Što se tiće zlatne generacije njemačke, mislim da je to prefix koji im se PRERANO NAMEĆE te se krivo nameće. naime kad to ljudi kažu sve povezuju sa Schweinije, Lahmom i Poldijem - njim trojicom najprije zbog SP 2006. No oni nisu ta zlatna generacija. Zlatna generacija su U 21 Euro prvaci poput Neuera, Hummelsa, boatenga, Ozila, Khedire itd.
Kad igrači koje sam naveo, + Howedes, Kroos, Gotze, Schurlle i Reus malo sazriju eo nda s emore pričati o zlatnoj generaciji. Problem je više u tome što su Lahm, Poldi i Schweini, kao starosjedioci trebali biti njihovi vođe pa im se zato to predbacuje. Kada ti je u momčadi najstariji igrač sa 28 godina (ako se izbaci Klose) , onda se nemre reči da je to luzerska generacija, ekipa, momčad, kako god oćete, nego njihovo vrijeme i prilike tek trebaju doči na 3-5 slijedećih velikih natjecanja - tek onda bu se moglo reči kakva je to generacija bila.
Ono što Low mora sada napraviti je napraviti temelj u obrani - znači Hummesl i badGnjili moraju biti standardni tandem, a ne da se bira između 4-5 štopera. Treba fakat proizvesti tog JEDNOG beka, te se nebojati ako Schweini nije fit da ga se stavi na klupu, jer njega Kroos može zamjeniti. Onda treba Poldija pretumbati na poziciju špice, jer špice nekako Elfu fale, a Poldi je špica i sa ovakvim izborom na krilu on tu poziciju više nikada nebi trebao igrati! Jednostavno me čudi kako se Low još nije sjetio da tog igrača isporba na špic poziciji...
puno više stvari se i nema za popraviti, no bila bi velika grehota da ovakav skup igrača DO KRAJA svoje karijer nepostane Europski ili Svjetski prvak, ako ne i oboje i tu nepričam o Lahmu, Poldiju i Schweinsteigeru...