UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: UEFA EURO 2012

PostPostao/la The Scarface » 02 srp 2012, 15:23

LuctL napisao:http://euro2012.jutarnji.hr/odabrala-uefa-iniesta-najbolji-igrac--torres--strijelac--bez-hrvata-u-najboljoj-momcadi-eura-/1038694/

I, po tko zna koji put, Lahm izabran za najboljeg beka. I, onda zli jezici govore da nije najbolji bek na svijetu. Piff.

I dalje bez iti jednog velikog nalsova. :a045:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2012, 15:44

Što se tiće zlatne generacije njemačke, mislim da je to prefix koji im se PRERANO NAMEĆE te se krivo nameće. naime kad to ljudi kažu sve povezuju sa Schweinije, Lahmom i Poldijem - njim trojicom najprije zbog SP 2006. No oni nisu ta zlatna generacija. Zlatna generacija su U 21 Euro prvaci poput Neuera, Hummelsa, boatenga, Ozila, Khedire itd.

Kad igrači koje sam naveo, + Howedes, Kroos, Gotze, Schurlle i Reus malo sazriju eo nda s emore pričati o zlatnoj generaciji. Problem je više u tome što su Lahm, Poldi i Schweini, kao starosjedioci trebali biti njihovi vođe pa im se zato to predbacuje. Kada ti je u momčadi najstariji igrač sa 28 godina (ako se izbaci Klose) , onda se nemre reči da je to luzerska generacija, ekipa, momčad, kako god oćete, nego njihovo vrijeme i prilike tek trebaju doči na 3-5 slijedećih velikih natjecanja - tek onda bu se moglo reči kakva je to generacija bila. ;)

Ono što Low mora sada napraviti je napraviti temelj u obrani - znači Hummesl i badGnjili moraju biti standardni tandem, a ne da se bira između 4-5 štopera. Treba fakat proizvesti tog JEDNOG beka, te se nebojati ako Schweini nije fit da ga se stavi na klupu, jer njega Kroos može zamjeniti. Onda treba Poldija pretumbati na poziciju špice, jer špice nekako Elfu fale, a Poldi je špica i sa ovakvim izborom na krilu on tu poziciju više nikada nebi trebao igrati! Jednostavno me čudi kako se Low još nije sjetio da tog igrača isporba na špic poziciji...

puno više stvari se i nema za popraviti, no bila bi velika grehota da ovakav skup igrača DO KRAJA svoje karijer nepostane Europski ili Svjetski prvak, ako ne i oboje i tu nepričam o Lahmu, Poldiju i Schweinsteigeru...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 02 srp 2012, 16:05

LuctL napisao:Eno, C.R. svake godine je među TOP2 igrača na svijetu, pa je osvojio jedan (1) veliki naslov. :a045:

Zli jezici.

Piff.

Odrasti dečko.

1 > 0 .

Imaš pravo, važniji su izbori stručnjaka od naslova, ti mora da simpatiziraš Arsenal.

To što je kao lider nula i po defaultu gubi sve velike utakmice nećemo spominjat.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2012, 16:13

moram priznati da mi ovaj puta Scarova lpgika nije jasTna i da sam na Luctlovoj strani, znači NE na Lucimarovoj! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 02 srp 2012, 16:26

Činjenica je da nema velikog naslova, ali naslovi ne pokazuju baš toliko kvalitet igrača. Ako ćemo ići po naslovima, ispadne da je i Bosingwa dobar bek.

Lahm je već nekoliko godina u top3 beka svijeta i to svi redom priznaju...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la The Scarface » 02 srp 2012, 16:34

LuctL napisao:Jep, u pravu si. Lahm je taj koji je match winner i koji najviše može odlučivati o ishodu utakmice. Odakle si to izvukao, da mi je samo znati. Titulu kapetana nije sam birao.

Tvoje mišljenje je bitnije od 5-6 uzastopno osvojenih "trofeja" (nagrada) za najboljeg beka.

I, eto, mišljenja stručnjaka nisu važna. Muo ga nije htio, Barca ga nije htjela, to što je on ostao vjeran luzerskom Bayernu, nema veze.

Zaključivanje ti je jača strana. :bravo:

Uživaj dalje, ne da mi se više. Pozz.

Lahm je kapetan momčadi koji bi trebao utjecati na ekipu. Ako ti nije jasan pojam kapetana pogledaj kako je to Effenber prije radio pa ti možda postane jasnije.

Nisam nikad napisao da je loš bek i da nije zasluženo izabran među najbolje igrače. Poanta je bila da sa takvim izborima može brisati guzicu kad nemaš trofeja.

Po tko zna koji put su chokeali i spušili trofej tako da je po mom skronmom mišljenju glupo se kurčit neki glupim izborima kad kao loser ideš kući. Osim toga igrao je na lijevom beku a izabrani su i Alba i Coentrao tako da je izabran za poziciju na kojoj čak nije ni igrao.

Ni tvoje zaključivanje nije bajno kad nisi shvatio poantu kritike.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 02 srp 2012, 19:08

anton 1983 napisao:Što se tiće zlatne generacije njemačke, mislim da je to prefix koji im se PRERANO NAMEĆE te se krivo nameće. naime kad to ljudi kažu sve povezuju sa Schweinije, Lahmom i Poldijem - njim trojicom najprije zbog SP 2006. No oni nisu ta zlatna generacija. Zlatna generacija su U 21 Euro prvaci poput Neuera, Hummelsa, boatenga, Ozila, Khedire itd.

Kad igrači koje sam naveo, + Howedes, Kroos, Gotze, Schurlle i Reus malo sazriju eo nda s emore pričati o zlatnoj generaciji. Problem je više u tome što su Lahm, Poldi i Schweini, kao starosjedioci trebali biti njihovi vođe pa im se zato to predbacuje. Kada ti je u momčadi najstariji igrač sa 28 godina (ako se izbaci Klose) , onda se nemre reči da je to luzerska generacija, ekipa, momčad, kako god oćete, nego njihovo vrijeme i prilike tek trebaju doči na 3-5 slijedećih velikih natjecanja - tek onda bu se moglo reči kakva je to generacija bila. ;)

Ono što Low mora sada napraviti je napraviti temelj u obrani - znači Hummesl i badGnjili moraju biti standardni tandem, a ne da se bira između 4-5 štopera. Treba fakat proizvesti tog JEDNOG beka, te se nebojati ako Schweini nije fit da ga se stavi na klupu, jer njega Kroos može zamjeniti. Onda treba Poldija pretumbati na poziciju špice, jer špice nekako Elfu fale, a Poldi je špica i sa ovakvim izborom na krilu on tu poziciju više nikada nebi trebao igrati! Jednostavno me čudi kako se Low još nije sjetio da tog igrača isporba na špic poziciji...

puno više stvari se i nema za popraviti, no bila bi velika grehota da ovakav skup igrača DO KRAJA svoje karijer nepostane Europski ili Svjetski prvak, ako ne i oboje i tu nepričam o Lahmu, Poldiju i Schweinsteigeru...

Ja se ne slažem s tobom oko Podolskog ...pa recite mi kada je taj Podolski nekoga predriblao ili prešao i napravio neki višak u napadu ja ću vam reći NIKAD i u budućnosti NEĆE NIKAD....I manite se Podolskog on samo može u Kolnu prditi da je faca i nigdje drugdje....Jedini igrač koji nije pička i koji zaslužuje u ovome trenutku biti pravi kapetan je MANUEL NEUER čovjek je zadnji 5 minuta protiv Italije pretrčao više od nekih igrača
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2012, 21:38

UltrasMentalita napisao:Ja se ne slažem s tobom oko Podolskog ...pa recite mi kada je taj Podolski nekoga predriblao ili prešao i napravio neki višak u napadu ja ću vam reći NIKAD i u budućnosti NEĆE NIKAD....I manite se Podolskog on samo može u Kolnu prditi da je faca i nigdje drugdje....Jedini igrač koji nije pička i koji zaslužuje u ovome trenutku biti pravi kapetan je MANUEL NEUER čovjek je zadnji 5 minuta protiv Italije pretrčao više od nekih igrača

Nežikiš poanstu. On se u tu generaciju nameće, htio ti to ili ne. Nije sada poanta dokazivati jel on ŠPEK ili nije, nego dal on tamo spada, misleći pritom na tu generaciju i odgovor je da spada. Poldi nije lijevo krilo i kaj je najsmješnije zdribljo je par Talijana :mrgreen: Ima on PK golova na kontu za Njemačku, ali u ovoj Njemačkoj on nije igrao napadača, a ko zna kakav bi bio na toj poziciji. No otom potom...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 02 srp 2012, 21:46

Ja ovde shvatam sviju vas o čemu pričate i svi ste donekle u pravu.

Samo jedna mi se stvar gadi u zadnje vrijeme, a to je da se igrači na osnovu drugog mjesta u Ligi prvaka na primjer i drugim internacionalnim takmičenjima proglašavaju luzerima. Pa kakvi su onda oni luzeri što ispadnu u prvom krugu. Meni se nekako čini da su gori luzeri oni što u finalu izgube. To rade mediji, to rade ljudi ovako.....Mislim kontam ja Scara šta je on htio reči i meni se gadi što tako Lahm i Schweini zakažu u tim najvećim utakmicama, ali skupili su ljudi dosta nacionalni titula, njih dvojica mislim.

Ovako ispadne da su onda luzeri i Ballack, Nedved, Van Nistelrooy jer su osvajali nacionalne titule, a internacionalne nisu, iako su znali daleko dogurat, bar ova dvojica. A šta je tek s igračima koji ništa nisu osvojili. Zato mi je taj izraz luzer pretjeran nekako. A da Schweini i Lahm kaskaju za karakterima poput Kahna, Effenberga i slično, to stoji, naspram njih nekad stvarno ispadnu ko luzeri.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 03 srp 2012, 11:52

onda je i gomez totalni luzer jer ima ove godine tri 2 mjesta kao strijelac u BL,LP i sad na EP-u ..bit će da je to radi friza :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 srp 2012, 12:09

doro napisao:onda je i gomez totalni luzer jer ima ove godine tri 2 mjesta kao strijelac u BL,LP i sad na EP-u ..bit će da je to radi friza :mrgreen:

tek je počeo zabijati za Bayern i repku kada je nabacio friz 8-)

bit će naslova u 2013. godini samo neka održi ritam zabijanja i nek pojača malo u težim utakmicama :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 srp 2012, 17:02

cruz napisao:
doro napisao:onda je i gomez totalni luzer jer ima ove godine tri 2 mjesta kao strijelac u BL,LP i sad na EP-u ..bit će da je to radi friza :mrgreen:

bit će naslova u 2013. godini samo neka održi ritam zabijanja i nek pojača malo u težim utakmicama :bravo:

A za sve što pođe po zlu i općenito ostalo, tu je Mandžukić. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 03 srp 2012, 18:30

FCB_general napisao:
cruz napisao:

A za sve što pođe po zlu i općenito ostalo, tu je Mandžukić. :)

Sa svojim prejebenim krumpirima tek kad jučer pogledal njegove golove to je pomes frites na m3 :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 05 srp 2012, 14:32

doro napisao:Sa svojim prejebenim krumpirima

Toga nam i fali u našoj igri i na našim utakmicama.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 05 srp 2012, 15:00

FCB_general napisao:
doro napisao:Sa svojim prejebenim krumpirima

Toga nam i fali u našoj igri i na našim utakmicama.

Zato sam i spomenul to te zadovoljan njegovim dovođenjim jek baš nam treba takav jedan blento trpač ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva