Ovo je u HNLu žuti, ako nosite dres Dinama ili Lokomotive. Tako da ne triba kriviti mladog Pivarića.
Ja sam siguran da bi sudac Batinić ili posebno Bruno Marić to vidili.
Pače, i promptno reagirali!

panda napisao:Josip Pivarić: "Teško smo oštećeni od sudaca. Kod drugog gola bio je čisti prekršaj na meni, sapleo me njihov igrač baš ispred pomoćnika. I ne vjerujem da to nije vidio, nije želio vidjeti."

panda napisao:Josip Pivarić: "Teško smo oštećeni od sudaca. Kod drugog gola bio je čisti prekršaj na meni, sapleo me njihov igrač baš ispred pomoćnika. I ne vjerujem da to nije vidio, nije želio vidjeti."
http://i.minus.com/iWeuUdX4wnS3H.gif
i najjači komentari na ovoOvo je u HNLu žuti, ako nosite dres Dinama ili Lokomotive. Tako da ne triba kriviti mladog Pivarića.Ja sam siguran da bi sudac Batinić ili posebno Bruno Marić to vidili.
Pače, i promptno reagirali!
Treba im to pročitati, možda Pivarić i takvi močvarini panjevi nešto nauče o nogometu.
Miki napisao:Njemačka teško da će ikada imati 4 ekipe u grupama LŠ.

panda napisao:Miki napisao:Njemačka teško da će ikada imati 4 ekipe u grupama LŠ.
nemoj tako, još je šalke u igri

Miki napisao:panda napisao:Miki napisao:Njemačka teško da će ikada imati 4 ekipe u grupama LŠ.
nemoj tako, još je šalke u igri
Jeste, ali kad jedan PAOK nisu mogli dobiti kući, čisto sumnjam da mogu uraditi nešto više u uzavreloj atmosferi u Grčkoj. Ne toliko zbog atmosfere, koliko zbog svoje očajne forme.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost