Momčad , sve vezano uz ekipu

Arhivirane teme...

Re: Momčad , sve vezano uz ekipu

PostPostao/la Effenberg23 » 20 stu 2009, 15:24

Effenberg23
TORero

PostPostao/la Murta » 24 stu 2009, 09:27

Ne znam di da ovo napišem, pa reko ova je tema SVE vezano uz ekipu.
Koje su se gluposti pisali zadnjih dana na forumu, pa to je nešto neviđeno. Već sad imam traume kad se sjetim da zimska stanka traje mjesec i pol. :? Još kad vidim one vijesti na transfermarktu kog Bayern "želi" dođe mi da razmislim jesu li svi pukli. Ovi "pametni" linkovi su vam dolje.

Néanmoins les bavarois ne devraient pas rester muet puisque selon le quotidien Bild, la formation bavaroise envisage de formuler une offre de 14 millions d’euros pour le défenseur, Nicolas Otamendi. Âgé de 21 ans, ce dernier evolue actuellement sous les couleurs de Velez Sarsfield.
Ni tolko kuna, a da ne spominjem eure.

BILD am SONNTAG erfuhr, dass der Rekordmeister derzeit Moussa Sissoko (20) vom FC Toulouse beobachtet. Der Antreiber und Abräumer fürs zentrale Mittelfeld hat noch einen Vertrag bis 2013. Im Sommer wollte Tottenham Sissoko kaufen, bot für das Juwel satte 15 Millionen Euro Ablöse – und bekam eine Abfuhr.
Ovo je kategorija: Aj nemoj me jebat.

AC Milan midfielder Gennaro Gattuso (32) is tracked by Chelsea, Manchester City, Bayern Munich and Real Madrid.
Ak njega s 32 godine dovedemo, onda se svi možemo lijepo upucat u glavu.

I onda još vidim neke gluposti da Ribery odlazi za 40-50M €, a Uli je rekao da smo odbili 65+Bosingwa. :roll:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2009, 09:41

Murta napisao:Već sad imam traume kad se sjetim da zimska stanka traje mjesec i pol. :? Još kad vidim one vijesti na transfermarktu kog Bayern "želi" dođe mi da razmislim jesu li svi pukli. Ovi "pametni" linkovi su vam dolje.

Bolje da se piše nego ne ;) A i imaš sreće ka je ove godine zimska stanka krača nego inače! :mrgreen:

I onda još vidim neke gluposti da Ribery odlazi za 40-50M €, a Uli je rekao da smo odbili 65+Bosingwa. :roll:

E jebiga, sad je malo drugačija situacija pa nije niti čudo da bi Ribery na zimu bio jeftiniji nego na ljeto kada bi ga išli prodavati...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 stu 2009, 14:31

Ja se nesječam kad je zadnji puta ovako loša situacija bila u Bayernu, čak niti onda kad je Magath dobio otkaz, niti kad smo završili 4. jer smo znali da je prelazni rok tek pred nama i da možemo u kupovinu, pa čak niti početak Klinsijeve sezone, jer je on počeo kasnije da udara, pa čak niti njegov kraj kad smo zgubili od Schalkea doma 0:1. Sad to sve nekak deprimirajuće i bezizlazno izgleda a niko ne zna zašto je to tak. Koda se nekaj protiv Bayerna urotilo. Na papiru je uvod u ovu sezonu bio više nego obečavajuč, doveli smo jednog od najvećih nogometnih stručnjaka, van Gaala, potrošili smo 75 miljona eura i dovedeni su igrači kao Gomez, Tymoschuk, Robben. I negdje je to sve krivo krenulo. Peh nas slijedi u stopu. Trener ima neke svoje zamisli koje nemože sprovesti u djelo, Toni i Gomez rade metež u ekipi, igrači ne razumiju trenera, Ribery cijelo vrijeme ozlijeđen dok ga Robben prati u stopu, pada samopuzdanje igrača i zakopani smo tolko duboko da se više nevidi izlaz. Zašto je to tak JA ne znam? Pogledajte Bayernovu momčad na papiru i jednostavno to sa ovim rezultatima i igrom je nespojivo.

Što i kako dalje?

Jedan dan mislim jedno, jedan dan drugo, prvo mislim da će lvG dobit otkaz, ali vodstvo Bayerna još nije našlo adekvatnu zamjenu, pa onda još malo mislim pa dođem do zaključka da je moguće da su u vodstvu Bayerna odlučili da sada idu ovak do kraja ili ti glavom kroz zid kud puklo da puklo!

Kaj bu na kraju iz svega toga nastalo neznam, jedino ostaje nada da se Ribery vrati na teren, više nikom drugom ne vjerujem....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 stu 2009, 14:39

anton 1983 napisao:Ja se nesječam kad je zadnji puta ovako loša situacija bila u Bayernu, čak niti onda kad je Magath dobio otkaz, niti kad smo završili 4. jer smo znali da je prelazni rok tek pred nama i da možemo u kupovinu, pa čak niti početak Klinsijeve sezone, jer je on počeo kasnije da udara, pa čak niti njegov kraj kad smo zgubili od Schalkea doma 0:1. Sad to sve nekak deprimirajuće i bezizlazno izgleda a niko ne zna zašto je to tak. Koda se nekaj protiv Bayerna urotilo. Na papiru je uvod u ovu sezonu bio više nego obečavajuč, doveli smo jednog od najvećih nogometnih stručnjaka, van Gaala, potrošili smo 75 miljona eura i dovedeni su igrači kao Gomez, Tymoschuk, Robben. I negdje je to sve krivo krenulo. Peh nas slijedi u stopu. Trener ima neke svoje zamisli koje nemože sprovesti u djelo, Toni i Gomez rade metež u ekipi, igrači ne razumiju trenera, Ribery cijelo vrijeme ozlijeđen dok ga Robben prati u stopu, pada samopuzdanje igrača i zakopani smo tolko duboko da se više nevidi izlaz. Zašto je to tak JA ne znam? Pogledajte Bayernovu momčad na papiru i jednostavno to sa ovim rezultatima i igrom je nespojivo.

Što i kako dalje?

Jedan dan mislim jedno, jedan dan drugo, prvo mislim da će lvG dobit otkaz, ali vodstvo Bayerna još nije našlo adekvatnu zamjenu, pa onda još malo mislim pa dođem do zaključka da je moguće da su u vodstvu Bayerna odlučili da sada idu ovak do kraja ili ti glavom kroz zid kud puklo da puklo!

Kaj bu na kraju iz svega toga nastalo neznam, jedino ostaje nada da se Ribery vrati na teren, više nikom drugom ne vjerujem....

odličan post :bravo: ...tako ti nekako i je!!

čini se da bi Ribery bio jedini izlaz iz ove deprimirajuće situacije

ili pak čekati da nam se sreća vrati... hehe mislim da je treba izazvati, a to najbolje - opet - Ribery-em! ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 24 stu 2009, 21:35

...ajde konačno Ribery je počeo trenirati... :) :) :) :)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Haris » 28 stu 2009, 12:39

Ovo moram ovdje kopirati. Dosadašnja statistika našeg Svinje:

Bundesliga (13 von 13 Spielen): 1 Tor / 0 Vorlagen
DFB-Pokal (2 von 2 Spielen): : 0 Tore / 1 Vorlage
CL (5 von 5 Spielen): : 0 Tore / 0 Vorlagen

Ukupno odigrao full 20 utakmica. Postigao 1 gol (Dortmundu) i 1 asistirao u kupu nemam pojma kome. To je naš Basti Bog!
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 28 stu 2009, 13:34

Haris napisao:Ukupno odigrao full 20 utakmica. Postigao 1 gol (Dortmundu) i 1 asistirao u kupu nemam pojma kome. To je naš Basti Bog!

Yep loše, al ko nije loš :lol: - prošle godine je u ovo vrijeme imo 15 skorerpunkti pa opet nismo bili zadovoljni... ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 stu 2009, 13:59

Intervju sa Lellom koji je usko povezan i sa našim trenerom pa da se ljudi malo nasmiju! :D

Lell: Der Trainer dachte, ich wäre ein gelernter Innenverteidiger. Er wusste nicht, dass ich rechts spiele. Nach zwei, drei Monaten habe ich ihn darauf aufmerksam gemacht. Ich musste immer als Innenverteidiger trainieren und habe zum Trainer gesagt, dass ich ihm gerne beweisen würde, was ich rechts kann. Daraufhin hat er mich etwas fragend angeschaut.

Znači LvG je mislio da je Lellova prirodna pozicija ŠTOPER, LvG nije znao da je on desni bek. Nakon 2-3 mjeseca Lell mu je to otišo reč, jer je moro trenirati kao da je štoper, jer mu se htio pokazati kao desni bek. Na to ga je LvG zbunjeno pogledo - točno si mogu zamisliti facu od LVG-a :lol:

Wie geht es mit Ihrer Karriere weiter?

Lell: Schauen wir mal. Ich halte mich fit. Ich werde in den nächsten Wochen das Gespräch mit Uli Hoeneß und Christian Nerlinger suchen. Der Verein hat signalisiert, dass man mir keine Steine in den Weg legen würde. Das Ausland würde mich reizen.

O nastavku karijere...

Veli Lell vidli bumo, još malo pa će razgovarati sa Ulijem i Nerlingerom. U klubu su mu rekli da ako oće ić da može i da ga neće zaustavljati. Ova rečeneica me uzbudila ko i LELLE - on se pali na to da igrau u inozemstvu! Ak ide van to bi značilo da bi mi mogli i koju kunu za njega dobit - možda postoji koji tupavi Englez koji je spreman koju kunu platit, jer takav platipus igrač je stvoren za EPL....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 28 stu 2009, 15:37

anton 1983 napisao:Intervju sa Lellom koji je usko povezan i sa našim trenerom pa da se ljudi malo nasmiju! :D

Lell: Der Trainer dachte, ich wäre ein gelernter Innenverteidiger. Er wusste nicht, dass ich rechts spiele. Nach zwei, drei Monaten habe ich ihn darauf aufmerksam gemacht. Ich musste immer als Innenverteidiger trainieren und habe zum Trainer gesagt, dass ich ihm gerne beweisen würde, was ich rechts kann. Daraufhin hat er mich etwas fragend angeschaut.

Znači LvG je mislio da je Lellova prirodna pozicija ŠTOPER, LvG nije znao da je on desni bek. Nakon 2-3 mjeseca Lell mu je to otišo reč, jer je moro trenirati kao da je štoper, jer mu se htio pokazati kao desni bek. Na to ga je LvG zbunjeno pogledo - točno si mogu zamisliti facu od LVG-a :lol:

Wie geht es mit Ihrer Karriere weiter?

Lell: Schauen wir mal. Ich halte mich fit. Ich werde in den nächsten Wochen das Gespräch mit Uli Hoeneß und Christian Nerlinger suchen. Der Verein hat signalisiert, dass man mir keine Steine in den Weg legen würde. Das Ausland würde mich reizen.

O nastavku karijere...

Veli Lell vidli bumo, još malo pa će razgovarati sa Ulijem i Nerlingerom. U klubu su mu rekli da ako oće ić da može i da ga neće zaustavljati. Ova rečeneica me uzbudila ko i LELLE - on se pali na to da igrau u inozemstvu! Ak ide van to bi značilo da bi mi mogli i koju kunu za njega dobit - možda postoji koji tupavi Englez koji je spreman koju kunu platit, jer takav platipus igrač je stvoren za EPL....

man cityu uvali za neki 5-6 mil€ :D oni svašta hoće kupi samo nek ima ime ili dolazi iz nekog dobrog kluba :lol: :lol: :lol:
a jesam se nasmijao, der Trainer dachte ich bin ein Innenverteidiger :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la bavarac » 29 stu 2009, 14:32

Njemu treba ugradit čip za praćenje pod kožu...tako kad dođe neki Stoke ili Hull ponovo sa 4milke na stol...da nam se nemre sakrit opet...na greškama se uči...... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 01 pro 2009, 09:44

Nerlinger najavio smanjivanje kadra

Slika

Bayernov sportski direktor (novi menadžer) Christian Nerlinger, najavio je smanjivanje bayernovog kadra, te je također dao do znanja da će se Bayern u budućnosti više oslanjati na talente iz vlastitog pogona. Nerlinger: "Imamo kadar koji je kvantitativno više nego dobro popunjen. Uvijek smo spremni na razgovor sa nezadovoljnim igračima. Za sve one koji smatraju da nemaju šanse da igraju u Bayernu, vrata su uvijek otvorena."

Nadalje, Nerlinger je rekao da će se Bayern od sada koristiti novim sistemom što se tiče mladih igrača u kadru.

Nerlinger: "Želimo mladim igračima dati šansu te im tako pokazati da vjerujemo u njih." Također će se prakticirati posuđivanje igrača, kao što je sada slučaj sa Kroosom u Leverkusenu te Niedermeierom u Stuttgartu.

Nerlinger: "Kada mladi igrač više ne vidi svoju šansu da zaigra, te da nije u prvom planu trenera, zašto se tom istom igraču ne bi pružila prilika da zaigra negdje drugdje, gdje će dobiti priliku da igra te se tako razvije kao igrač. Na taj način kada se vrati sa posudbe, biti će bolji igrač koji će pridonijeti kvaliteti našeg kadra te imati veću šansu da se nametne treneru."
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 01 pro 2009, 11:15

napokon netko ko zna koliko je dobro posuđivati mlade igrače!!!

a što se tiče Lellovog razgovora sa van Gaalom... LMFAO hahaha koje mozgonje Bogati!!!! :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 pro 2009, 13:23

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/mueller-sagt-schoenen-lisa-546357.html

Thomas Mueller se oženio

uskoro će se znači udebljat 10 kila i onda može napokon opet u špici igrati :D

A Pranjiću sretan rođendan!! :SR:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la bavarac » 02 pro 2009, 13:43

cruz napisao:http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/mueller-sagt-schoenen-lisa-546357.html

Thomas Mueller se oženio

uskoro će se znači udebljat 10 kila i onda može napokon opet u špici igrati :D

A Pranjiću sretan rođendan!! :SR:

Ti mater....sad možemo zaboravit njegov potencijal u bayernu da se razvije....bit će to plesao je jedno ljeto....igrač.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva