The Scarface napisao:Jebe se meni, ja i tako nikad ne idem na sajt.
Neidem niti ja na site, al mi se nejebe jer oču da bude što bolji. Ja tak i onak razumijem Njemački pa sve na tim stranicama pročitam, ali što bolji site, više ljudi nas prati
The Scarface napisao:Jebe se meni, ja i tako nikad ne idem na sajt.

katsche napisao:a di je ono "predstavljanje protivnika Bayerna u Championsligi".....
bilo je nešto malo o Haifi a Juve ništa....
a ja se mučio ko budala !!!

katsche napisao:a ja se mučio ko budala !!!
Speedy napisao:Cek kolega, meni tu neke stvari nisu jasne! Po ovom tvom postu sam dosao do zakljucka da si ti napisao sve o nasim protivnicima u skupini ili se mozda varam?
Ako je tako, to onda do mene nije i nisam upucen u ta događanja ali ubuduce salji meni na PP takve stvari i bude objavljeno na vrijeme!

ankujund napisao:ne zelim umanjit vrijednost onog sta si radio

Speedy napisao:Ajmo onda na ovaj nacin, fino tko ima sve te tekstove kod sebe nek meni proslijedi na PP i budem ja to prekontrolirao i vidio jer treba sto dodati i bit ce sve spremno za sljedece kolo protiv Bordeauxa!

Effenberg23 napisao:ja kao novi vjerojatno nemam pravo nešto puno za reći, ali mi se ne sviđa ovo da je tekst skroz lijevo, a naši avatari i ostale gluposti desno
anton 1983 napisao:jel se to meni ćini Speedy il si pak nekaj spojebal?

katsche napisao:Speedy napisao:Ajmo onda na ovaj nacin, fino tko ima sve te tekstove kod sebe nek meni proslijedi na PP i budem ja to prekontrolirao i vidio jer treba sto dodati i bit ce sve spremno za sljedece kolo protiv Bordeauxa!
![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju