Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

Arhivirane teme...

Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

Mario Gomez
8
25%
Mario Mandžukić
7
22%
Falcao
2
6%
Robert Lewandowski
5
16%
Neymar
1
3%
Thomas Muller
5
16%
David Villa
0
Nema glasova
netko drugi
4
13%

Ukupno glasova : 32

Re: Tko će biti napadač u Pepovom Bayernu?

PostPostao/la anton 1983 » 22 ožu 2013, 12:31

cruz napisao:
:shock: :?

kako bi sad sjela jedna oklada... ufff :smajl007:

jesi za?

(oklada u smislu koliko će Llorente EINSCHLAGEN u Juventusu)

Nisi ti mene razumio.

Mogli smo se ja i ti kladiti dal će Mađo propast il uspjet u Bayernu, al je pretpostavka bila da on dolazi da bude broj 2. Sve ostalo je povijest. isto tako si je Juve uzeo Llorentea kao "osigurač" i ja ti velim da će oni na ljeto PROBAT dovesti neko veće ime, a ako ne uspije tu je Llorente...

Inače on ove sezone ima problema s ozlijedama, malo igra i kriminalno je loš. Recimo u primeri je odigro 17 tekmi i zabio samo jedan gol. No to morti i nije tak jako strašno kad je u tih 17 tekmi skupio 535 minuta..E sad...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 28 ožu 2013, 10:28

Bayern München: Robert Lewandowski, Luis Suarez, Neymar, Radamel Falcao. Die Liste der Stürmer, die mit dem FC Bayern in Verbindung gebracht werden ist lang und hochwertig. Der kommende Trainer ist scheinbar bescheidener und hat sich bereits über den eigenen Nachwuchs der Roten erkundigt.

Genaue Infos soll sich Pep Guardiola über Stürmer Patrick Weihrauch geholt haben. Der wendige und schnelle U-19-Nationalspieler würde demnach in Guardiolas Stürmerprofil passen. Der 19-Jährige kam im Sommer 2010 aus der Nachwuchsabteilung von 1860 München und besitzt bereits einen Profivertrag bei den Bayern. Im Kader stand er bislang erst ein Mal, dafür konnte er im Wintertrainingslager in Katar Profi-Luft schnuppern. In bislang 22 Spielen in der Regionalliga Bayern erzielte der auch im Mittelfeld einsetzbare Youngster vier Treffer und bereitete drei Tore vor.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 tra 2013, 09:21

Ultimatum für Lewandowski.

Bis Mai muss er sich entscheiden, ob er den Verein wechselt-oder bis zum Vertragsende bleibt.

BVB möchte Sicherheit und nicht über dem Mai hinaus warten was der FC Bayern plane. Seit Wochen gilt ein Wechsel des Polen zu den Bayern als beschlossene Sache, nur über den Zeitpunkt herrscht Unklarheit

Lieber als in Richtung München würde der BVB Lewandowski ins Ausland ziehen lassen

Wie der Kicker aus England erfuhr, beabsichtigen zwei Klubs (Arsenal und Chelsea), Dortmund seriöse Angebote für Lewandowski vorzulegen.

Manchester United ist aus dem Rennen, da man vor einen Jahr RVP kaufte, nachdem man bei Dortmund 2012 abblitzte.

Znači Lewandovski je navodno dobio ultimatum da se do svibnja odluči dal oće ostati još jednu sezonu ili oće ići proč. Bez obzira na to ja smatram da bi BvB pogriješio da ga ostavi još jednu sezonu u klubu i slijedeće sezone ga pusti besplatno. Znam da bi im on i slijedeće sezone pomogao, ali se to tako u nogometu ne radi, jer za nekih 15-20 miliona eura, što bi mu trebala biti reala cijena, njega se mora prodati, te mu se već sada treba naći kakva takva zamjena.

Watzke non stop sere, da bi njemu bilo draže da on ostane i da ga se ne prodaje, ali to je u mojim očima samo taktika, da mu se digne cijena. Uz nas navodno su zainteresirani Chelsea i Arsenal, koji bi možda platili više ili isto za njega od Bayerna, što bi BvB-u bilo draže nego da ga prepusti Bayernu.

Kada vidim kakav mi nogomet od ove sezone prefeririamo i ono što predpostavljam da znam o PePu onda je Lewandovski "must buy", a Gomeza se mora prodati...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 04 tra 2013, 12:09

:roll:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 04 tra 2013, 12:13

nele-BHF napisao::roll:

Odsad brišem ovakve postove, koji ne znače ništa...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 04 tra 2013, 12:58

Rollam brate jer ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi prodali Gomeza i kupila Roberta.

:roll: !!!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 04 tra 2013, 13:01

nele-BHF napisao:Rollam brate jer ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi prodali Gomeza i kupila Roberta.

Jebiga i do toga je došlo iz razloga što vidim kaj pokušavamo. A za to kaj pokušavamo trebaju nam Lewa i Manđa, a ne Gomez i Manđa. Znači mi više ne želimo "trpača" u napadu i gotovo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 04 tra 2013, 13:03

Pa to što pokušavamo neće nam unaprijediti ekipu.

Serem se na svestranost Lewe. :geek:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 04 tra 2013, 13:05

nele-BHF napisao:Pa to što pokušavamo neće nam unaprijediti ekipu.

Serem se na svestranost Lewe. :geek:

E to je druga stvar...Ako već do toga dođe, onda se isto tako nadam da će Pep usavršiti Lewinu realizaciju, jer odgovrono tvrdim, kad bi to uspio, Lewa bi postao najkompletniji napadač današnjice. Čovjek koji more sam, dela za ekipu i još uz to zabija golove. Niti Gomez niti Manđa nemaju to. Manđa dela za ekipu, Gomez je opasan po gol, ali niti jedan od njih dvoej nemre niš sam. Lewa ima dvije odlike, more sam i dela za ekipu...E sad kad bi postao "malo Gomez" bio bi to DAS SEX...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 04 tra 2013, 13:09

Tako nekako. Prije će Gomez naučiti driblati nego taj levat zabijati.

I da, Gomez je već naučio driblati.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 05 tra 2013, 16:50

Vidjet ćemo do kraja sezone što će još biti od naših napadača. Da Jupp kojim slučajem ostaje, ova trojka što je trenutno bi i narednu sezonu igrala.

Lewy ako ne ode u inozemstvo, onda definitivno ide kod nas. Vidjet ćemo što će s njega biti. Čovjek voli više novce nego nogomet i mislim da bi i mi tu trebali biti oprezni da nas ne opljačka odštetom i godišnjim primanjima. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 24 tra 2013, 21:21

Na kraju sve, prije ili kasnije, dođe na moje. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la JM8 » 24 svi 2013, 16:58

nele-BHF napisao:Rollam brate jer ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji bi prodali Gomeza i kupila Roberta.

ja bi da se to dogodi... Gomez je pravi napadač i kraj priče, no Gomez u fazi kad Bayern ne napada ne postoji... s druge strane Lewa je napadač sličan Mandži, radilica ali je puno bolji u realizaciji od Mandže... i siguran sam da bi nam bio veliko pojačanje...
JM8
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la bavarac » 26 svi 2013, 19:27

eh pepeov Bayern taj film ak budemo gledal jao si ga nama :lol:

sjecam se gala i njegovog bayerna,prodal lucia ,mvb kapetan i sl. gluposti smile44 ,al eto ak gomez ode ca smile44 (onda je uli odlucio stvarno da odrijesi ruke i sve prepusti Pepu :shock: )

kako god bilo dolaskom gala i njegove filozofije prekobrojni su robben i gomez ,al ajd sad oteraj robbena (nakon sinocne predstave 8-) ), Gomez s druge strane ima bolji skor rejting od gerda mullera u bayernu , najvise hat-trickova od gerda mullera i je.. je tor masina , i uvijek ti zatreba druga taktika (robusni napadac ak ne ide kako ti zelis u tekmi) ..slucaj Chelski vs barca (otjeran ibra ) i bas zbog toga mislim da ce gomez must stay , na kraju krajeva nije on toliko ni spor,ima malo portugalsko spanjolske krfi i uz malo vjezbe sa pepe-om može naucit i on neku foru tu i tam ,a boljeg finisera necemo nigdje naci smile44

e sad placa mu je problem ,al ima se moze se,em je svabo tekmi u sezoni bude 50-tak tak da ni to nije problem tri napadaca moramo imat jer sto ak se dva ozljede :mrgreen:

postavlja se pitanje sto ce bit s Geceom i Mullerom u tom slucaju ,koji moraju igrat vise tekmi u sezoni ,al opet tu je kroos isto prekobrojan,sto vise covjek razmislja nezna kud bi svi oni stali plus lewa

al recimo ovak

basti - martinez

------gotze ----------kroos -------------ribery

lewa

ili

basti - kroos

- -robben ---------muller --------------gotze

gomez

ili

kroos - martinez

muller ---------------gotze - ----------saqiri

mandu

tako da ak bude pravilno rotirao ekipu bit ce prilike za sve ,al ak bas mora prodat Gomeza :( ,onda nek Muller igra spicu a ostane robben jer je sad postao Winner , a Goetze na cenera ...: 8-)

la kako je krenulo bojim se da nam je transfer period tek počeo i da uz napadaca ,stize stoper i jos jedan univerzalni vezni ,al to znaci da ce Robben i jedan napadac morat otic,dakle daj bože da dovedemo samo Lewu :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

Prethodni

Vrati se na: Arhiva