Citiram njegove rijeci: "Spreman sam i drago mi je sto sam na klupi i nadam se da ce tako ostati! Gnjojen mi je naredio na treningu da vjezbam lijevu nogu jer jedino tako imam izgleda da odigram koju utakmicu ove sezone!"

Speedy napisao:Demichelis prezadovoljan s trenutnom situacijom.
Citiram njegove rijeci: "Spreman sam i drago mi je sto sam na klupi i nadam se da ce tako ostati! Gnjojen mi je naredio na treningu da vjezbam lijevu nogu jer jedino tako imam izgleda da odigram koju utakmicu ove sezone!"

sch0ll7 napisao:Vidim kako je maher...pusta Ballacka, Salihamidzica i ostale bez ikakve ostete...pravi je car
Da je Ze Roberto ostao on nebi uzeo Pranjica...jer i sa 4-4-2 diamond je on htio Pranjica tu gdje je sad Schweini i sa 4-3-3 bi igrao tu Pranjica da je dobar kao sto nije:)...znaci tu je igrao Ze Roberto...a Robben igra sasvim drugu poziciju. tako da tu nemozes govorit o nekoj vezi ze roberta i robbena.
Upravu tu je greska da se nasa uprava petlja i dovodi neke bezveze igrace...nekad dovede i prave igrace ali samo zato da si kupi navijace...ali to kao sto vidimo je uvijek prekasno...
Ovako cu reci...
Nek bude Van Gaal kriv za ova 3 mjeseca...pa nek bude Klinsmann kriv za proslu sezonu...a ko je krivac za zadnjih 4-5 sezona?...Sigurno nisam ja!
Kazem vam ...da Ferguson preuzme Bayern i da vodi klub 10 godina...nece nista ostvariti sve dok mu Ulli bude kupovo igrace za koje on smatra da trebaju...
Ferguson moze sastavit bolju ekipu za njegovu taktiku sa igracima iz 2. BL koji ce nesto ustvarit...ULLI moze kupiti 10 svjetskih igraca pa nece nista osvojit jer ekipa se gradi ekipa se ne kupuje bezveze...to vidimo u Realu i prije u Interu.
Mozes imat 10 Riberyja u ekipi ali ako za njega niko ne trci onda nema nista od ekipe.
sch0ll7 napisao:anton 1983 napisao:HO HO HO MATERIJAL ZA ANTONA!sch0ll7 napisao:Nemam nista drugo reci nego tipicni balkanski "fanovi"
Da ja tebi postavim jako jednostavno pitanje? Dal ti želiš da LvG ostane trener Bayerna ako mi NE prođemo skupinu LP?
odgovor na pitanje...DA...bolje da ostane pa da drugu sezonu osvojimo nesto nego da ode pa da i drugu sezonu upropastimo
anton 1983 napisao:sch0ll7 napisao:Vidim kako je maher...pusta Ballacka, Salihamidzica i ostale bez ikakve ostete...pravi je car
Dovodi Riberya, Robbena i ostale - stvarno loš maher, a da negovorim za koju bijedu je doveo Jeremiesa, Salihamiđića i ostale - kani se čoravog posla
Da je Ze Roberto ostao on nebi uzeo Pranjica...jer i sa 4-4-2 diamond je on htio Pranjica tu gdje je sad Schweini i sa 4-3-3 bi igrao tu Pranjica da je dobar kao sto nije:)...znaci tu je igrao Ze Roberto...a Robben igra sasvim drugu poziciju. tako da tu nemozes govorit o nekoj vezi ze roberta i robbena.
Ček malo, a zašto si sad sam sebe demanitirao + sve kaj si reko nije istina? Pa jel si je on doveo Pranjiča i sad nezna di da ga stavi da igra? Pa šta ga sprječava da zaigra na "Ze Robertovoj" poziciji. Nije bitn apozicija, shema je takva da je Ze Robi osto mi bi imali u početku bolje rezultate i nebi se razmišljalo o Robbenu![]()
PS ja sam prokleto htio da Ze Roberto ostane. Sam ti ja oću reč da se sa Ze robijem sve raspalo prije dolaska LvG-a.Upravu tu je greska da se nasa uprava petlja i dovodi neke bezveze igrace...nekad dovede i prave igrace ali samo zato da si kupi navijace...ali to kao sto vidimo je uvijek prekasno...
Kod nas to baš nije tako, nego je pola pola jer mi nismo engleski klub koji će imat trenera da slaže ekipu 100 godina, baš zato uprava mora dopeljavat igrače jer je lako moguće da trener dobije otkaz, pa niej Guardiola sebi slago kadar već uprava i to ti vrijedi za skoro sve klubove. Sigurno je Hitzfeld tražio onda Klose, Ribery i tonija - je moj kurac, to je sve Uli dopelo....Ovako cu reci...
Nek bude Van Gaal kriv za ova 3 mjeseca...pa nek bude Klinsmann kriv za proslu sezonu...a ko je krivac za zadnjih 4-5 sezona?...Sigurno nisam ja!
A mene sada samo zanimaju ova 3 mjeseca a za sve ostalo se tako i onako rješava na duge staze - pa nemreš mi doč u Bayern i prvo kaj napraviš mi razjebeš riberya! TO JE PROTUZAKONITO!!!Kazem vam ...da Ferguson preuzme Bayern i da vodi klub 10 godina...nece nista ostvariti sve dok mu Ulli bude kupovo igrace za koje on smatra da trebaju...
Ferguson moze sastavit bolju ekipu za njegovu taktiku sa igracima iz 2. BL koji ce nesto ustvarit...ULLI moze kupiti 10 svjetskih igraca pa nece nista osvojit jer ekipa se gradi ekipa se ne kupuje bezveze...to vidimo u Realu i prije u Interu.
Mozes imat 10 Riberyja u ekipi ali ako za njega niko ne trci onda nema nista od ekipe.
Poserem se na tu izjavu - daj Fergusonu bilo koji klub sada i on više nikad nebu uzo nikakvu titulu! I Mourinhu je kupovo Abramović i Benitez je imo problema sa svojom upravom itd. itd...
sch0ll7 napisao:Jes doveo Riberyja, Makaaya, Robbena, Kloseta, Tonija...sve ja to priznam...ali zasto je doveo?...zato jer su uvijek usrali sa igracima pa onda se istrose samo da dovedu zvijezde da bi se odkupili navijacima...
U tome ti ja citavo vrijeme pricam...
Ja ne kazem da to nisu dobri igraci ali zasto nebi pustili Magathu prije da dovede igrace za koje on misli da su dobri i da ce se super uklapljati u ekipu?...jer ona ekipa je bila dobra pod Magathom i njemu bi trebala dva tri igraca da dovede i bila bi super sklopljena ekipa!...jer nemozes reci da su Makaay i Pizarro bili slabi u napadu ali ne Ulli daje otkaz Magathu i onda na ljeto istjera Makaaya i Pizarra koji su uvijek dobro igrali i dovede Kloseja i Tonija u napadu...znaci odjebe dva igraca za smijesne pare i onda kupi novi napad za 30 mil €...i to NA SILU....
A da prije nije otjero Ballacka i Salihamidzica i jos nekog igraca...i pustio ih kod Magatha u ekipi...I da su Magathu dali 15-20 mil€ da kupi 2 igraca da popuni praznine u ekipi i jos poboljsaju tu ekipu..onda ni taj Makaay ni Pizarro ne bi otisli jer bi jos uvijek zabijali golove jer bi imali super ekipu koja im servira lopte.
Ali oni su se odlucili [jos uvijek neznam iz kojeg razloga] da sjebu tu ekipu...i da ne produze ugovor najboljim igracima...i da Magathu dovedu Dos Santosa, Hashemiaha, Ali Karimija i ostala sranja od igraca.
Nekad smo gledali za najboljim igracima bundeslige [kad nismo imali toliko para kao ostali veliki klubovi] i ti igraci nisu kostali puno al su bili vise nego vrijedni tih para...a danas prvo dovedemo 4-5 bezplatnih igraca pa kad vidimo da to neide i da nista nece biti od tih igraca...onda otvorimo banku i potrosimo 70-80 mil €
I na kraju opet skontamo da smo se sjebali kao Real Madrid.
A gore si ti sam sebe demantiro...znaci priznas da ako bi imali bolje rezultate mi nebi kupovali Robbena [sto znaci da priznas da nasa uprava to radi]...sjebali ze roberta pa se onda odkupili sa Robbenom!...i jes se sjebalo prije njegovog dolaska ali tu je uprava kriva...ja ne kazem da Ze Roberto nije dobro igrao..bio je nas najbolji igrac poslije Riberyja i Lahma i ne kazem da je imao platu 5mil € /godisnje ali oni ga sjebali bez ikakvog razloga kao da dokaze da je Ulli car da on ne treba igraca koji hoce jos dvije godine da igra u klubu...umjesto da bude veseo sto tako super igrac hoce 2 godine ugovora a ne jednu godinu!
Reci mi koji klub osim Bayerna pusti najbolje igrace da idu u drugi klub bez ostete?...Sve uprave velikih klubova svojim igracima koji drze tim odma produzuju ugovor za narednih 4-5 godina...ali mi cemo Riberyu ponudit zadnji mjesec ugovor...a nekom Lellu cemo produziti poslije samo jedne solidno odigrane utakmice...mislim sramota!...Nasa uprava nema nikakvog vidika u buducnost i ne razmislja koji igraci su nam potrebni za narednih 5-6 godina vec samo aj kupit cemo nove...ne treba produzivat
Ti pricas o Guardioli i Barceloninoj upravi...jes uprava slagala...ali je i slozila najbolju ekipu u poslednjih 10 godina!!!
Svake godine jednog super igraca kupe za poziciju koju trebaju!!!...jel ti vidis razliku u njihovoj upravi i u nasoj upravi???
Barcelona nije nikad trosila previse para...vec je pametno radila sa parama!!!
I sad pogledaj Bayern koji je potrosio u poslednjih 3-4 godine duplo vise para nego Barcelona...I pogledaj njihov kadar i pogledaj nas kadar!...I reci mi jeli kriva NASA uprava ili su krivi treneri..od Hitzfelda, Magatha, Klinsmana pa Van Gaala?
Mourinhu je Abramovich kupio samo Shevchenka...
Mourinho je kupio...Carvalha, Cecha, Essiena, Drogba-ja, Malouda-ja, Kalou-a, Cole-a, Mikel-a, i mogo bi jos nabrajat...
Znaci igrace koji i danas drze taj klub i koji su kičma tog kluba!
Sta god mi napises nece ni mene ni druge na ovom forumu a ni sve ostale navijace na svijetu uvjeriti da nasa uprava radi dobro sto se tice mesanja u transfere i ekipu....neka prave pare kao sto su do sada pravili ali nek vec jednom prestanu ubijat ovaj klub sa svojim "idejama" u kadru kad za to nisu sposobni.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Imam jedno mišljenje koje možda i ne drži vodu , ali ipak ću vam reći.
Prvo, zanima me kolka je Riberyeva godišnja plaća, ako netko zna približno. Sigurno je velika, u to ne sumnjam, ali ja mislim da je za naše loše rezultate kriv baš on.
Zamislite vi razliku plaća između npr. Tyma i Riberya, to je sad samo primjer, ima sigurno dosta igrača standarnih kojima je plaća sigurno niža od Franckove. Pa kaj ak si ti igrači misle; zakaj da ja igram i mučim se, a ovaj je non stop ozljeđeni, a ima 2x ili 3x veću plaću! Nije sad to nešto novo, ima toga u nekim klubovima.....nadam se da sam u krivu, ali sve mi smrdi na takvoga nekaj....nemora biti sad samo Ribery.......ali jebiga, ima največu plaću, a opće ne igra!

The Scarface napisao:Svi osim Robbena mogu Riberyju čistit kopačke a ne se bunit.
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Svi osim Robbena mogu Riberyju čistit kopačke a ne se bunit.
S tim da Ribery na ostatak ekipe ima bezobrazno malu plaču - Gomez i Klose imaju veću, Schweini i lahm su mu jako blizu...Jesam li koga zaboravio? E da Tymu koji također ima jako veliku plači, mislim da ima oko 3,5 netto ili ti oko 7 brutto...
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:S tim da Ribery na ostatak ekipe ima bezobrazno malu plaču - Gomez i Klose imaju veću, Schweini i lahm su mu jako blizu...

Speedy napisao:Za Gomeza znam da ima vecu placu od Riberyja, preko 4 milje netto godisnje dok francuz zarađuje "samo" 3,8 netto na godinu... Za Klosea nisam bas siguran da ima veca primanja od francuza...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost