odličan mario gomez i dresu elfa

Murta napisao:Već sad imam traume kad se sjetim da zimska stanka traje mjesec i pol.Još kad vidim one vijesti na transfermarktu kog Bayern "želi" dođe mi da razmislim jesu li svi pukli. Ovi "pametni" linkovi su vam dolje.
I onda još vidim neke gluposti da Ribery odlazi za 40-50M €, a Uli je rekao da smo odbili 65+Bosingwa.
anton 1983 napisao:Ja se nesječam kad je zadnji puta ovako loša situacija bila u Bayernu, čak niti onda kad je Magath dobio otkaz, niti kad smo završili 4. jer smo znali da je prelazni rok tek pred nama i da možemo u kupovinu, pa čak niti početak Klinsijeve sezone, jer je on počeo kasnije da udara, pa čak niti njegov kraj kad smo zgubili od Schalkea doma 0:1. Sad to sve nekak deprimirajuće i bezizlazno izgleda a niko ne zna zašto je to tak. Koda se nekaj protiv Bayerna urotilo. Na papiru je uvod u ovu sezonu bio više nego obečavajuč, doveli smo jednog od najvećih nogometnih stručnjaka, van Gaala, potrošili smo 75 miljona eura i dovedeni su igrači kao Gomez, Tymoschuk, Robben. I negdje je to sve krivo krenulo. Peh nas slijedi u stopu. Trener ima neke svoje zamisli koje nemože sprovesti u djelo, Toni i Gomez rade metež u ekipi, igrači ne razumiju trenera, Ribery cijelo vrijeme ozlijeđen dok ga Robben prati u stopu, pada samopuzdanje igrača i zakopani smo tolko duboko da se više nevidi izlaz. Zašto je to tak JA ne znam? Pogledajte Bayernovu momčad na papiru i jednostavno to sa ovim rezultatima i igrom je nespojivo.
Što i kako dalje?
Jedan dan mislim jedno, jedan dan drugo, prvo mislim da će lvG dobit otkaz, ali vodstvo Bayerna još nije našlo adekvatnu zamjenu, pa onda još malo mislim pa dođem do zaključka da je moguće da su u vodstvu Bayerna odlučili da sada idu ovak do kraja ili ti glavom kroz zid kud puklo da puklo!
Kaj bu na kraju iz svega toga nastalo neznam, jedino ostaje nada da se Ribery vrati na teren, više nikom drugom ne vjerujem....

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

Haris napisao:Ukupno odigrao full 20 utakmica. Postigao 1 gol (Dortmundu) i 1 asistirao u kupu nemam pojma kome. To je naš Basti Bog!
anton 1983 napisao:Intervju sa Lellom koji je usko povezan i sa našim trenerom pa da se ljudi malo nasmiju!![]()
Lell: Der Trainer dachte, ich wäre ein gelernter Innenverteidiger. Er wusste nicht, dass ich rechts spiele. Nach zwei, drei Monaten habe ich ihn darauf aufmerksam gemacht. Ich musste immer als Innenverteidiger trainieren und habe zum Trainer gesagt, dass ich ihm gerne beweisen würde, was ich rechts kann. Daraufhin hat er mich etwas fragend angeschaut.
Znači LvG je mislio da je Lellova prirodna pozicija ŠTOPER, LvG nije znao da je on desni bek. Nakon 2-3 mjeseca Lell mu je to otišo reč, jer je moro trenirati kao da je štoper, jer mu se htio pokazati kao desni bek. Na to ga je LvG zbunjeno pogledo - točno si mogu zamisliti facu od LVG-a![]()
Wie geht es mit Ihrer Karriere weiter?
Lell: Schauen wir mal. Ich halte mich fit. Ich werde in den nächsten Wochen das Gespräch mit Uli Hoeneß und Christian Nerlinger suchen. Der Verein hat signalisiert, dass man mir keine Steine in den Weg legen würde. Das Ausland würde mich reizen.
O nastavku karijere...
Veli Lell vidli bumo, još malo pa će razgovarati sa Ulijem i Nerlingerom. U klubu su mu rekli da ako oće ić da može i da ga neće zaustavljati. Ova rečeneica me uzbudila ko i LELLE - on se pali na to da igrau u inozemstvu! Ak ide van to bi značilo da bi mi mogli i koju kunu za njega dobit - možda postoji koji tupavi Englez koji je spreman koju kunu platit, jer takav platipus igrač je stvoren za EPL....

cruz napisao:http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/mueller-sagt-schoenen-lisa-546357.html
Thomas Mueller se oženio
uskoro će se znači udebljat 10 kila i onda može napokon opet u špici igrati
A Pranjiću sretan rođendan!!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost