas s poštovanjem govori o Bayernu i čak nas ne bi ni napustio da ga faktički Van Gaal nije otjerao. Ali njegovo vrijeme je ionako prolazilo, ali ostavio je traga. Ja takve igrače, takve ratnike i igrače koji daju sve od sebe jako volim.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Vrati se na: Arhiva