Momčad , sve vezano uz ekipu

Arhivirane teme...

Re: Momčad , sve vezano uz ekipu

PostPostao/la Speedy » 16 pro 2009, 07:43

Hoeness najavio mogući odlazak Riberyja

Slika

Prvi dio sezone neće ostati u lijepom sjećanju za Francka Riberya. Francuz je većinu vremena proveo van terena zbog ozljeda. Ipak, u proteklim danima stigle su konačno pozitivne vijesti o Bayernovoj najvećoj zvijezdi koji bi teren na Allianz Areni mogao "osjetiti" u posljednjoj utakmici jesenjeg dijela prvenstva protiv berlinske Herthe. Prilika je to bila ujedno da se ponovo otvori priča o napuštanju Bayerna na kraju ove sezone. Francuski reprezentativac ima važeći ugovor s Bayernom do 2011. godine. Prema tome, ako u Bayernu žele zaraditi na prodaji Riberya, sljedeći ljetni prelazni rok posljednja je prilika za to.

No, naravno, prema riječima predsjednika Bayerna Ulija Hoenessa, primarni cilj je produžiti ugovor sa Riberyem i zadržati ga što je moguće duže u bavarskoj prijestolnici. Ribery je prije nekog vremena navodno dao signal upravi Bayerna da se situacija oko produženja ugovora može vrlo brzo riješiti. Kako kaže predsjednik Hoeness, razgovor po tom pitanju obavit će početkom naredne godine. Ipak, donedavni generalni menadžer nije želio kriti mogući scenarij u slučaju da Ribery naposlijetku ne produži ugovor: "Ako Ribery početkom sljedeće godine ne produži ugovor, bilo bi finansijski neodgovorno zadržati ga do isteka ugovora, budući da bismo time izgubili potencijalnih 50 do 60 milijuna eura."

Ovime Uli Hoeness jasno daje do znanja da se francuskog driblera ne planira zadržavati sljedeće sezone ukoliko nije vezan uz klub dugoročnim ugovorom. Iako je Bayern zasigurno finansijski u samom vrhu Europe, uprava očito ne želi da se odrekne potencijalne odštete koju bi mogli dobiti prodajom Ribery u ljeto 2010. godine. S obzirom da je Francuz već dugo jedan od najtraženijih europskih igrača, sigurno je da zainteresiranih za njegove usluge neće manjkati. Ostaje samo otvoreno pitanje koliko su Real, Barcelona, Chelsea i dr. spremni izdvojiti za igrača koji ima još samo godinu dana ugovora.

Jedno je sigurno, navijači Bayerna sigurno najviše žele da Ribery ostane u klubu što je moguće duže. Dvojac Robben i Ribery imali smo rijetko priliku gledati zajedno ove sezone, no ono malo bilo je dovoljno za otvoriti navijački apetit. Svi se nadamo da će nam proljetni dio sezone ponuditi u punom sjaju igre ovog dvojca. Pitanje je samo da li će to ujedno biti i posljednje čarolije Riberya u dresu Bayerna.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2009, 09:33

sch0ll7 napisao:Ti ako ne vidis da je napredak nekih igraca djelo trenera onda ti nemam sta pricati.

Za tebe je trener samo odgovoran za negativne stvari sto se desavaju u klubu...a za pozitivne neces ni da pomislis kamoli da pohvalis.

Ko ti je pak to reko?
Vidim ja pozitivne stvari i one koje mi se sviđaju bez brige ;) Sam neke stvari za koje ti smatraš da bi se njemu trebale pripisati ja to nepriznam. Npr. Olića mu ne priznam da se vubije!

Recimo LvG je shvatio da tu i tam nije loše odigrati 4-4-2, daje priliku mladim igračima NJEMCIMA i oni mu to u najboljoj mogučoj mjeri vračaju. Sjebo se sa Gomezom, al ga je očito naučio da igra na način kako njemu paše - recimo sada Gomez puno više trči po terenu nego prije. Prije svega sviđa mi se njegovo slaganje kadra jer on kao i ja volimale kadrove. Kao što sam i reko prije LvG ne rotira veliki kontigent igrača, on u biti radi sa jako malo igrača, ja bi čak reko sa 15 + 3.

Svaki navijač, pogotovo Bayernov traži savršenstvo, pa se više uočavaju kritike nego pohvale. meni još uvijek smetaju neke stvari koje neće tako brzo biti promjenjene i kaj god da se dogodi ja, kao i ti ćeš naći neku stvar za koju smatraš da bi mogla biti bolje.

Tvoj problem je da ti ne želiš priznati da su kritike upućene na Gaalovu adresu opravdane i argumentirane. Nisam ja kriv kaj je on po meni radio notorne gluposti zbog ćega je Bayern trpio i nalazio se na rubu propasti i sada LvG mora to nadoknaditi prije nego bude hvaljen i zavoljen ;)

Ja nisam kriv sto si ti zafrustirano malo dijete i da si pesimistican do svega na ovom svijetu pa da NECES da vidis pozitivne stvari.

Čuj, malo se smiri, za ovakvim glupostima nema potrebe...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 16 pro 2009, 19:18

sch0ll7 napisao:Ti ako ne vidis da je napredak nekih igraca djelo trenera onda ti nemam sta pricati.

a kojih to igraca ?
OK , dao je priliku Mulleru i Badstuberu ali je to samo slag na vrhu torte , neplanski sto bi rekli !
to sto Olic udara mrkvicu , sto Gomez konacno igra kak spada nije njegova zasluga ! bokte pa to su cinili u prijasnjim timovima i zat su i dovedeni u Bayern , a to sto je Gaal pogresno upotrebljavao igrace, neke i ne upotrebljava [Tymo] je samo minus , nikako plus !

ima ova Tunova prica oko Gruppies itekako smisla ! :mrgreen: jbt kao da ste slijepi !

i jos smjesnije je sto se prica o njemu u kontekstu mesije jer je izborio knock out fazu LP , koja je imperativ bilo kom treneru Bayerna , sto je konacno prisao vrhu u BL ! moš mislit , dobijes najbolji roster u BL i onda prodajes maglu kao trebace nam vremena ! trebace my ass , da si odmah skuzio da nemas kadar za 433 ne bi se ni doveo u situaciju di ga pljuju i blate :bravo:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2009, 19:26

Čeki Fabregnoj napisao: ne bi se ni doveo u situaciju di ga pljuju i blate :bravo:

Sad ima da se dovede u situaciju di ga hvalimo i di drkamo! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 16 pro 2009, 19:30

mmmda , ne bi ja tak brzo sklanjao taj avatar ! :lol:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 16 pro 2009, 20:51

Čeki Fabregnoj napisao:mmmda , ne bi ja tak brzo sklanjao taj avatar ! :lol:

Zato je on tu za svaki slučaj i da se cigan neopusti! 8-) Ak izbaci ŠPEK u 1/8 finalu, avatar nestaje za uvijek! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 16 pro 2009, 23:32

Intervju sa Riberyjem.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eback.html

U ovom je bar nešto konkretno izjavia.

...BILD: Es hält sich das Gerücht, Sie hätten ab Sommer 2010 einen Vorvertrag bei Real Madrid unterschrieben. Ist das wahr?

Ribéry: „Nein, nein, nein! Ich habe keinen Vorvertrag bei Real unterschrieben. Ich habe bei niemandem etwas unterschrieben.“

BILD: Bayern will, dass Sie über ihr Vertragsende 2011 hinaus unterschreiben. Uli Hoeneß sagte, andernfalls müsse man Sie im Sommer 2010 verkaufen, um nicht 50 bis 60 Mio Euro Ablöse zu verlieren...

Ribéry: „50, 60 Millionen – das ist ein großes Wort. Aber ich denke im Moment nicht darüber nach. Ich spiele gerne beim FC Bayern, habe tolle Mannschaftskollegen. Jetzt geht es darum, zurückzukommen. Dann sieht man weiter.“

BILD: Können Sie sich vorstellen beim FC Bayern zu verlängern?

Ribéry: „Ja, natürlich. Alles ist möglich. Das kann ich mir durchaus vorstellen.“

BILD: Unter welchen Bedingungen?

Ribéry: „Ich würde sehr gern die Champions League gewinnen können, aber unsere Mannschaft hat wohl noch nicht das Gewicht dafür. So wie wir jetzt aufgestellt sind, können wir mit Barcelona, Real, Arsenal oder Inter noch nicht mithalten. Die sind aus meiner Sicht stärker. Aber zum Glück ist im Fußball ja trotzdem immer alles möglich.“...

BILD: Ist es ein Vorteil für Bayern, dass in Spanien und England die Steuersätze erhöht wurden?

Ribéry: „Nein, das spielt in meinen Überlegungen keine Rolle. Ich habe einen sehr guten Lebensstandard, verdiene gutes Geld. Geld ist nicht der entscheidende Faktor.“...

BILD: Wie wichtig ist der Faktor Louis van Gaal?

Ribéry: „Für meine Entscheidung sind vor allem Uli Hoeneß und Karl-Heinz Rummenigge wichtig. Der Trainer spielt dabei nicht die entscheidende Rolle.“

Bilo bi dobro ovo prevest. :D
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 17 pro 2009, 02:27

'oš da ja prevedem ? :lol:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Effenberg23 » 17 pro 2009, 08:59

Bild- postoje glasine da ste potpisali predugovor sa Realom da na ljeto 2010.g. odete tamo.
Ribery- ne ne ne, nisam kod reala potpisao predugovor, nisam kod nikoga potpisao predugovor.
Bild- Bayern želi sa vama produžiti ugovor, inače će vas prodati sad na ljeto za 50 ili 60 milona kaže Uli.
Ribery- 50-60 mič € to su velike riječi...trenutno ne razmišljam o tome, sviđa mi se igrati u bayernu, imam odlične timske kolege. sad je bitno da se vratim pa ćemo posle za to viditi.
Bild- Možete li zamisliti da produžite ugovor sa Bayernom?
Ribery- Naravno da mogu, sve je moguće!
Bild.- pod kojim uvijetima?
Ribery- rado bih osvojio ligu prvaka ali naša momčad još nema tu kvalitetu. Kako smo trenutno postavljeni ne možemo se mjeriti sa barcelonom, realom, arsenalom ili interom, oni su jači, ali hvala Bogu pa je nu nogometu sve moguće.
Bild- jeli prednost za bayern da je u španjolskoj i engleskoj podignuta visina poreza?
Ribery- ne to ne igra veliku ulogu u mojim razmišljanjima. Dobro živim imam dosta para.
Bild- Koliko je važan faktor Luis van Gaal?
Ribery- za moju odluku su jedino bitni Uli i rummenigge, trener nije odlučujuća uloga.

Evo ga, recite hvala :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2009, 09:10

S tim da se u ovom intervjuu baš vidi da si on nije preveč dobar sa Gaalom :cry:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 17 pro 2009, 09:18

anton 1983 napisao:S tim da se u ovom intervjuu baš vidi da si on nije preveč dobar sa Gaalom :cry:

A tko "gaji" od igraca neke posebne osjecaje prema Gnjojenu? :roll: Bommel mozda! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2009, 09:20

Speedy napisao:
anton 1983 napisao:S tim da se u ovom intervjuu baš vidi da si on nije preveč dobar sa Gaalom :cry:

A tko "gaji" od igraca neke posebne osjecaje prema Gnjojenu? :roll: Bommel mozda! :lol:

Al to je šteta - čak je i reko da je ono u tekmi protiv BVB-a bili u momentu...

Da je tu Hitzfeld, on bi produžil sam tak!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 17 pro 2009, 10:18

Ne znači vam ništa to što je Barcelonu, Reala, Arsenala i Intera svrstao u jače ekipe od nas? A pa naravno, ovdje su sve stručnjaci od reda koji znaju da nama Arsenalova igra odgovara i koji znaju kako pobjedit Barcelonu. :lol:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 17 pro 2009, 10:27

ovo za Inter me stvarno zabolelo! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 17 pro 2009, 10:46

ma nikad nisu veliki igrači i bili veliki treneri i dobri poznavatelji nogometa, trebalo bi pitati lela za mišljenje, šta on misli :lol:
Effenberg23
TORero

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva