Speedy napisao:Pa ovo je UZAS koliko se špamera rega kod nas, da smo ih antuan i ja pustali, brijem da bi nam broj clanova bio blizu broju na NM!
anton 1983 napisao:Speedy napisao:Pa ovo je UZAS koliko se špamera rega kod nas, da smo ih antuan i ja pustali, brijem da bi nam broj clanova bio blizu broju na NM!
Iskreno ja više to niti ne gledam, sve prepuštam tebi jer više se uopće ne nadam da će se neko novi prijaviti!Daj Effe kojeg dole u Hercegovini nađi!
Effenberg23 napisao:inače šta će vam više ima nas 10-ak koji smo tu non stop, ima se uvijek o nečemu raspravljat, meni je ok
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:inače šta će vam više ima nas 10-ak koji smo tu non stop, ima se uvijek o nečemu raspravljat, meni je ok
Uvijek se može bolje!

Speedy napisao:anton 1983 napisao:naravno nudi se kuna onom ko otvori temu!
Eh, kad mi to jos ne bi morali svaki puta napominjati, gdje bi nam bio kraj!
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Speedy napisao:FCB m@niac napisao:btw, bližim se brojki 600 kaj se postova tiče - daj mi neki nick smislite.....
Lagano ti ja pobrisem odmah pola postova!Sto se nicka tice, nista mi ne pada za sada na pamet...
Effenberg23 napisao:e da vidim te nickove, to je odlično po meni, mogu li i ja dobit jedan, imam 300 mislim postova, može meni ovaj - OPORBA VLADI, mislim da je idealan za mene pošto se skoro pa u ničemu ne slažem sa antunom![]()
anton 1983 napisao:Effenberg23 napisao:e da vidim te nickove, to je odlično po meni, mogu li i ja dobit jedan, imam 300 mislim postova, može meni ovaj - OPORBA VLADI, mislim da je idealan za mene pošto se skoro pa u ničemu ne slažem sa antunom![]()
nickovi se djele po zasluzi.
PS. ti se u svemu slažeš samnom ali nisi toga svjestan. Treba ti vremena da dođeš do tog zaključka...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost