Ko je za Gaala, ko je protiv Gaala?

Arhivirane teme...

Re: Ko je za Gaala, ko je protiv Gaala?

PostPostao/la CroCHEF » 29 tra 2010, 14:01

iskreno volio bi da ostane i ako osvoje sva 3 (posto sam cuo da je izjavio da odlazi ako osvoje sve 3)
TJ OCU SVIH 6 realno njemacki superkup, europski super kup a i ono svjetsko klubsko prvenstvo
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 29 tra 2010, 14:36

CroCHEF napisao:iskreno volio bi da ostane i ako osvoje sva 3 (posto sam cuo da je izjavio da odlazi ako osvoje sve 3)
TJ OCU SVIH 6 realno njemacki superkup, europski super kup a i ono svjetsko klubsko prvenstvo

ja bih 7...oću i Liga kup..... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la I_Love_Bayern » 29 tra 2010, 14:58

Nek on nama prvo donese ova tri glavna i ja prepreprezadovoljan... :bravo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la marac » 30 tra 2010, 11:59

Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 30 tra 2010, 13:01

po meni jedan od najboljih tekstova za gaala u hrvatskoj

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ankujund » 30 tra 2010, 14:57

da, svaka cast za kolumnu
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 17 svi 2010, 20:39

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la I_Love_Bayern » 18 svi 2010, 08:37

CroCHEF napisao:http://www.spox.com/de/sport/fussball/championsleague/1005/Artikel/fc-bayern-muenchen-inter-mailand-louis-van-gaal-bleibt-auch-bei-cl-sieg-fcb-favorisiert-bastian-schweinsteiger-arjen-robben-selbstvertrauen.html

Super :bravo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la TulE » 18 svi 2010, 10:31

Van Gaal ostaje u Bayernu, iako je najavljivao odlazak!!!

Trener Bayerna Louis Van Gaal saopštio je da će ostati u Muenchenu i naredne sezone i u slučaju da u subotu osvoji Ligu prvaka.
Holandski stručnjak je prije mjesec dana rekao da će otići iz kluba ako osvoji trostruku krunu, jer više neće imati šta da dokazuje.

"Pre...domislio sam ...se. Razgovarao sam s prijateljima, igračima i članovima uprave i nakon toga odlučio da odradim ugovor do kraja. Ipak, naredne godine će biti druga priča", rekao je Van Gaal.

Krajem prošle godine Holanđanin je bio nadomak odlaska, zbog loših rezultata. Krajem jesenjeg dijela prvenstva Bayern je znatno zaostajao na tabeli, ali je sve krenulo nabolje u drugom dijelu sezone.

Poslije serije od 13 pobjeda u Bundesligi, Bavarci su stigli do vodeće pozicije, a uslijedile su i dobre igre u Ligi prvaka.

"Prvi put u karijeri sam doživio da gotovo svi igrači bez rezerve prihvataju moju filozofiju igre. Doduše, trebalo je da prođe neko vrijeme da se to desi, ali onda je tim eksplodirao. Uvjeren sam da možemo da igramo još bolje i da ni iz daleka nismo dostigli svoj maksimim", rekao je Van Gaal.

Ovo sam jutros nasao na facebook..... :bravo: :avogp1: nadam se da je istina
TulE

PostPostao/la cruz » 26 svi 2010, 13:48

čitao sam na sport1 teletextu da se već dogovara produženje suradnje s van Gaalom

kao, uvijek smo imali uspjeha kad smo imali trenera koji je duži period kod nas, tako se kani i sa van Gaalom :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la bavarac » 27 svi 2010, 12:38

cruz napisao:čitao sam na sport1 teletextu da se već dogovara produženje suradnje s van Gaalom

kao, uvijek smo imali uspjeha kad smo imali trenera koji je duži period kod nas, tako se kani i sa van Gaalom :bravo:

ovisi.... :mrgreen:....Magath je osvojio dopelpack...pa je onda nas ostavio u kupu UEfa jednu sezonu.. :roll: ..tako da....ne treba žurit s novim ugovorom uopće.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 27 svi 2010, 18:14

bavarac napisao:
cruz napisao:čitao sam na sport1 teletextu da se već dogovara produženje suradnje s van Gaalom

ovisi.... :mrgreen:....Magath je osvojio dopelpack...pa je onda nas ostavio u kupu UEfa jednu sezonu.. :roll: ..tako da....ne treba žurit s novim ugovorom uopće.... :D

Iaoko sam ja da trener ostane svakako duže bilo koji treba pričekat jer znamo da je i u barci radio sranja nakon 1g. ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 27 svi 2010, 18:51

bavarac napisao:

Dobro pamćenje! :bravo: Tako je Magath isto, dvije dvostruke krune, jednom četvrtfinale i jednom osmina finala CL, a nakon toga produženje ugovora i koma u 06/07. sezoni te otkaz početkom veljače 2007. nakon remija poraza od Dortmunda i remija s Bochumom. Zajebano je to sve... Ali Magath je definitivno ušao u tu sezonu bez ikakvih pojačanja u sredini terena, posebice onih ofenzivnih. Forsiralo se Schweinija na AMF-u što on nije mogao da išta skoro pokaže. A van Bommel nam bio tada najbolji igrač i glavna uzdanica uz Makaaya. :mrgreen: Van Gaal barem je dobio brdo razno raznih igrača i jedno 27 profića + omladinci što je daleko veći izbor za njega bio nego Magathu te sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 svi 2010, 22:26

To stoji onaj Maghatov tim 2 g. je bio oskudan i tu je uprava bila glavni krivac..poslje su okrenuli ploču ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 28 svi 2010, 18:22

doro napisao:To stoji onaj Maghatov tim 2 g. je bio oskudan i tu je uprava bila glavni krivac..poslje su okrenuli ploču ;)

Bome tog ljeta 2007. sam bio u šoku, 70 mil. eura na transfere... :o I još onih 10 za Brena na zimu... Jedna sezona 80 mil. eura, neviđeno u povijesti FCB-a. :D Ali ispalo je odlično te sezone, samo eto malo ta EL je završila loše od Zenita, jer najbolji smo bili u tom natjecanju, a nismo ga osvojili... I onda Klinsmann koji je pokazao da bez Löwa i nije nešto posebno... Taktika mu bila čista jedinica :!:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva