Znao sam kako će trener odmah odletjeti, drugačije nije moglo. No tko ga jebe, imao je prilike drkat 6 mjeseci HNL kad je Halilhodžić bio trener, a otjerao ga zbog 1:0 rezultata iz kola u kolo.
Nema Dinamu pomoći više. Igrali su tako odvratan nogomet... Čekaj, ma nisu ni igrali nogomet.

Ono što su imali, nisu iskoristili i pa-pa. Objektivno gledajući, ekipa se kroz močvaru sva ova kola stvarno rezultatski provlači, sve to neuvjerljivo izgleda, a mislio sam kako će to u play-offu doći na svoje i kako se samo to čekalo. Kad ono, boooooooooom.
Bjelica razjebao Krunu totalka. Nije mu dao prismrditi golu, a sredinu terena Dinamo praktički cijelu utakmicu nije imao. Isti problemi kao i sa hrvatskom repkom, igra se neki smiješan nogomet sa 50 dodira s loptom, napadi su toliko spori da i vaterpolisti u bazenu prije odigraju bez pritiska suca i isteka vremena.
Drlog, drlog, drlog... To je naš nogomet otkako smo ušli u 21. stoljeće. Urugvaj sa mil. i 200 tisuća stanovnika manje ima daleko veće klase i svjetske nogometne zvijezde koje su obilježile nogomet zadnjih 10-15 godina nego mi. Dok HR ima jedno veliko ništa, katastrofalan mentalitet i pristup današnjem nogometu.
Kad pogledaš utakmicu City-Newcastle, pa i daleko slabije Svrake su imale zanimljive ideje, fino igrali loptom na momente protiv mašinerije, a ovo večeras je živi cirkus.
Zbilja pravo pitanje od Murte... Što je to večeras uopće bilo? Možda Krunin "kontrolirani nogomet"?

Lahm napisao:Za godinu dvije, eto Krune nazad.
Branko Ivanković će opet isto doći. Sad se samo sjetim pokojnog Josipa Kužea.