Mario Gotze

Arhivirane teme...

Re: Mario Gotze

PostPostao/la CroCHEF » 02 ruj 2013, 18:00

i ove sezone je vec u dvije utakmice radio problema... protiv Frankfurta ga je Klopp vadio vec na poluvremenu.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 03 ruj 2013, 16:59

Ima vremena za Götzea, tek u 2014. godini, ništa prije. Obnova ozljede na treningu uoči Reala je donijela svoje za ovu godinu. I kad pogledam utakmicu s Chelseajem kako je igrao, čak i panj Müller je trebao srati tamo po terenu i možda nešto upecati kad se lopta na glave počela ubacivati.

S Martinezom je drugačija situacija. On je bio više manje zdrav kad je stigao, ali potpuno nepripremljen za razliku od Gustava. Samo kad je Luiz se ozljedio i imao dužu pauzu, ovaj je to odlično iskoristio i tu kroz stanadardnu igru uhvatio formu koju nije pustio do kupa konfederacija(koji je potpuni promašaj Martineza i samo šteta).

Kod Götzea je takva da je on ozlijeđen došao i ništa ovog ljeta nije radio osim gledao utakmice, a pripreme započeo kad je sezona krenula. Načekat ćemo se mi još Maria, a tu su i Robben, Shaqiri i co. koja imaju puno veće šanse da uzmu Thiagu i Götzeu mjesta u ekipi, pa onda dolazimo do toga kako smo klupu platili 60 mil. €. :D :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 ruj 2013, 08:01

Što se tiće Gotzea nažalost kod nas je to sve krivo sjelo. Sad bi najrađe da neigra do slijedeće godine i da se pripremi za Bayernovu budučnost. To je igrač koji se MORAO uzeti bez obzira dal on kod nas uspio ili ne. Ja ne sumnjam u to da će uspjeti, a na kojoj poziciji u budučnoti igrao bumo vidli. On je next step tako da kad Robben ili Ribery odu (mirovina), mi imamo igrača istog kalibra za zamjenu.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 04 ruj 2013, 08:58

anton 1983 napisao:Što se tiće Gotzea nažalost kod nas je to sve krivo sjelo. Sad bi najrađe da neigra do slijedeće godine i da se pripremi za Bayernovu budučnost. To je igrač koji se MORAO uzeti bez obzira dal on kod nas uspio ili ne. Ja ne sumnjam u to da će uspjeti, a na kojoj poziciji u budučnoti igrao bumo vidli. On je next step tako da kad Robben ili Ribery odu (mirovina), mi imamo igrača istog kalibra za zamjenu.

Sad je samo pitanje kad će doći taj next step, kad odlaze Robbery.. 3 godine?
Ja se nadam da Mario ima toliko strpljenja...
Zapravo pitam se u vezi Gotze-a isto što i kod Kroosa? Koja će bit njegova uloga u ovogodišnjem Bayernu? Koje ima planove Pep za njega?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 04 ruj 2013, 09:06

Lennon napisao:
Sad je samo pitanje kad će doći taj next step, kad odlaze Robbery.. 3 godine?
Ja se nadam da Mario ima toliko strpljenja...
Zapravo pitam se u vezi Gotze-a isto što i kod Kroosa? Koja će bit njegova uloga u ovogodišnjem Bayernu? Koje ima planove Pep za njega?

Pa velike planove ima. to su igrači koji pod umjerenom rotacijom razaraju, a moramo znati kao i što vidimo da su ozlijede sastavni dio nogometa, a kao što vidimo, nama su ove godine više nego vjerne! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 ruj 2013, 11:02

Mali je brutalna budučnost te ovu prvu sezonu mora imat strpljenja i sanirat sve ozljede te postat muškarac a ne skvarcana pussy.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 05 stu 2013, 10:09

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/296 ... bolji.html

:lol:

Zanimljivo je kak ljudi misle da smo mi s Gotze-om promašili. Pa dečko ima 21 godinu i mi smo ga platili (samo) 37 milja. A već s 21 godinu tolko je iskusan i tolko je toga već osvojio... Mislim, u svijetu nogometa gdje jedan United nudi za Khediru 40 milja eura, gdje Mamić prodaje tinejdžere koji nemaju 10 utakmica u Dinamu po 15-20 milja eura, što je onda za nas 37 milja?

A ne pušim priču da je Dortmund bez Gotze-a bolji... :nono:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 25 stu 2013, 11:26

Iako igrao samo 25-30 minuta, za njega je ta utakmica bila utakmica koja mu daje neko novu dimenziju u Bayernu. Mislim da više niko ne sumnja u ispravnost ovog transfera. Slično kao i kod Thiaga, oni su odigrali samo 30 minuta u toj tekmi al su najviše od svih profitirali od te tekme. Mislim da nakon Dortmunda više niko ne razmišlja o tome zašto su oni dovedeni u ekipu koja je ionako sve osvojila. ;)
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Arhiva