Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 21 srp 2010, 12:38

Zato kaj ima potencijala da postane ŠPEK ko Schweini sada ;) U čem je kvaka, Bayern nemre dopeljati naprimjer De Rossija ali more doplejati igrača koji bi možda mogao postati ko De Rossi i kada "švaba" igra za Bayern on ima malo manju želju da odleprša u neki drugi veliki Europski klub. Sam si recimo usporedi Lahma i riberya....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 21 srp 2010, 14:24

cruz napisao:
najsmješnije mi je ovo
mladjo_dj napisao:a sta mislite Tymoschuck + 10 milja(mozda i manje) za Khediru.

:o OMG

Tymoschuck kod nas ionako samo trune na klupi, ima vec 31 godinu, jos kad se uzme u obzir da je LVG Bayernov trener tesko da ce se sljedece sezone naigrat. Ako smo ove godine igrali finale lp, poosvajali i bl i kup, dobili para od sponzora i tv kuca jos smo dobili novce od fife zbog svjetskog zasto bi nam onda bio problem dati 10 milja eura? Po meni je Khedira cak i jedan od zasluznijih za uspjeh Njemacke. Ako se uzme u obzir da mu je ovo prvo svjetsko prvenstvo, da ga je odlicno odigro i jos se sjajno snasao sa Bastianom zasto ga mi onda ne bi pokusali dovest kod nas. Vec sada je veliki potencijal. I jos u svemu tome Gaal je izjavio da mu ne pase Tymo zbog toga sto nezna igrati u ofanzivi, a Khedira po do sad pokazanom itekako zna...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 21 srp 2010, 16:59

Odustali smo od VDW-a i sad se opet naravno spominje Coentrao! Novinarima je fakat dosadno, ni sami ne vjeruju u sto pisu...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 21 srp 2010, 17:02

nerlinger tvrdi cijelo vrijeme da zeli vidjet contenta u prvih 11
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 22 srp 2010, 22:29

Speedy napisao:Odustali smo od VDW-a i sad se opet naravno spominje Coentrao! Novinarima je fakat dosadno, ni sami ne vjeruju u sto pisu...

Ta me vijest najvise obradovala, jer je vise nego ocito da Gregory nije taj kalibar koji bi mogao Bayern pojacati. Ja sam vise za opciju da se da prilika mladom Diegu, nego mlatiti lovom za tamo nekim van der Wielom, koji me je uzgred budi receno, razocarao na SP.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la The Scarface » 23 srp 2010, 11:28

AZ von heute, Interview mit KHR:
Zum Thema AV (Zitat) " Wir waren bereit, auf dieser Position einen Transfer zu tätigen. Wir hatten zwei Spieler, mit denen wir Verträge hätten abschließen können, doch der Trainer sieht diese Notwendigkeit anders und möchte mit Diego Contento hinten links spielen."

Veli Kalle da smo bili spremni dovest jednog beka ali je Gaal odlučio da u sezonu krene sa Contentom.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 23 srp 2010, 11:41

Bayern stellt Transferaktivität ein
Der FC Bayern wird voraussichtlich keinen neuen Spieler mehr verpflichten.
"Ich denke, dass das so ist. Es gibt immer kurzfristige Entwicklungen, aber wir haben volles Vertrauen in den Kader", sagte Sportdirektor Christian Nerlinger am Freitag im Trainingslager in Riva del Garda.
Damit wären auch die Transfers von Fabio Coentrao (Benfica Lissabon) und Gregory van der Wiel (Ajax Amsterdam) endgültig vom Tisch.
Auf der Position des Linksverteidigers soll sich Diego Contento beweisen. "Er hat in jeder Einheit gezeigt, dass er ein erstklassiger Spieler ist. Wir sind davon überzeugt, dass er es schaffen kann", fügte Nerlinger an.

da evo i ovo moze u lock mozda, izgleda da su sad definitivno odustali od transfera.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 srp 2010, 11:45

Dobro a kaj je sa zamjenom za desnog beka?!?!?! ponašaju se koda nam to netreba a cijelo vreme seru o 2 igrača na svakoj poziciji te da smo imali sreće kaj je lahm prošle sezone stalno mogo igrat. bojim se da bumo pak tu poziciju krpali sa Brenom, hamitom i tymom i da to nej dobro...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 23 srp 2010, 12:08

anton 1983 napisao:Dobro a kaj je sa zamjenom za desnog beka?!?!?! ponašaju se koda nam to netreba a cijelo vreme seru o 2 igrača na svakoj poziciji te da smo imali sreće kaj je lahm prošle sezone stalno mogo igrat. bojim se da bumo pak tu poziciju krpali sa Brenom, hamitom i tymom i da to nej dobro...

Šta se brineš kada je tu Altintop. ;) On je cijelu grupnu fazu Eura 2008. igrao na desnom bočnom, dok ga Terim nije konačno ubacio u sredinu gdje pokazao daleko veće znanje i mogućnosti. Turčin to može raditi samo kad vidiš njegov silni trud i borebenost, nemaš se zašto brinuti. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 23 srp 2010, 13:19

Ma bice transfera, kad useru pocetak sezone, kao sto je slucaj bio prosle godine.....
Uvijek seru sa nekim nagadjanjima, sa pricom kako treba ovaj, kako treba onaj i na kraju ko fol odustanu. Kako se blizi kraj prelaznog roka, sve vise ce im biti jasnije ko nam treba od pojacanja i nadam se da ce ista biti i dovedena.
Mislim da se ceka prodaja pojedinih igraca, da bi se oslobodio prostor novim.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Haris » 23 srp 2010, 23:14

Standardno govno svake godine. Sreća pa se sada vala nisam ništa uzbuđivao oko ovih špekulacija, jer sam nekako cijelo vrijeme bio siguran da će se sve završit na isti posrani način. Sad još samo treba sačekat i vidjet hoćel se i zadnji dio tog standardnog sranja dogodit, tj. hoće li neko kvalitetno pojačanje doći tamo pred sami kraj avgusta ako počne gorit pod nogama na početku sezone.

Samo bih volio znati da li je moguće da je Van Gaal zbilja zadovoljan ovim postojećim kadrom igrača i da li su se on i uprava zbilja o tome tako glatko usaglasili...
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 srp 2010, 23:21

Haris napisao:Standardno govno svake godine. Sreća pa se sada vala nisam ništa uzbuđivao oko ovih špekulacija, jer sam nekako cijelo vrijeme bio siguran da će se sve završit na isti posrani način. Sad još samo treba sačekat i vidjet hoćel se i zadnji dio tog standardnog sranja dogodit, tj. hoće li neko kvalitetno pojačanje doći tamo pred sami kraj avgusta ako počne gorit pod nogama na početku sezone.

Samo bih volio znati da li je moguće da je Van Gaal zbilja zadovoljan ovim postojećim kadrom igrača i da li su se on i uprava zbilja o tome tako glatko usaglasili...

Jako sam razoćaran u tebe. Nebi riječ reko da nije postojalo prošlo ljeto kada su u naš klub došli Tymo, Gomez i Robben, tada ŠPEK pojačanja i onda ti napišeš ovakav post. I još se to usudiš napisati nakon osvajanja prvenstva, kupa i skoro LP-a! :(

Jako si me razočaro, reko bi čak da ne navijaš zaBayern...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TulE » 24 srp 2010, 01:38

Jako sam razoćaran u tebe. Nebi riječ reko da nije postojalo prošlo ljeto kada su u naš klub došli Tymo, Gomez i Robben, tada ŠPEK pojačanja i onda ti napišeš ovakav post. I još se to usudiš napisati nakon osvajanja prvenstva, kupa i skoro LP-a! :(

Bravo antone :bravo: extra igra prosle sezone zasto mjenjati kadar? Nismo mi ŠUPAČKI REAL :mrgreen:
Ma ne treba nam niko... mozda lijevi bek, ali ja bi vise volio vidjeti Contenta na toj poziciji jer je me odusevio u LP.
Lik ce biti igracina...
Politika Bayerna mi je nesto najdraze :mrgreen: nema bacanja para naokolo... švabe su to 8-)
TulE

PostPostao/la Speedy » 24 srp 2010, 07:08

Bit cu razocaran ako ne dovedemo niti jedno pojacanje. Prvenstveno tu ciljam na tog beka. Međutim, ako ce Contento uistinu dobiti pravu priliku onda necu nista prigovarati. Samo da to ne bude ko prosle sezone i da Gaal ne bude pojeo sam svoje govno. Nadam se da cemo Badstubera samo na poziciji beka korisititi kada za tim bude potrebe, odnosno kada nam bude gorilo pod nogama. Ako ne, onda cu Gaala ici osobno zadaviti u Munchen ili angazirati nekog snajperistu da ga skine za mene... :neee:

Između ostalog, ne moras biti previse inteligentan da dođes do zakljucka da nam je obrana najprosjecniji dio momcadi. Osim Lahma mi nemamo svjetsku klasu. Uostalom, uprava kluba ima alibi (prosla sezona) tako da ce se uglavnom na te spike izvlaciti.

Znam da je uprava bila spremna dofurati tog beka i da je Gaal na kraju rekao da ce uci u sezonu s Contentom. Samo sto mene ne muce toliko te bekovske pozicije vec stoperske gdje smo izrazito truli.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 24 srp 2010, 07:20

Ja se još uvijek nadam da ćemo kupit jednog stopera iz Francuske, recimo Sakho, Ciani il netko drugi.

Jedini naš normalan stoper je Breno koji je zadnje 3 sezone odigrao valjda 5 utakmica i polomljen je. Iz toga se vidi u kakvom smo sranju. Badstuber je dobar, ali on je prošle 2 godine bio stalno premještan jer koliko ja znam, on je u II momčadi igrao DMC-a. DvB malo igra fenemenalno, malo katastrofalno i na takvom stoperu ne možeš graditi momčad pogotovo ako je pored njega Demichelis koji 89 minuta odigra sjajnu, ali 1 njegova greška rezultira primljenim pogotkom.

Ja bih bio najsretniji kad bi prodali Demichelisa i van Buytena i kupili još jednog mladog, ali bi me i zadovoljila situacija u kojoj igraju Badstuber i Breno, a ova dvojica sjede na klupi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva