Ko je za Gaala, ko je protiv Gaala?

Arhivirane teme...

Re: Ko je za Gaala, ko je protiv Gaala?

PostPostao/la I_Love_Bayern » 30 svi 2010, 22:46

Mrznja je cudo:

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100530085
Svasta ćeš čuti na ovom svijetu...
Zadnja izmjena: I_Love_Bayern; 31 svi 2010, 12:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Flip » 31 svi 2010, 09:40

Moja filozofija je pratiti globalno što je postignuto u sezoni prije. Dakle, Bayern je osvojio prvenstvo i kup, te igrao finale lige prvaka... ne vidim razloga zašto bih sada onda šutnuo Gaala iz kluba...
Flip

PostPostao/la cruz » 31 svi 2010, 10:11

ma neće sad nitko šutnit van hvala iz kluba, jedino on može sad šutat pojedince.. ;)

ali bilo je i na ovom forumu podosta skeptičara.. posebno na početku sezone. sve donedavno..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2010, 14:05

Ja sam njega uoči utakmice u Torinu totalno otpisao, jer ono mi Juventusa tada nismo mogli na njihovom terenu dobiti, ne pamtim ikad da smo... Kad ono Olić show, Gomez i Tymo ako se ne varam ostala 2 gola zabili i zgazili ih ko cigaru. I onda konačno on složio tu 11-orku pa smo naredali nekih 14-15 utakmica bez poraza. Ali nakon silnih loših rezultata uopće nisam vjerovao u njega, ono prije početka sam vjerovao da ćemo BL lagano pokorit, kad ono razno razna posrtanja, gluposti, experimenti, rotacije, mijenjanje formacija... :? Ali ispalo je odlično na kraju to sve.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 svi 2010, 14:09

I_Love_Bayern napisao:Mrznja je cudo:

Baš pročitao to...al pazite tko se javlja đovani i stoičkov..mamini sinovi nevini :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2010, 14:16

doro napisao:
I_Love_Bayern napisao:Mrznja je cudo:

Baš pročitao to...al pazite tko se javlja đovani i stoičkov..mamini sinovi nevini :lol:

Stoickov je prirodno budala, svašta je i pisao za Real isto. Ali smo ga zato mi u kvalifikacijama razderali pa se ta njegova idiotska narav hladila. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 svi 2010, 14:33

Pa velim najsmješnije kaj ti se jave tipovi kao đovani bezlični ili stoičkov totalno iskompleksirani arogantni bugarski cigan..za nepovjerovat :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Flip » 31 svi 2010, 22:05

cruz napisao:posebno na početku sezone. sve donedavno..

Zato treba čekat kraj. :)
Flip

PostPostao/la doro » 31 svi 2010, 22:09

cruz napisao:ma neće sad nitko šutnit van hvala iz kluba, jedino on može sad šutat pojedince.. ;)

ali bilo je i na ovom forumu podosta skeptičara.. posebno na početku sezone. sve donedavno..

Pa sa ovim kadrom bilo bi smješno ne osvojit bl i kup..njemu je trebal jako i previše puno da to osvojimo s ovim kadrom i baba bez zubiju to osvoji kad pokledamo da nam je najveći suparnik bio Schalke 04 ..mislim ONO :lol:

Uspjeh je finale lp međutim opet i tu šansu smo pojebali a bila je opaka :?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Flip » 31 svi 2010, 23:46

doro napisao:Uspjeh je finale lp međutim opet i tu šansu smo pojebali a bila je opaka :?

A ja bi to komentirao kad neće neće pa da ga jebeš! :lol:
Flip

PostPostao/la cruz » 01 lip 2010, 12:44

meni se sviđa taktika i način na koji van Gaal želi da ekipa igra, dakle 4-3-3 ili 4-5-1 ili pak 4-2-3-1, ovisno kako tko želi/izgovara, ugl. znate o čemu pričam; da se teži pas igri ali i disciplini. ova momčad (kao što se rekli) može i mora udovoljiti i osvajati jer je kvaliteta svakako tu.
međutim, mislim da bi većina trenera s ovim kadrom igrala 4-4-2, osim van Gaala, koji će Müllera ili nekog drugog (ubuduće možda Kroosa) uvijek koristiti kao viseća špica, tj. kao veza izmađu napada i sredine terena, važno da igrač s loptom uvijek ima barem dva ili tri igrača za dobacivanje... time se postiže jako lijep nogomet a i omogućuje se dominacija, što ja osobno obožavam gledat!
kad sam već spomenuo van Gaalovog miljenika Müllera, ne znam, možda bi trebao u slj. sezoni probati više s Kroosom i digod izostaviti Müllera.. nije ni Kroos neki iskusni rutinier ali Müller je (u mojim očima) previše oscilirao, čas odigra maestralno, zabije tri gola a nekad ko da Bayern igra s igračem manje... stekao sam dojam da van Bommel nije jedini igrač s garancijom igranja....

nema se šta ustvari pregovoriti za napadački dio, znamo gdje leži/e problem/i

ja sam jedan od onih koji ni trunke ne sumnja u van Gaala (bez obzira na Lucia i Ze Roberta), tako da ne sumnjam da ćemo dogodine biti još jači, zbog jače obrane... :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva