Momčad , sve vezano uz ekipu

Arhivirane teme...

Re: Momčad , sve vezano uz ekipu

PostPostao/la sch0ll7 » 12 sij 2010, 20:56

dok recimo za Scholla da neznaš ime bio bi 100 % siguran da je čisti švabo... 8-)

@ Scholl

kaj je onda sa braćom Kovač? zakaj oni igraju za Hrvatsku repku?

nije ti baš mjerilo :?

A za bracu Kovac...Izgleda nisu bili dovoljno dobri za Elf heh
Kao sto Eduardo nije dovoljno dobar za Brazil pa zato igra za Hrvatsku...Jer u brazilu nije niko cuo za njega dok nije presao u Arsenal
sch0ll7

PostPostao/la Effenberg23 » 13 sij 2010, 09:56

i nitko ništa prokomentirati, 1-3, ja nsam gledao tekmu...dajte ljudi malo nešto, da znam kako je šta bilo, vidim da su potpuno različite postave igrale kod nas po poluvremenima....
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Speedy » 13 sij 2010, 10:14

Effenberg23 napisao:i nitko ništa prokomentirati, 1-3, ja nsam gledao tekmu...dajte ljudi malo nešto, da znam kako je šta bilo, vidim da su potpuno različite postave igrale kod nas po poluvremenima....

Ajd pokusat cu ti u kratkim crtama srociti sinocnju tekmu! 8-)

Uglavnom, prvo poluvrijeme ocekivano lose :mrgreen: , kontrolirali smo igru ali smo ispadali u obrani i zbog jedne takve greske (Buyten) spusili smo gol. U prvom djelu smo zaprijetili tri puta preko Gomeza, Olica i Schweinia ali nas bivsi vratar je bio na visini zadatka...

Sto se tice igre u prvom djelu, ocekivano je da se nije igralo na maksimumu, prije bi rekao da je bilo to na negdje 50-60% nasih mogucnosti...

Drugo poluvrijeme je za razliku od prvog totalna suprotnost, Gnjojen je napravio sve zamjene sto je mogao, jedino je Pranja ostao na terenu iz prvih jedanaest. Grizlo se puno vise nego u prvom poluvremenu sto je dokaz da su igraci iz pricuve zeljni igre...

Izjednacio je Altintop iz slobodnjaka i to sretno jer se lopta odbila od obrambenog igraca Basela i promjenila svoj smjer sto je prevarilo Wesselsa. Mladi Alaba je imao jedan zicer koji nije iskoristio...

I na kraju je Klose rjesio tekmu s dva pogotka, jedna je bio iz greske Wesselsa a drugi je majstorski pogodio! 8-)

Eto to je onako u kratkim crtana, bolje receno neda mi se vise pisati! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 13 sij 2010, 10:19

Valja istaknuti da je kapetan drvosječa prvo poluvrijeme bio u svom elementu.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 13 sij 2010, 10:22

Haris napisao:Valja istaknuti da je kapetan drvosječa prvo poluvrijeme bio u svom elementu.

A dobro, to vec spada pod sasvim normalne stvari! Ne znam, nisam brojio ali je sam napravio vise prekrsaja u prvom djelu nego cijeli Basel... :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 13 sij 2010, 10:29

Jedino pozitivno kaj se jučer moglo vidjeti su Lahm i Klose. Svi ostali su igrali, onak koda su bili na tim pripremama. Valjda ih je sunce opalilo, mater ti , siječan mjesec a oni svi preplanuli, izgledali smo ko milan sa pederčićima u keipi. Al ako što velim niko se nije posebno trudio, teške noge i onda 2. poluvreme sa Kloseom. Tam nisam znao ko pije ko plača jer smo napravili 10 zamjena.

