Teško mi je glasat za Maradonu, Pelea i ostale velikane jer nisu igrali u mom vremenu,tj. ja se još nisam rodio kad su oni harali, a ovako preko snimaka i to samo nekojih na youtubu ne mogu točno zaključit ko je bio najbolji.
Od vremena od kojeg se ja sjećam, od neke 1998-99- pa nadalje, postoje jako dobri igrači koji su harali. Od Bavarskih velikana najviše me impresioniral Stefan Effenberg. Stvarno majstor, pogotovo za dat loptu, bio je vođa, kapetan i zabijanje mu nije bilo strano. Kad smo ko klinci igrali nogomet, ja sam uvijek kad bi slavio golove govorio Stefan Effenberg!!

Tu i tam su me zvali Stefan
Nadalje, bilo ga stvarno jako dobrih nogometaša dojmljivih, od Batistute, Tottija, Del Piera, Rivalda, Ronalda, Becksa, Raula.... no jedno ime ostat će mi upamćeno, i dosad niko ga nije skinuo. To je Ronaldinho. Ljudi moji, u vrijeme najveće njegove forme, tog čarobnjaka bilo je baš ono gušt gledat. Baš čarobnjak. One finte na kratkom prostoru, mašta, pa fore, pa slobodni ispod zida, pa onaj gol s prstima Chelsei

Stvarno nogometaš koji je bio posve drugačiji nego ostali, šteta što je bio samo Brazilac

pa ga sve ostalo kasnije zaokupilo a ne ono najbitnije - nogomet.
Poslije toga slijedi era Ronalda i Messija, i sad našeg Riberya, i to su sve veliki igrači, definitivno najveći i igrači koji traju već 6-7 godina. Messi je porušio sve rekorde i vjeroatno će mnogi reći najveći ikad. Možda se i slažem. Al ono kolko je Ronaldinho činio u svoje vrijeme nogomet - drugačijim, mislim da se tako brzo neće ponovit.