Igrac sezone

Arhivirane teme...

Igrac sezone

Neuer
0
Nema glasova
Boateng
0
Nema glasova
Dante
0
Nema glasova
Alaba
0
Nema glasova
Lahm
1
6%
Martinez
0
Nema glasova
Schweinsteiger
4
25%
Muller
7
44%
Ribery
4
25%
Robben
0
Nema glasova
Mandzukic
0
Nema glasova
netko drugi
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 16

Re: Igrac sezone

PostPostao/la CroCHEF » 10 lip 2013, 17:23

S Pandom cu se slozit za Mullera i Bastiana, ali glas ce otici ... BS31...
Muller je cesto znao nestati, isto tako i odlucit utakmicu, ali Basti je uvijek bio medju boljima. Najbolje od svega je pokazatelj da od tri poraza ove godine, on nije igro u dva. Realno gledajuci ove godine je bio jako opasan u napadu, (neznam tocno koliko puta je pogodio okvir :D ), u obrani je krndjo (pozitivno) sve protivnike... Osobno sam mislio da ce on krenut propadat nakon debakla dahoam, a lik se vratio bolji i jaci... i s cetiri trofeja :a045:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 10 lip 2013, 17:35

Ja sam također glasao za Bastiana, nekako mi se čini da je upravo on najvažnija karika ove momčadi.

Kao što je Chef rekao od 3 poraza 2 smo doživjeli dok Bastian nije igrao. Naravno da u momčadi imamo igrače koji igraju puno atraktivnije, imaju više scorera itd. , ali Bastian je naš dirigent u vezi. Onaj igrač koji povezuje konce, čiji se utjecaj na igru ne vidi prvim pogledom na utakmicu, nešto slično kao i Xavi u Barci.

Još bih dodao da je Bastian jedan od rijetkih igrača koje ne možemo tako lako zamijeniti, u drugom dijelu sezone možemo reći i jedini(Kroos je bio ozlijeđen, svakako nema potrebno iskustvo).
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 11 lip 2013, 11:30

The Scarface napisao:Ja sam također glasao za Bastiana, nekako mi se čini da je upravo on najvažnija karika ove momčadi.

Kao što je Chef rekao od 3 poraza 2 smo doživjeli dok Bastian nije igrao. Naravno da u momčadi imamo igrače koji igraju puno atraktivnije, imaju više scorera itd. , ali Bastian je naš dirigent u vezi. Onaj igrač koji povezuje konce, čiji se utjecaj na igru ne vidi prvim pogledom na utakmicu, nešto slično kao i Xavi u Barci.

Još bih dodao da je Bastian jedan od rijetkih igrača koje ne možemo tako lako zamijeniti, u drugom dijelu sezone možemo reći i jedini(Kroos je bio ozlijeđen, svakako nema potrebno iskustvo).

Mislim da nije tema o zamjenivosti vec o ponajboljem igracu sezone sto je nezahvalno jel se tu sastoji obrana,vezni red,napad itd....gujda je svakako najmanje zamjenjiv igrac kod nas .
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 lip 2013, 15:19

Kad se sve pogleda, Bastian je taj koji će biti Bayernov igrač sezone. Müller je neke utakmice igrao za zatvor dok ovaj takvih uopće nije imao. Ribery je u nekim velikim utakmicama dao premalo s obzirom na svoju kvalitetu.

Domaći dečko će to pokupiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 11 lip 2013, 15:48

Schweini jeste najbitniji kotača, ali je ipak sve kad se sabere igrač sezone bio Ribery. :D
Sad sam ovo baš konfuzno počeo...... :lol:

Poenta je u tome, što je Bastian taj naš motor, on povezuje redove i igra strateški bitnu poziciju, zna organizovat igru, stat na loptu, ubrzavat tempo, on je glavna centrala i takav jedinstven u ekipi. E još kad ga sparite s jednim Martinezom, onda baš zime nema, jer i Martinez dobro čita igru, borben je, odličan u duelima, dobiva skoro sve i ima visoku kvotu tačnih dodavanja. Samo što je Schweini više ko organizator, baš pravi organizator i zato kad ne igra njegov izostanak se itekako osjeti, primjer je bila druga utakmica protiv Arsenala. A još jedna je stvar bitna, prisustvo Bastiana na terenu je izuzetno bitno, on vodi tu ekipu, nekako im i psihološku snagu daje.

E sad pored pomenutog Riberyja mnogo je tu još igrača nas zadivilo (iako je cijela ekipa fenomenalna bila), ali npr ja posebno cijenim stvari koje radi Muller (jedan od najbitniji igrača Bayerna, često sam ponavljao), pa onda ono što rade Martinez , Dante i Mandžukić. Ovo su igrači koji ti unose vatru u ekipu, dižu je po pitanju borbenosti, te neke prgavosti (u pozitivnom smislu). A to ti je potrebno da dobivaš utakmice. Martinez je i sjajno tehnički potkovan, a još toliko borben i toliko dobro igru čita i super jak u duelima. Dante ko stoper ima i tehničke potkovanosti, a borben. Mandžo ore, a i zabija.
Ne smijemo u svemu zaboravit, kakvu je samo sezonu i Lahm odigrao. Svi smo znali kakav je bek, ali ove me je očarao, ovo je bio još jedan level više. Još je Philip nekakav postao žešći, pakleniji.....
U osvrtu sam o svakom igraču pisao, pa ne mogu i ostale opet nabrajat, ali htjedoh sad ove izdvojit.

E sad zašto sam ja ipak stavio Riberyja kao igrača sezone. Muller mi je tu bio jako blizu, mogli bi i njega proglasit najboljim, pa nisu daleko ni neki nabrojani gore (a ponavljam da je cijela ekipa bila sjajna i da je stvarno teško).
Međutim, Ribery je jednostavno imao toliko puno čarobnih utakmica u kojima je vrtio protivničke igrače, da ih do dan danas vrtoglavica drži.Onda bilo je tu golova ko onaj fantastični gol u Gladbachu. Pa onda i kada je znao nestati, on je navlačio na sebe protivničke igrače i drugima ostavljao prostor ili je s dva poteza odlučivao utakmicu (primjer : Dortmun i finale LP). Pa one odlične partije protiv Barce....Pa uz sve te driblinge onoliko trke, onoliko vraćanja nazad i dobivenih duela nazad. Samo treba razmislit, čovjek u napadu ko lud dribla , proigrava pa i zabija, a vraća se i bori nazad.
Zbog ovog svega on nekako ipak odskače malo od ostalih, kad bi sve ovako sabrao.
A evo fudbaleri koji nastupaju u BuLi su ga proglasili najboljim igračem ove sezone u BuLi.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Arhiva