Da bi mi dobili Hoffenheim, naša igra bi morala biti bar za 70% bolja - u 1. poluvremenu smo izgledali isto ko kad je još LvG bio glup ko kurac i nije slušao glasove nas razumnih...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 sij 2010, 12:05

@ Effe23

evo Speedy ti je predočio kak je to izgledalo....a ja bum stavil highlights,pa se i sam uvjeri....iako sam gledao 2x tekmu neda mi se pisat :mrgreen: )

http://www.dailymotion.com/video/xbu7ul_fc-basel-v-bayern-munchen_sport

Što se tiče našeg kapetana....meni sam nije jasno što Gaal vidi u tom igraču...prvi kontakt s loptom...prelazi mu lopta preko noge i dodaje protivniku za čist šut sa 20m....start na gležanj protivnika.(za dva crvena ne jedan.... :roll: ,btw nije dobio ni žuti....valjda jer je kapetan.... :lol: )...onda barem jedno 10 puta je vratio loptu nazad stoperu jučer...a baš zbog toga ne igra Tymo ,tak bar veli Luis Van Gaal.... :roll:

@ Anton....

evo ovak je izgledala ekipa u drugom poluvremenu valjda :mrgreen:

rensing

gorlitz -----lell------bradfhaid-----contento

------------------tymo-------------------------

---------ekici-----------------------pranja-------

hamit-------------klose----------alaba----------

s tim da je Pranja bio najveća nepoznanica...malo je igrao desnog beka,malo veznog,malo krilce,malo polušpicu....svašta nešto....usudio bih se reći naš najkreativniji igrač sinoć.... :shock:

što se tiče zalaganja....kad Bastian ne trči za Bommela onda znamo da je riječ o prijateljskoj....čuva se za Hoffenhaim snaga...kak je igrao MvB i trebat će mu.... :cry:

najbolji igrač: Miro Klose...tak se predstavlja kapetanska traka oko ruke.... 8-)

najgora postava Bayerna jučer...kombinirani sastavi... :mrgreen:

vratar (bez posla)

gorlitz--------buyten-------lell------badstuber

......mvb------hamit--------ekici------contento

--------------muller-------olić----------------------

ili ti 50% - 50%........ :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la bavarac » 13 sij 2010, 12:12

evo ga lijepa informacija....

Bastian SCHWAINSTEIGGER je napokon zaslužio po svojim igrama u Bayernu,borbenošću,lidershipu da ga se metne u isti koš sa velikim tigrom Effe-om....

svaka čast,kmica je to zaslužila....

p.s. jel vam sad milo što nije otjeran iz kluba....jedan je Bastian...nije još tigar,zasad je lav sa ogromnim apetitom.... :mrgreen:

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/tz-schweini-zeug-neuen-effe-567477.html
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 sij 2010, 12:19

evo ovak je izgledala ekipa u drugom poluvremenu valjda

rensing

gorlitz -----lell------bradfhaid-----contento

------------------tymo-------------------------

---------ekici-----------------------pranja-------

hamit-------------klose----------alaba----------

Ni bilo Tak - posle sam ja to pofatal! :D

gorlitz -----lell------contento----bradfhaid-----

Hamit--Tymo---Ekici--Pranja

---Klose--Alaba

Halali smo 4-4-2 al sve je to nekak zgledalo zbrda zdola, al koga BK za drugo poluvreme kad je ta cela tekma bila tek tolko da si piknemo malo. Glavno da Miro udara mrkvicu! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 13 sij 2010, 12:30

zato sam i stavio zeleni smajlić....Valjda....

uostalom mogu se složit da je bradfonja igrao levog beka,moguće......iako smo mi jučer igrali sa igračima koji su uglavnom bekovi u ekipi....Gorlitz,Lell,Bradfonja,Contento,Hamit,Pranja i Tymo po potrebi.....tak da kad jedan ode naprijed uvjek ostane jedan nazad....al da smo igrali 4-4-2 to nismo.... :D

Miro je bio isturena špica.... 8-)

nebitno...bitno da smo imali u prvom poluvremenu 70% loptu u posjedu...a zbog toga je vjerujem Gaal i došao....

p.s. Olić i Klose se bore za prvih 11...tko bu tu ostavio više sebe na terenu....tak šta nismo imali nikad....iako da se razumijemo Gomez mora igrat svaku tekmu svih 90.min..... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Effenberg23 » 13 sij 2010, 15:26

@speedy i bavarac, hvala :bravo:
Effenberg23
TORero

Prethodni

Vrati se na: Arhiva