Piqué, Thiago Silva, Messi ili neko skroz drugi?

Arhivirane teme...

Re: Reus, Goetze ili neko treći?

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2012, 15:21

nele-BHF napisao:
Problem je u tome care što smo mi još pola godine i završnicu BL i LP (Koja se igra na Allianzu !!!) produžili i sada ćemo da strepimo i zavisimo od jebenih povreda :/ Mi ove godine moramo igrati makar finale LP i ponovo vratiti titulu prvaka Njemačke, a to možemo samo sa najjačim prvim timom. Ko nam garantuje da će svi biti spremni ? Jednostavno smo morali pojačati klupu i odraditi jednu od važnijih sezona kako treba...

A to bi ti riješio kako SADA' razumiješ riječ SADA? Razumiješ da si se ti uzjebo zbog toga što Reus prelazi u BVB na LJETO?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 09 sij 2012, 15:48

anton 1983 napisao:Zato ti kažem polako. teško je za shvatiti nekome što ja pišem. nemožeš prošlost samo tako izbrisati no nekad moraš poćeti iznova i treba vremena da prošlost postane " nebitna". To se sada događa kod nas. Kadar se sad poćeo slagati kak Bog zapoveda. prvih 11 je predobro, moglo bi se reći najbolje kaj smo imali u proteklih par godina i to će se sada nadograđivati te ćemo postepeno napredovati sa sve manje onih problem akoje smo imali u prosšlosti. Na taj način micati ćemo se prema europskom vrhu. Prvo dođu transferi, pa igrači, pa stabiliziranje i tek onda rezultati. Nemožemo mi sada mam hapiti rezultate..Pomak se vidi u tome što ćemo mi u ovom trenutku reći da su od nas jedino jači Barca i real, a da sad mi moremo bez pol frke igrati sa svima ostalima, dok to dosad nismo mogli...

Ma meni je to sve jasno. Korak po korak se ide, nikako drugačije. Samo ne smije se najednom stati(jedna sezona masovna kupovina, druga ništa). Dosad se u praksi pokazalo da svaki put nismo do kraja pojačali ekipu, da uvijek 2-3 rupe bi ostale. Sa ulaganjem u obranu, prvenstveno stopere, mi ćemo valjda to sve konačno zatvoriti.

Meni je veći problem što se u klubu struka previše zanosi i stavlja tamo gdje na kraju se pokaže da nam nije mjesto. Treba opreznije izjave davati, što prijašnjih sezona nekad nije bio slučaj, pa bi na kraju sezone bilo galame i traženja individualnih krivaca i čega već ne zbog određenih neuspjeha.
Neki igrači, poput Schweinija, su sada rekli da nam je CL sada veći prioritet, a bojim se da se to tako ne smije razmišljati unatoč domaćinstvu tog natjecanja, odličnim igrama u nekim utakmica itd. Isto tako i neki navijači(pa i ovdje takvih ima) previše su se zaletjeli s CL kao nečim pod MUSS/MUST. To neće ići tako i totalno je nerealno zalijetati se jer ovo se ne igra svake 4 godine ko Euro i SP niti igraju samo igrači iz istoimene zemlje pa da se planira pokoravanje natjecanja.
Ja želim da mi opet 3 naslova u nizu osvojimo ko u vremena kad su Uli i legende osvajale 74',75' i 76', no gledajući ostale momčadi kako kadrovski i igrački izgledaju(Španjolce prvenstveno), to baš neće ići olako osim da ih se šutne van natjecanja. :no:

E sad, poanta je da treba raditi na tih 2 vrhunska pojačanja po prijelaznom roku što je Jupp govorio i riješiti ovog ljeta našu obranu da možemo imati idućih 5-6 godina mir na stoperima. Ta 2 vrhunska pojačanja znače i jaču klupu. Nije da tražim odmah ovog ljeta kompletiranje svega, ali očekujem još veću silu i kvalitetu, kako u kadru, tako i u našoj igri, tj. pristupu na terenu. Strpljiv sam i pun razumijevanja, ali kada krenu gluposti kao u van Gaalovoj 2. sezoni ili onoj s dovođenjem Klinsmanna, e onda se već čovjek pita "zašto to Uli, zašto to Kalle?"
Nismo još dorasli upravo zbog utakmica protiv Hoffenheima, Augsburga i sličnih protivnika gdje smo ih zbušili u 1. dijelu, a u drugom nošalantno igrali. Barca tako ne igra, nego barem 80 minuta tjera isto, ode na 3-4-5 razlike i svi sretni. Takav pristup i mi moramo ugraditi u svoju igru, bez obzira na umor i sl. Nema umora, imamo 4 kola manje od gotovo svih top liga, zimsku stanku i opet se žalimo. Zato i ta klupa treba tjerat nekad prvotimce kad se iscrpe od igre ili kad su ozljeđeni i kažnjeni.

Isto tako, mladići se kod nas nekako brže moraju razvijati kao u drugim euro klubovima. Ako već nisu u startu nositelji igre, prvotimci, onda probat više nešto drugo. Nekakve posudbe na jednu sezonu gdje će odigrati sve utakmice u 1. ligi i vratit se kući da igraju kod nas. Nije mi baš zgodno čekati igrače 4-5 godina kao Schweinija i Kroosa. To treba smanjiti na vrh vrhova, 3 sezone. To barem sve mislim kad je u pitanju europska natjecanja, dok ovako kako je, odlično je za BuLi iako i tu se mora konačno srediti i pošteno kvalitetu i klasu opravdati sa sezonom bez poraza ili jednim porazom, 90 bodova i sl. što si i ti sam spominjao na početku sezone.

Respekt prema svim ekipama, srčanosti, radu i trudu, ali mislim da mi to možemo kad gledam kako smo isprašili sve ekipe u tzv. skupini "smrti" CL. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 09 sij 2012, 16:20

anton 1983 napisao:
nele-BHF napisao:
Problem je u tome care što smo mi još pola godine i završnicu BL i LP (Koja se igra na Allianzu !!!) produžili i sada ćemo da strepimo i zavisimo od jebenih povreda :/ Mi ove godine moramo igrati makar finale LP i ponovo vratiti titulu prvaka Njemačke, a to možemo samo sa najjačim prvim timom. Ko nam garantuje da će svi biti spremni ? Jednostavno smo morali pojačati klupu i odraditi jednu od važnijih sezona kako treba...

A to bi ti riješio kako SADA' razumiješ riječ SADA? Razumiješ da si se ti uzjebo zbog toga što Reus prelazi u BVB na LJETO?

Ma jok bolan, jebo Reusa. Uzjebo me KHR izjavom da neće nikoga dovodit i sada moramo imati VELIKE SREĆE pa da igramo finale LP na našem stadionu...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 10 sij 2012, 09:19

doro napisao:Taj netko treči bu na kraju bio stoper koji bude zamjenil gnojtena jer mi ga je preko glave već...ponavljam tog kvalitetnog igrača koji bi mjenjal rib-rob imamo i to je muller a alaba i usami su trenutno potencijali te kvaniteta koj se može pretvorit i u kvalitetu...ja bi oliću i produžil još malo ugovor al pod uvjetom da ne kenja kak nije u startelfu te da mu se da ipak više prilika ;)

ovo je recimo dobar post! :roll:

ja bi recimo prije Olu stavio na krilo nego Alabu.. mislim, ukoliko dođe do nužde

Oliću bi i zbog toga trebalo produžit ugovor... uvjeren sam da on nije još pokazo sve što zna i može, nije neki znalac ali siguran sam da će odradit još dobar posao za Bayern!

Što se tiče štopera, izgleda da se nešto kuha sa Höwedesom, iako je meni to sve nekako nerealno.....

Možda bi ovaj topic trebalo preimenovati :)

"ko je taj treći" ili "ko je ta bomba" :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 10 sij 2012, 10:02

cruz napisao:Možda bi ovaj topic trebalo preimenovati :)

To definitivno. ;)
Nemam nista protiv da produzimo sa Olom, pogotovo ako ostane zdrav (dobro, to se ne moze znati, a ugovor se treba produziti nesto ranije, ne cekati kraj sezone). Valjda je i njemu jasno da mu je bolje dobiti u Bayernu jednogodisnji ugovor nego nesto duzi u novoj sredini (Lazio ili ko vec). Osim ako mu nije i previse stalo do love, tako da razmatra eventualne ponude iz Rusije, Kine, Qatara ili koje druge zemlje.
Dobro je neko napisao, Gomez se komotno moze cesce vaditi vanka (u utakmicama gdje je sve rijeseno), te ponekad pokusati sa 2 napadaca ili u krajnjem slucaju zamjena na krilnim pozicijama. Tako bi dosao do odredjene minutaze, gdje bi bio zadovoljan, a vjerujem i klub (mi) sa pokazanim.
Tu bi (zasad) sparali novce za novog napadaca i iskoristili da dovedemo pojacanje gdje cemo najvjerovatnije i trebati - pozicija stopera.
Höwedes bi bio idealan u to nema sumnje, jos kad bi pritom doveli Farfana (besplatno) ja bih odmah potpisao.
Za mene bi bio zavrsen prijelazni rok. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 10 sij 2012, 11:28

daj bola promjeni taj avatar

hahahahaha
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: Goetze, Shaqiri, Huntelaar ili neko skroz drugi?

PostPostao/la CroCHEF » 10 sij 2012, 12:02

hehe :hehe: odlican naslov
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 10 sij 2012, 12:18

Recimo Shaqiri i jos neko skroz drugi. :D
Iskreno, volio bih ovog malca u timu, ima u njemu ogromnog potencijala.
Sto se napadaca tice ja imam svoju zelju, neki znaju, neki ne, ali cemo sacekati da krene lavina pa cemo se malo vise intenzivirati.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 10 sij 2012, 13:03

Malo da velim neš o tim pojačanjim i o onome što smo bili i kaj smo sada. Ovo se tiće onih koji malo preveč kritiziraju i koje se ujedno boje te mi nevjeruju kad kažem da smo sada na "nuli" i da se ide otpočetka koji obećava.

Ako se sjetite prošlog zimskog prelaznog roka i stanje u kakvom smo bili bit će vam neke stvari jastnije. tada smo se svi jako bojali za budučnost Bayerna koja u tom trenutku nije preveč obećavala, te smo smatrali da treba uložiti 70-100 milja da bi nam ekipa na neš ličila. Pa krenimo redom.

Tada još dok je Bommel bio igrač Bayerna mi smo govorili o tome kako nam treba:

Novi golman koji treba biti špek ŠTO UJEDNO ZNAČI DA ĆE BITI SKUP!
znali smo da obrana nevalja te smo zagovarali 2 nova štopera te jednog beka. To znači da nam je na 5 obrambenih pozicija samo jedna valjala i to je bila ona pozicija na kojoj je igrao Lahm
Onda vezni red nije obećavao jer smo znali da bi Bommel mogo proč, Tymu više nismo cjenili te se trebao dopeljati još jedan srednji vezni igrač koji bi igrao uz Schweinia.
Kroosa smo tada tretirali kao smeće igrača za kojeg niko nije vidio mjesto u prvoj postavi Bayerna.
Zamjena za krila su nam bila očajna i tu smo pod muss trebali dopeljati igrača.
jedini dio ekipe sa kojim smo bili zadovoljni bio je napad zbog Gomeza.

To znači da smo u prolom zimskom prelaznom roku od naše uprave tražili GOLMANA, 2 ŠTOPERA, BEKA, SREDNJEG VEZNOG, ZAMJENU ZA KRILA, TE IGRAČA KOJI BI MOGAO TU I TAMO ZAMJENITI MULLERA KAO "PLAY", ŠTO NA KRAJU IZNOSI 7 IGRAČA.

Na zimu smo već doplejali Luisa Gustava i sa tim smo riješili poziciju srednjeg veznog. Na ljeto još dolaze NEUER, Boateng, Rafinha - ostale neću pisati. Počinje prvenstvo i tom trenu mi smo popravili već 4 pozicije za koje smo se na zimu bojali. Manje je posla.

Sada je opet zimski prelazni rok i ono što mi trežimo od naše uprave je 2-3 maximalno igrača jer:

Badstuber je poćeo igrati kak Bog zapoveda te jedino kaj bi se još trebalo poboljšati u obrani je štoperska pozicija. u Srednjem redu ne da smo samo dobili Luisa Gustava, nego Tymo igra najbolju sezonu u Bayernu te smo tako dobili 2 igrača za poziciju zadnjge veznog. Kroos se je postao važna karika u momčadi Bayerna te nem apotrebe da se više šta tu radi. Igrač koji je nazadovao, pa se razmišlja o tome (SAMO RAZMIŠLJA), da se treži napadač je Olić koji je da se sve nas sad tu pita bio više nego solidna zamjena za Gomeza kada je poćelo prvenstvo.

Zašto sam sada to sve napisao. prije godinu dana mi smo smatrali da će Bayern biti trula ekipa ako na ljeto ne dođe POD MUSS 7 igrača na koje će se potrošiti oko 100 miljona eura, dok dana mi trebamo dva do tri igrača da bi se približi jednoj Barceloni i Realu! jel primjećujete razliku u retorici i koliko smo toga dobrog u samo godinu dana napravili?

Sad si zamislite kako će ekipe izgledati na ljeto kada dopelamo još ta dva do 3 igrača i usporedite sa situacijom od prošlog zimskog prelaznog roka! E zato više neću da čujem, da se radi loše, da smo škrti, da smo u kurcu, da smo glupi, d anema napretka i da se brutalno krivo radi!

AUF GEHTS BAYERN!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 sij 2012, 17:33

sad će na osnovu antonovog posta početi postovi tipa "..pa nisam ja reko da je Bayern u kurcu..." :lol: ili "znam, tako je, ali..."

ja bi idalje Götze-a, ali mi se čini da bi mogo ostati u šrotmund i dulje od 2013... kako su počeli graditi power momčad, punu reprezentativaca ...

šaćiri .. ja sam tog malog gledo svega 2 puta i nisam kompetentan da dajem komentar o njemu

Huntelaar? neka plavi drkaju na njega, kod nas ga ne vidim iz istog razloga kao što Reus nije došo u Bayern, očekuje mjesto u 1. sastavu

neko skroz drugi??
a koga? koji posmentar koslati!?

da se mene pita gledo bi nekog 30-ogodišnjaka, 31, 32... donio bi iskustvo, čak i želju da se još jednom dokaže, prije bi pristao na status 2. napadača nego igrači koji su u middle 20-im...

u Bl imamo nekoliko primjera: Raul, van NisteRLoj, ze Roberto otac, itd.. traju neko vrijeme, odrade korektan posao (jer drugačije i ne znaju) i svi sretni!

takav je Olić sad igrač! e.. oćemo li mi od toga profitirati ili neko drugi

ako Ola želi ostati nek se pomiri više sa statusom rezerve, a ako neće nek ide ća

ja bi volio vidit može li se oko Berbatova išta srediti... to bi bio potez a la grande!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 10 sij 2012, 18:50

18.34 Uhr: Anatolij Tymoschtschuks Vertrag verlängert sich dagegen bei neun weiteren Einsätzen (über mindestens 45 Minuten), Daniel Van Buyten bekommt wohl ein Ein-Jahres-Angebot und mit Breno soll auch verlängert werden. Bei Takashi Usami steht laut dem Blatt bis Ende Januar eine Entscheidung über die Kaufoption an: der Japaner kostet 3 Millionen Euro Ablöse. "Eine schwere Entscheidung", sagte Uli Hoeneß der "Sport-Bild".

18.24 Uhr: Im Internet kursiert bereits ein Vorabdruck der morgen erscheinenden "Sport-Bild". Inhalt: Der Bayern-Wunschzettel für den Sommer, der angeblich die Namen Benedikt Höwedes, Georg Niedermeier, Xherdan Shaqiri, Claudio Pizarro und Dimitar Berbatow beinhaltet. Dazu soll eine neue Nummer zwei hinter Manuel Neuer aufgebaut werden.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 11 sij 2012, 15:36

Samo neka dovedemo od ovih spomenutih stopera, veznog i napadača, sasvim dosta. Iako i bez tog napadača opet je sve odlično(ukoliko Olić ostane).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 sij 2012, 19:24

Goal.com napisao:Galatasaray coach Fatih Terim confirms interest in Basel's Xherdan Shaqiri

link

E jebo me pas ako ovaj stvarno ode u Tursku a mi i ovo prozujimo kao Reusa nakon silnih piskaranja i povezivanja s nama... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 12 sij 2012, 00:09

To je portal gdje mi (Anton) imamo dousnika :D
Vjerovatno cemo uskoro biti informisaniji. :?
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 12 sij 2012, 10:12

Lizarazu napisao:To je portal gdje mi (Anton) imamo dousnika :D
Vjerovatno cemo uskoro biti informisaniji. :?

iako je on to napisao, reko mi je da je patka jer on misli da oni neće dat Howedesa. To i ja mislim pogotovo ak uđu u LP. Naravno ak budu išli u Ligu Uefe onda je to druga stvar..
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva