Naaaaaa

Es tut so verdammt weh...
Zašto nisam ni riječi napisao kad je rekao da odlazi, pitali su me... Boli me, boli me činjenica da više neće biti na klupi Bayerna. Fuj, gadi mi se nogomet! Neki će misliti da je ovdje stvar rezultata, da je sa njim Bayern nepobjediv, da mu munje frcaju iz guzice i koje sve gluposti ljudi mogu izgovoriti. Ne to nije razlog! Puno je jednostavnije...
Za mene je Bayerno ohne pep wie klobasa ohne ŠPEK!
Ne znam što će dalje biti, ne usudim se prognozirati, no siguran sam da neće biti isto. Za mene jePpep postao dio Bayernove obitelji i kad ga više neće biti...Dao bih 10 Schweinsteigera samo da Pep ostane. Kažem to je stvar osjećaja i ničeg drugog. Zamisliti ga na drugoj strani ufffff.
Prvi Trener koji će nakno Otmara ostati 3 godine i još uz to smo htjeli sa njim produžiti ugovor. Mislim da to dovoljno govori o kakvom se ovdje čovjeku radi.
Ne krivim ga nimali jer sam to predvidio, no ipak onaj šok kad je to postala činjenica...
Eto čitam njegov zadnji intervju na preskokce i boli me srce i duša. Ne mogu se prisiliti da se suočim sa ovom činjenicom, a kamoli da čitam te riječi koje izlaze iz njegovih usta. Kak ću uopće gledat tekmu dok je na klupi. Bolje da je otišao sada kao da potegneš flaster, a ne da još par mjeseci moram ovaj gnjev i bol nositi u grudima.
Možda nam neće donjeti klempavog, no trenera poput njega, mah! Razina na koju nas je doveo, reputaciju koju nam je zaradio, kakve nam je predstave pružio, koliko se žilio uz taj teren, ta simpatičnost, to prijateljstvo...
Fuck, nogomet zna biti jako prokleta stvar...
I onda kao šlag na tortu Karlo SMEĆA-ALLOT-I!