Transferi i špekulacije (dopuštena rasprava)

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije (dopuštena rasprava)

PostPostao/la Red passion » 06 lip 2010, 10:50

Teško će Tevez iz Engleske u Bavarsku... I još k tome Klose i dalje kotira da je nužda klubu. :lol:
Čista prodaja vijesti da se profit ostvari. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 06 lip 2010, 13:30

Laut dem spanischen Radiosender "Catalunya Radio" soll ein Barca-Star die Bayern zur kommenden Saison verstärken. Der 23-jährige Dmytro Tschyhrynskyj, der erst vergangene Saison für 25 Millionen Euro von Donezk zu den Katalanen wechselte, konnte sich beim spanischen Meister nicht durchsetzen und durfte nur 14 Mal auf den Platz. Der 1,90 Meter große Abwehrspieler gewann 2009 mit Donezk den UEFA-Pokal.
joj nesvidja mi se biznis s barcom posto je arsenak odbio barcu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 06 lip 2010, 13:37

Iako mislim da od ovoga nema ništa, ipak je zanimljivo da se ovo ime spominje uz Bayern. Španjolski mediji danas govore da bi on mogao u Bayern, no moram napomenuti da sam ja sličnu vijesti pročitao u onom transfergeruchte na TZ-u prije par dana.

Mislim da je on stoper u rangu van Buytena - dobar igrač, ali ništa posebno. Samo, on ima ono što naša obrana nema, a to je da griješi rijetko, odosno, skoro nikada. Iako ima velik broj dobrih igrača za kupiti, kad bi doveli njega za neku razumnu cijenu(ne više od 13M €), bio bih zadovoljan. No, takva mogućnost je 0.1% ostvariva. :(
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 06 lip 2010, 13:51

Murta napisao:Iako mislim da od ovoga nema ništa, ipak je zanimljivo da se ovo ime spominje uz Bayern. Španjolski mediji danas govore da bi on mogao u Bayern, no moram napomenuti da sam ja sličnu vijesti pročitao u onom transfergeruchte na TZ-u prije par dana.

Mislim da je on stoper u rangu van Buytena - dobar igrač, ali ništa posebno. Samo, on ima ono što naša obrana nema, a to je da griješi rijetko, odosno, skoro nikada. Iako ima velik broj dobrih igrača za kupiti, kad bi doveli njega za neku razumnu cijenu(ne više od 13M €), bio bih zadovoljan. No, takva mogućnost je 0.1% ostvariva. :(

Slažem se samo pitanje kolko bi barca tražila za njega jer sve više od 12-14 milja je puno previše...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 lip 2010, 19:51

Bayern an Barca-Hüne Chygrynskiy dran

Dmytro Chygrynskiy... U svakom slučaju čovjek mi se čini vrlo dobrom akvizicijom. Čovjek igra stopera, visine je dobre, ako se ne varam može uskočiti i na desni bok te zadnjeg veznog... :bravo:
Posao sa Barcelonom spominješ CroCHEF...
Pa zar nisu Patrick Andersson i Mark van Bommel naši dobri potezi bili, obojica prešli iz Barce i radili velike stvari :?: (dobro promašaj penala u CL finalu 2001. je užas, ali ispalo je dobro na kraju :mrgreen: )
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 06 lip 2010, 19:54

hhh andersson njega zaboravio a zabio jedini (te godine) i najvazniji gol 2001. godina za pamcenje

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 06 lip 2010, 20:08

CroCHEF napisao:hhh andersson njega zaboravio a zabio jedini (te godine) i najvazniji gol 2001. godina za pamcenje

E da... Hvala što si me nadopunio... :bravo:
Gol vrijedniji i od suhog zlata. Gol nakon kojeg sam htio televizor razbiti od sreće jer smo seljačko-plave bacili u plač i tugu za još 50 godina. Gol nakon kojeg se ušlo u finale CL 2001. sa nešto više olakšanja. Iako su bile muke da se osovoji pehar nakon 76' i uspio se. Šteta samo ovog što nismo još ove sezone... :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 lip 2010, 20:36

FCB_general napisao:Bayern an Barca-Hüne Chygrynskiy dran

Dmytro Chygrynskiy... U svakom slučaju čovjek mi se čini vrlo dobrom akvizicijom. Čovjek igra stopera, visine je dobre, ako se ne varam može uskočiti i na desni bok te zadnjeg veznog... :bravo:
Posao sa Barcelonom spominješ CroCHEF...
Pa zar nisu Patrick Andersson i Mark van Bommel naši dobri potezi bili, obojica prešli iz Barce i radili velike stvari :?: (dobro promašaj penala u CL finalu 2001. je užas, ali ispalo je dobro na kraju :mrgreen: )

VIšp viš za njega mi frend prije još 3mj reko da bi bilo dobro da si ga Bayern hapi a sad je to aktualno bar po novinama po meni dobra dobra kupnja ..još bu i Tymo ostal :D :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 06 lip 2010, 21:07

doro napisao:
VIš viš za njega mi frend prije još 3mj reko da bi bilo dobro da si ga Bayern hapi a sad je to aktualno bar po novinama po meni dobra dobra kupnja ..još bu i Tymo ostal :D :bravo:

On mi uopće nije bio na pameti dok ovako jedna vijest nije bljesnula. Ali kad vidim da je rezervist u jednoj Barci, postalo mi ga već žao. Iako sam nakon onog osvajanja Europske lige rekao neka propadne. :mrgreen:
I eto on tako dok sjedi u Španjolskoj na klupi, u FCB-u situacija nije bajna i mogao bi doći popraviti stvari te malo svoje ukrajinske energičnosti i živosti unijeti. :P
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 06 lip 2010, 22:15

FCB_general napisao:
CroCHEF napisao:hhh andersson njega zaboravio a zabio jedini (te godine) i najvazniji gol 2001. godina za pamcenje

E da... Hvala što si me nadopunio... :bravo:
Gol vrijedniji i od suhog zlata. Gol nakon kojeg sam htio televizor razbiti od sreće jer smo seljačko-plave bacili u plač i tugu za još 50 godina. Gol nakon kojeg se ušlo u finale CL 2001. sa nešto više olakšanja. Iako su bile muke da se osovoji pehar nakon 76' i uspio se. Šteta samo ovog što nismo još ove sezone... :?
uf kad se toga sjetim Rudi slavi svi se grle pun stadion navijaca i vidis na velikom ekranu gol neprocjenjivo :cry:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2010, 07:09

FCB_general napisao:Pa zar nisu Patrick Andersson i Mark van Bommel naši dobri potezi bili, obojica prešli iz Barce i radili velike stvari :?: (dobro promašaj penala u CL finalu 2001. je užas, ali ispalo je dobro na kraju :mrgreen: )

:?

Pa nije Andersson došo iz Barce! on je došo iz Gladbacha, a mi smo ga prodali u Barcu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2010, 10:42

FC Genua bietet Toni Dreijahresvertrag an

Der italienische Erstligist FC Genua bietet dem beim deutschen Fußball-Rekordmeister Bayern München in Ungnade gefallenen Stürmer Luca Toni einen Dreijahresvertrag an. Zwei Millionen Euro plus Prämien soll der 33-Jährige pro Jahr verdienen, berichtete der Corriere dello Sport am Montag. Toni, den die Münchner im Januar an den AS Rom ausgeliehen hatten, sollte am Montag den Vereinspräsidenten Enrico Preziosi treffen. Der Roma war der Weltmeister von 2006 angeblich zu teuer, eine Rückkehr zum FC Bayern hatte Toni ausgeschlossen, da Trainer Louis van Gaal ihn im vergangenen Herbst bei den Münchnern ausgemustert hatte. Gespräche mit dem SSC Neapel waren versandet.

Znači Genoa oće Tonija, nudi mu trogodišnji ugovor! :shock: , 2 miljona eura plu premije. O odšteti za Bayern ni traga ni glasa...

Izvor je corriere delo GNOJ!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 07 lip 2010, 11:01

anton 1983 napisao:
FCB_general napisao:Pa zar nisu Patrick Andersson i Mark van Bommel naši dobri potezi bili, obojica prešli iz Barce i radili velike stvari :?: (dobro promašaj penala u CL finalu 2001. je užas, ali ispalo je dobro na kraju :mrgreen: )

Pa nije Andersson došo iz Barce! on je došo iz Gladbacha, a mi smo ga prodali u Barcu...

da bas gledam na wikiju

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 07 lip 2010, 16:11

anton 1983 napisao:

Nije?! Ups, moja greška... :o
Tnx na ispravku. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 07 lip 2010, 17:46

U zadnje vrijeme mal-mal pa se "svinjica" povezuje s Chelseaom. Ne znam dal su to nebuloze ili ga usitinu Ancelotti zeli... Mislim da bi nas prijatelj Haris bio najsretniji da Schweini odleprsa i da pri tom jos sjedne pozamasna suma na Bayernov bankovni racun! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva