cruz napisao:
najsmješnije mi je ovomladjo_dj napisao:a sta mislite Tymoschuck + 10 milja(mozda i manje) za Khediru.
OMG

Speedy napisao:Odustali smo od VDW-a i sad se opet naravno spominje Coentrao! Novinarima je fakat dosadno, ni sami ne vjeruju u sto pisu...

anton 1983 napisao:Dobro a kaj je sa zamjenom za desnog beka?!?!?! ponašaju se koda nam to netreba a cijelo vreme seru o 2 igrača na svakoj poziciji te da smo imali sreće kaj je lahm prošle sezone stalno mogo igrat. bojim se da bumo pak tu poziciju krpali sa Brenom, hamitom i tymom i da to nej dobro...

Haris napisao:Standardno govno svake godine. Sreća pa se sada vala nisam ništa uzbuđivao oko ovih špekulacija, jer sam nekako cijelo vrijeme bio siguran da će se sve završit na isti posrani način. Sad još samo treba sačekat i vidjet hoćel se i zadnji dio tog standardnog sranja dogodit, tj. hoće li neko kvalitetno pojačanje doći tamo pred sami kraj avgusta ako počne gorit pod nogama na početku sezone.
Samo bih volio znati da li je moguće da je Van Gaal zbilja zadovoljan ovim postojećim kadrom igrača i da li su se on i uprava zbilja o tome tako glatko usaglasili...
Jako sam razoćaran u tebe. Nebi riječ reko da nije postojalo prošlo ljeto kada su u naš klub došli Tymo, Gomez i Robben, tada ŠPEK pojačanja i onda ti napišeš ovakav post. I još se to usudiš napisati nakon osvajanja prvenstva, kupa i skoro LP-a!![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost