Čista prodaja vijesti da se profit ostvari.

Murta napisao:Iako mislim da od ovoga nema ništa, ipak je zanimljivo da se ovo ime spominje uz Bayern. Španjolski mediji danas govore da bi on mogao u Bayern, no moram napomenuti da sam ja sličnu vijesti pročitao u onom transfergeruchte na TZ-u prije par dana.
Mislim da je on stoper u rangu van Buytena - dobar igrač, ali ništa posebno. Samo, on ima ono što naša obrana nema, a to je da griješi rijetko, odosno, skoro nikada. Iako ima velik broj dobrih igrača za kupiti, kad bi doveli njega za neku razumnu cijenu(ne više od 13M €), bio bih zadovoljan. No, takva mogućnost je 0.1% ostvariva.

CroCHEF napisao:hhh andersson njega zaboravio a zabio jedini (te godine) i najvazniji gol 2001. godina za pamcenje

FCB_general napisao:Bayern an Barca-Hüne Chygrynskiy dran
Dmytro Chygrynskiy... U svakom slučaju čovjek mi se čini vrlo dobrom akvizicijom. Čovjek igra stopera, visine je dobre, ako se ne varam može uskočiti i na desni bok te zadnjeg veznog...![]()
Posao sa Barcelonom spominješ CroCHEF...
Pa zar nisu Patrick Andersson i Mark van Bommel naši dobri potezi bili, obojica prešli iz Barce i radili velike stvari(dobro promašaj penala u CL finalu 2001. je užas, ali ispalo je dobro na kraju
)

doro napisao:
VIš viš za njega mi frend prije još 3mj reko da bi bilo dobro da si ga Bayern hapi a sad je to aktualno bar po novinama po meni dobra dobra kupnja ..još bu i Tymo ostal![]()

uf kad se toga sjetim Rudi slavi svi se grle pun stadion navijaca i vidis na velikom ekranu gol neprocjenjivoFCB_general napisao:CroCHEF napisao:hhh andersson njega zaboravio a zabio jedini (te godine) i najvazniji gol 2001. godina za pamcenje
E da... Hvala što si me nadopunio...![]()
Gol vrijedniji i od suhog zlata. Gol nakon kojeg sam htio televizor razbiti od sreće jer smo seljačko-plave bacili u plač i tugu za još 50 godina. Gol nakon kojeg se ušlo u finale CL 2001. sa nešto više olakšanja. Iako su bile muke da se osovoji pehar nakon 76' i uspio se. Šteta samo ovog što nismo još ove sezone...

FCB_general napisao:Pa zar nisu Patrick Andersson i Mark van Bommel naši dobri potezi bili, obojica prešli iz Barce i radili velike stvari(dobro promašaj penala u CL finalu 2001. je užas, ali ispalo je dobro na kraju
)
anton 1983 napisao:FCB_general napisao:Pa zar nisu Patrick Andersson i Mark van Bommel naši dobri potezi bili, obojica prešli iz Barce i radili velike stvari(dobro promašaj penala u CL finalu 2001. je užas, ali ispalo je dobro na kraju
)
![]()
Pa nije Andersson došo iz Barce! on je došo iz Gladbacha, a mi smo ga prodali u Barcu...

anton 1983 napisao:FCB_general napisao:Pa zar nisu Patrick Andersson i Mark van Bommel naši dobri potezi bili, obojica prešli iz Barce i radili velike stvari(dobro promašaj penala u CL finalu 2001. je užas, ali ispalo je dobro na kraju
)
![]()
Pa nije Andersson došo iz Barce! on je došo iz Gladbacha, a mi smo ga prodali u Barcu...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost