Piqué, Thiago Silva, Messi ili neko skroz drugi?

Arhivirane teme...

Re: Reus, Goetze ili neko treći?

PostPostao/la anton 1983 » 08 sij 2012, 13:38

nele-BHF napisao:Zašto kupovati ikako napadača kad imamo Petersena ? :roll:

tak je. 8-)

Koji će ti drek 4 napadača u klubu ak igraš samo sa jednim. Pa vidite i samo da ih je sada 4 pa da je jedan mutavi Olić nezadovoljan. kaj bi tek bilo kad bi se radilo o nekom boljem napadaču?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 08 sij 2012, 14:59

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:Zašto kupovati ikako napadača kad imamo Petersena ? :roll:

tak je. 8-)

Koji će ti drek 4 napadača u klubu ak igraš samo sa jednim. Pa vidite i samo da ih je sada 4 pa da je jedan mutavi Olić nezadovoljan. kaj bi tek bilo kad bi se radilo o nekom boljem napadaču?

Fazon je što mi stvarno imamo,kako ti kažeš, brutalnu početnu postavu, osim nekih pozicija doduše, ali može se progledat kroz prste. Ali čim jedan fali, mi ga spušimo. Jednostavno, mi na klupi nemamo ni približno solidnog igrača koji može zamjeniti Gomeza, Riberya, Schweinija, Lahma... E to moramo pojačat ! Prioritet je naravno stoper, ali ne za klupe, nego da je zvjerka i da potisne Buytena ili Trubu na klupu i u njima realno možemo imati solidnu zamjenu :D E sada, taj mali Reus bi stvarno bio idealna zamjena za Riberya, Mullera, Robbena. Mi sa ovom ekipom možemo oasvojiti LP, ali samo bez Ribery ili Gomeza recimo, ne možemo! Ne smijemo da strepimo od povreda ili nekih suspenzija i da od toga zavisimo...

Usami,Alaba,Truba,Contento,Petersen,Olić,Tymo.... Khm :| Nijedan od ovih igrača nemože ni približno zamjeniti nekog iz početne postave osim Tyme možda... Zbog toga mi želimo pojačanja
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 08 sij 2012, 15:40

anton 1983 napisao:mutavi Olić nezadovoljan. kaj bi tek bilo kad bi se radilo o nekom boljem napadaču?

daj ne seri, Olić je legenda.....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 08 sij 2012, 16:20

nele-BHF napisao: Prioritet je naravno stoper, ali ne za klupe, nego da je zvjerka i da potisne Buytena ili Trubu na klupu i u njima realno možemo imati solidnu zamjenu :D

Buytena može potisnut, ali Trubu ne diraj, on je zvijer, agresivan, borben po tim karakteristikam 100 % Bayern je u njemu, a čovjek i igra dobro ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 08 sij 2012, 17:24

Kako bi volio da na kraju Olić potpiše novi ugovor od čega nije baš daleko nastavi li derati ovako ;) i što će nam onda novi napadač nepotrebno .....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Miki » 08 sij 2012, 18:17

Nele, slazem se sa ovom konstatacijom da Usami, Alaba, Pranjic i Petersen nikako ne mogu da zamijene nase startere. To je najveci problem. Bayernovih startnih 11 i rezervnih 11 su po kvalitetu kao nebo i zemlja. Vidio si protiv Citya kako smo bili jadni i bezidejni sa drugim timom, a prvi tim ih je oderao samo tako. To ti je najbolji pokazatelj koliko je velika razlika u kvalitetu. To Bayern po meni ne bi smio da dozvoli. Recimo, odlicna zamjena na poziciji krila bio bi Nani. Kad u United-u moze sjediti na klupi, moze i u Bayernu. Gdje jedan Usami da zamijeni Robena ili Alaba Riberija, Petersen Gomeza, Pranjic Lama ili Gustava. Smijesno. Zato smatram da uprava treba ozbiljno da se pozabavi tim problemom.

Anton sada pominje sta ce nam 4. napadac pored Petersena i Olica??? Pa decko, Olic je na zalasku karijere, on je dosta pruzio Bayernu, ali godine ga stizu, povrede su redovna pojava, tako da mislim da je on svoje odsluzio. Petersen? Koliko je odigrao utakmica za Bayern u polusezoni? Mozes izbrojati na prste jedne ruke. Da bi bio adekvatna zamjena, mora da se pokaze, a da bi se pokazao, mora da igra dosta vise utakmica, makar da udje sa klupe. On niti je igrao utakmice, samim tim niti se dokazao. Gomez uvijek igra od starta do kraja. Mislim da to nije dobro. Ako vodimo 2-3 razlike, treba pruziti sansu i Petersenu. Ipak, mislim da nama treba mnogo bolji rezervni igrac. Je li tebi cilj da samo imas popunjen kadar ili da i ima kvaliteta u tom kadru? Gomez je za svjetlosnu godinu po kvalitetu ispred Petersena, to je veliki problem. Prvi spic i rezerva ne smiju da imaju toliku razliku u kvalitetu ni slucajno. Na sredini samo je Tymo dobra zamjena. Alaba i Usami nikoga ne mogu odmijeniti na pravi nacin. Schweinsteiger nema alternativu. I sami smo vidjeli koliko nam fali kad ga nema.

Ko moze da zamijeni Filipa Lama? Ok, Lama zaobilaze povrede, dugo igra u kontinuitetu, ali svakome se moze desiti povreda kad se najmanje nadas. Nije ni on od celika. Na tu poziciju uskace Contento, koji po kvalitetu opet kasni svjetlosnu godinu u odnosu na Lama. Nije samo cilj imati dobrih prvih 11, a ostale ko jebe. Pojedinci na forumu stalno hvale kako Bayern ima presexualnih prvih 11. Ok, a sta kad se neko povrijedi iz tog presexualnog kadra, tipa Svajni, Riberi, Lam, Gomez? Slabo iko pominje malu jacinu nase klupe. Ako je bitno imati jakih samo prvih 11, onda jebes takvu ekipu. Da bi se postizali konstantno dobri rezultati, mora se imati i jaca klupa. Normalno je da ce sa jacanjem kadra poneko biti nezadovoljan, ali bi Anton izgleda da uvijek bude mir i harmonija, da se ovi sto sjede na klupi nikada ne bune i ne izraze javno zelju da igraju, vec mirno prihvataju da sjede na klupi svjesni da je to realnost, jer nemaju osnov da traze vise, zbog ogromnog zaostatka u kvalitetu u odnosu na igraca koji u 1.timu igra na njegovoj poziciji.

Dakle, Bayern se mora fokusirati na dovodjenje odlicnog stopera, koji ce potisnuti Badstubera na klupu, zatim na dovodjenje krila, da imamo zamjenu za Robena, jer se cesce povredjuje od Riberija, kao i novog napadaca. Bas evo npr. Berbatov. Ok, bila bi mu velika plata, ali smo mi finansijski mocni, tako da ne vidim tu problem.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lizarazu » 08 sij 2012, 18:45

Neka si ti (za pocetak :D ) razbio kilometarski post u pasuse, a za ostalo cemo lako. :mrgreen:
S dijelom posta se slazem, dok je ostalo kuknjava i plac. :smile30:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 08 sij 2012, 21:10

E sad Miki uhvatio kritikovat Petersena i Alabu. :D
Petersenu je ovo prva sezona u Bayernu, tek je polusezona prošla, a Gomez je razvalio u tom dijelu sezone, tako da Petersen naravno da nije imao mnogo prilike za igru, ali ono što je igrao, igrao je dobro, zabio ga je i protiv Schalkea u bitnoj utakmici...On je budućnost naša i od njega mnogo očekujem. A ja mislim da o Alabinom potencijalu opšte ne trebamo pričat, taj malac je sjajan i tako mlad. Veliki tehnički potencijal posjeduje i samo je pitanje kada će bljesnut.
Kod Contenta ja već nisam siguran, on ima dosta deficita, al eto ko back up je za sad dobar. Pranjić gotovo nikad nije imao nivo za Bayern, on jeste solidan fudbaler i u dosta bundesligaša bi bio dobar, al nekako mu ipak još nešto za nas fali.
Ola je ratnik i takve igrače volim, pa kad se samo sjetim njegove prve sezone u Bayernu i te trke i ti golova, još kada ga je i ManU-u zabio, kad je ekipa tonula i vidi se da još ima u njemu snage, možda mu se još i produži ugovor, nekako mislim da bi mogao još kod nas ostat. Usamiju treba dati više šanse, pa momak je u današnjem testu pet golova zabio, u kupu je pokazao šta zna, znamo da su Japanci, trkački, atletski odlični, on još posjeduje i tehniku, ako budemo strpljivi dobit ćemo i u njemu dobrog igrača. A za Breno-a ne znam još šta mislim...Volio bi da uspije, tad bi dobili dobrog stopera, potencijala momak ima, samo se mora psihički stabilizovat...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 08 sij 2012, 22:17

Taj netko treči bu na kraju bio stoper koji bude zamjenil gnojtena jer mi ga je preko glave već...ponavljam tog kvalitetnog igrača koji bi mjenjal rib-rob imamo i to je muller a alaba i usami su trenutno potencijali te kvaniteta koj se može pretvorit i u kvalitetu...ja bi oliću i produžil još malo ugovor al pod uvjetom da ne kenja kak nije u startelfu te da mu se da ipak više prilika ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2012, 12:01

nele-BHF napisao:Fazon je što mi stvarno imamo,kako ti kažeš, brutalnu početnu postavu, osim nekih pozicija doduše, ali može se progledat kroz prste. Ali čim jedan fali, mi ga spušimo. Jednostavno, mi na klupi nemamo ni približno solidnog igrača koji može zamjeniti Gomeza, Riberya, Schweinija, Lahma... E to moramo pojačat ! Prioritet je naravno stoper, ali ne za klupe, nego da je zvjerka i da potisne Buytena ili Trubu na klupu i u njima realno možemo imati solidnu zamjenu :D E sada, taj mali Reus bi stvarno bio idealna zamjena za Riberya, Mullera, Robbena. Mi sa ovom ekipom možemo oasvojiti LP, ali samo bez Ribery ili Gomeza recimo, ne možemo! Ne smijemo da strepimo od povreda ili nekih suspenzija i da od toga zavisimo...

Usami,Alaba,Truba,Contento,Petersen,Olić,Tymo.... Khm :| Nijedan od ovih igrača nemože ni približno zamjeniti nekog iz početne postave osim Tyme možda... Zbog toga mi želimo pojačanja

tako je nele! Prvo skočiš pa kažeš hop. Znači mi smo prošlo ljeto napravili jebenih prvih 11, a slijedeće ljeto ćemo kupovati "zamjene" tak da mi ti nebudeš tako tužan!

Zato te ja pitam di je problem?

Samo ću još reći da si po pitanju Alabe u krivu iz razloga što je on primjer bayernove politike. Taj igrač nemože sada zamijeniti nekog iz prvih 11, ali će uskoro moći. Znači mi dajemo našim klincima priliku da se kod nas razviju i a taj način postanu bitan član našeg kadra. tako je bilo sa Schweiniem, Kroosom BadGnjilim. još malo pa to više nećeš niti za Alabu govoriti, a ko zna možda niti za Brena...

FCB m@niac napisao:
anton 1983 napisao:mutavi Olić nezadovoljan. kaj bi tek bilo kad bi se radilo o nekom boljem napadaču?

daj ne seri, Olić je legenda.....

Bio je da, no moram malo pretjerivati i srati kako to rade neki drugi ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2012, 12:10

Miki napisao:Anton sada pominje sta ce nam 4. napadac pored Petersena i Olica??? Pa decko, Olic je na zalasku karijere, on je dosta pruzio Bayernu, ali godine ga stizu, povrede su redovna pojava, tako da mislim da je on svoje odsluzio. Petersen? Koliko je odigrao utakmica za Bayern u polusezoni? Mozes izbrojati na prste jedne ruke. Da bi bio adekvatna zamjena, mora da se pokaze, a da bi se pokazao, mora da igra dosta vise utakmica, makar da udje sa klupe. On niti je igrao utakmice, samim tim niti se dokazao. Gomez uvijek igra od starta do kraja. Mislim da to nije dobro. Ako vodimo 2-3 razlike, treba pruziti sansu i Petersenu. Ipak, mislim da nama treba mnogo bolji rezervni igrac. Je li tebi cilj da samo imas popunjen kadar ili da i ima kvaliteta u tom kadru? Gomez je za svjetlosnu godinu po kvalitetu ispred Petersena, to je veliki problem. Prvi spic i rezerva ne smiju da imaju toliku razliku u kvalitetu ni slucajno. Na sredini samo je Tymo dobra zamjena. Alaba i Usami nikoga ne mogu odmijeniti na pravi nacin. Schweinsteiger nema alternativu. I sami smo vidjeli koliko nam fali kad ga nema.

Neki bi rekli treba znati kada Anton piše ironično...Mi imamo sada 4 napadača sa Olićem, Gomezom, Petersenom i Mullerom. Zaboravlja se da je Muller igrač koji more zamijeniti Gomeza...Ako već Olić ide naba je bolje da nabavimo krilo nego napadača jer imamo igrače koji mogu igrati na više pozicija. kada Olić ode morat ćemo razmisliti o nekoj akviziciji za ofenzivni dio ekipe. Ja to niti nepokušavam demantirati, no sam kažem da se na tome radi i da to naši dečki koji su za to zaduženi žele...Ako se već ima para na hitanje i ako nam se želudac neće okretati da nam neki igrači sjede na klupi onda bumo zeli i napadača i krilo, ali ako moramo birati između napadača i krila, ja sam za krilo iz razloga što imamo Mullera koji more zamijeniti Olića.

kao što sam i reko, slijedeće ljeto služi za to da poboljšamo ekipu di treba a ne zimski prelazni rok!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 09 sij 2012, 13:20

anton 1983 napisao:Nije istina ;) U zadnjih par godina i kontinentalno naša reputacija ej porasla te klubovi koji prije nisu imali straha od nas, sada imaju. A ono o ćem ti ja pričam je baš to da je sada nebitno što je bilo prije i da dolazak Juppa i Neuera moraš poćeti shvaćati kao dolazak nove ere. Nešto isto kao što je bio dolazak Hitzfelda, koji je bio prekretnica nakon odlaska Trappa i sve ono što se događalo pod Trapom više nije imalo veze.

Inaće kad pročitam ovo od vas za Cavania, moram priznati da ste mi krajnje neozbiljni i presmješni! :lol:

Ja tako to ne vidim. Mi smo s iznimkom van Gaala stalno išli do četvrtfinala i ništa više od toga nije bilo moguće. Prošla sezona već se završila u osmini finala.
Kontinentalna reputacija je porasla zahvaljujući onih 70 mil. eura 2007. i dolaskom Klosea, Tonija i Ribéryja, a onda prije 2 sezone dolaskom Robbena. S time nam je narasla reputacija, kao i time što smo otišli do finala 2010. i danas imamo to što imamo. Rezultatski gledano mi nismo nigdje mrdnuli, četvrtfinale bilo i ostalo od 2003. sa oscilacijama 2004., 2006., 2011. gdje smo ranije završavali s natjecanjem. Kadrovski jesmo, ali i to mora otići razinu više po ovome što mogu čitati zadnja 2 dana.

Ovo sa Trappom i Hitzfeldom u 90-ima i na prijelazu tisućljeća je bilo dosezanje vrha kojeg nam je izbio Bosman, Serie A klubovi poput Juventusa, Milana, Intera, Lazia, Parme, Fiorentine i Real sa svojim, dotad neviđenim, astronomskim kupovinama. To smo od 2003. do 2007. odgađali, no moralo se i mora posezati za velikim novcima.

Cavani... Pa je smiješno za čuti, ali to bi bilo strašno dobro što god ti mislio.
Zadnja izmjena: Red passion; 09 sij 2012, 13:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 09 sij 2012, 13:34

anton 1983 napisao:Samo ću još reći da si po pitanju Alabe u krivu iz razloga što je on primjer bayernove politike. Taj igrač nemože sada zamijeniti nekog iz prvih 11, ali će uskoro moći. Znači mi dajemo našim klincima priliku da se kod nas razviju i a taj način postanu bitan član našeg kadra. tako je bilo sa Schweiniem, Kroosom BadGnjilim. još malo pa to više nećeš niti za Alabu govoriti, a ko zna možda niti za Brena...

Nije problem u svima njima, problem je u viziji i prioritetima. Ako su prioriteti da se sve napada i to odmah, onda znači da su očekivanja od svih maksimalna. Ključna riječ u podebljanoj rečenici je uskoro. Stvar je što kod nas nema uskoro(2,3 sezone) nego odmah se mora dati. Ili ipak ne?!

To treba rasčistiti pa da se točno zna kako i na čemu smo. Prošla sezona je pokazala što se događa kad te potresu ozljede prvotimaca i nemaš jednako kvalitetne ili nijansu slabije igrače od njih. Problem i odmah 3. mjesto. Iako glavni uzrok je rotacija zadnje linije svake utakmice, ali opet u napadačkom smislu nije išlo i falilo je rješenja osim što je na Gomezu sve bilo. Mi se ne možemo hvatati za slamku jer su nam bila ozljeđena 2-3 prvotimca. Kad se pogleda United u jednom Premiershipu, 11 igrača im je out i uspjevaju gurati. Mi u BuLi moramo bez 3-4 uspjeti kao oni sa 11.

Stvar je što ja očekujem da Alaba odmah da svoj doprinos i da uvrštavanjem u postavu od 1. min. nekad se pokaže da je to tako. Kaže se da nam je izostanak Schweinija problem... Znači, fail od struke i uprave što o tome nisu razmišljali. Ili pak jesu, znači Alaba je na streljani.

Spominješ kako će biti te kupovine za klupu u nadolazećem ljetu... E, onda iz tvojih usta u Bayernovu momčad. :D

Trenutno što imamo, dosta nam je. S time trebamo do kraja izgurati sve koliko god budemo mogli i onda u kompletiranje cijele momčadi da scena sa 2-3 ozljeđena ključna prvotimca se izbjegnu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2012, 14:31

FCB_general napisao:Ja tako to ne vidim. Mi smo s iznimkom van Gaala stalno išli do četvrtfinala i ništa više od toga nije bilo moguće. Prošla sezona već se završila u osmini finala.
Kontinentalna reputacija je porasla zahvaljujući onih 70 mil. eura 2007. i dolaskom Klosea, Tonija i Ribéryja, a onda prije 2 sezone dolaskom Robbena. S time nam je narasla reputacija, kao i time što smo otišli do finala 2010. i danas imamo to što imamo. Rezultatski gledano mi nismo nigdje mrdnuli, četvrtfinale bilo i ostalo od 2003. sa oscilacijama 2004., 2006., 2011. gdje smo ranije završavali s natjecanjem. Kadrovski jesmo, ali i to mora otići razinu više po ovome što mogu čitati zadnja 2 dana.

Ovo sa Trappom i Hitzfeldom u 90-ima i na prijelazu tisućljeća je bilo dosezanje vrha kojeg nam je izbio Bosman, Serie A klubovi poput Juventusa, Milana, Intera, Lazia, Parme, Fiorentine i Real sa svojim, dotad neviđenim, astronomskim kupovinama. To smo od 2003. do 2007. odgađali, no moralo se i mora posezati za velikim novcima.

Cavani... Pa je smiješno za čuti, ali to bi bilo strašno dobro što god ti mislio.

Zato ti kažem polako. teško je za shvatiti nekome što ja pišem. nemožeš prošlost samo tako izbrisati no nekad moraš poćeti iznova i treba vremena da prošlost postane " nebitna". To se sada događa kod nas. Kadar se sad poćeo slagati kak Bog zapoveda. prvih 11 je predobro, moglo bi se reći najbolje kaj smo imali u proteklih par godina i to će se sada nadograđivati te ćemo postepeno napredovati sa sve manje onih problem akoje smo imali u prosšlosti. Na taj način micati ćemo se prema europskom vrhu. Prvo dođu transferi, pa igrači, pa stabiliziranje i tek onda rezultati. Nemožemo mi sada mam hapiti rezultate..Pomak se vidi u tome što ćemo mi u ovom trenutku reći da su od nas jedino jači Barca i real, a da sad mi moremo bez pol frke igrati sa svima ostalima, dok to dosad nismo mogli...

A što se tiće tvog slijedećeg posta, ja ti sma kažem budi strpljiv i vidit ćeš da ćemo odsad pa nadalje puno više kupovati na način kako se svima nama sviđa, no to opet možda neće davati onakve rezultate o kojima mi MAŠTAMO!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 09 sij 2012, 15:06

anton 1983 napisao:Zato te ja pitam di je problem?

Problem je u tome care što smo mi još pola godine i završnicu BL i LP (Koja se igra na Allianzu !!!) produžili i sada ćemo da strepimo i zavisimo od jebenih povreda :/ Mi ove godine moramo igrati makar finale LP i ponovo vratiti titulu prvaka Njemačke, a to možemo samo sa najjačim prvim timom. Ko nam garantuje da će svi biti spremni ? Jednostavno smo morali pojačati klupu i odraditi jednu od važnijih sezona kako treba...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva