Effenberg23 napisao:anton 1983 napisao:Jel se vi sječate kad smo zadnji puta dobili kvalitetnog člana?
dobili ste mene šta će vam više![]()
![]()
iako bi neki i volili da nisam ni dolazio na ovaj forum :bravo:
Ko je taj da ga ja vidim?
Effenberg23 napisao:anton 1983 napisao:Jel se vi sječate kad smo zadnji puta dobili kvalitetnog člana?
dobili ste mene šta će vam više![]()
![]()
iako bi neki i volili da nisam ni dolazio na ovaj forum :bravo:
Effenberg23 napisao:eh ajmo dalje, probudio sam se naspavao, sad mogu nešto i napisati...antone zašto će nama onda trener, kada to može biti onda svak(ne sbak nego ti) LvG sluša sad sve okolo koji ga savjetuju, i sad on radi po onom receptu koji si ti od početka zamislio, pa koji će nam racku onda LvG i koji će nam racku trener....najbolje da ti preuzmeš funkciju ili, šta će nam uopće nek igrači rade ono što svi kaže i bit će nam onda pravo![]()
anton 1983 napisao:Treba nam trener jer ja to ne znam radit. Ja pogledam kaj trener dela i onda vidim koji su mu nedostaci i onda mogu na to adulirati, znači koncentriram se samo na njegove greške koje bi on mogao i trebao ispravit. Ono kaj ja znam je teorija a trener zna teoriju prevesti u praxu to ja ne znam - žikiš?
I opet mi nije jasTno kaj ti sad oćeš reč? Dal sam ja sad protiv Gaala ili mu možda nedajem podršku? Dapače situacija je suprotna jer dela čovjek SADA sve kak treba. Kredita još kod mene nema ali mu u potpusnosti vjerujem da će izvesti nas na pravi put. Mislim nismo još napravili ništa ali grabimo velikim koracima prema našim ciljevima i to je ono kaj mene veseli i još kaj je najbolje on to dela na način koji se meni sviđa. Ali ako on napravi nekaj loše onda moram reč da to nije dobro jer se kosi sa mojim uvjerenjima. Npr. ja ne želim Bommela u ekipi, on želi i sad ja ću mu MORAT davat podršku sve dok će mu ići, a kad neće onda bum mu to nabil na nos jer ja sam uvjeren da je Tymo bolji igrač dok LvG daje prednost Bommelu zbog nekih drugih kvaliteta, ali u suštini se moja i njegova uvjerenja po tom pitanju, razlikuju. Onda recimo, zakaj je sad u kupu do kraja tekme držo Lahma u igri? Meni bi bilo draže da je njega izvadio a ne Lella jer oću da se Lahm odmori i takve slične gluposti.
Drugo, sralo se po Uliju kako je kadar loš dok sam ja govorio da LvG i sa ovim kadrom mora igrat bolje dok smo bili katastrofalni i na kraju svega izašlo je na vidjelo da mi bez Robbena i Riberya možemo igrati uspješno, ne tak jako ali sigurno bolje nego kaj smo igrali, a za te loše rezučtate je bio kriv LvG. Ljudi moraju shvatit da je za Športske rezultate zadužen trener, jer ako ćemo ga hvalit kad nam ide dobro, a to sad radimo svi onda moramo po njemu pljuvat i govorit mu da je kreten kad nam ide loše i radi krivo, jer je on i za loše stvari odgovoran, a to ti tek moraš prihvatiti.
Effenberg23 napisao:a jesi pljuvao lani po klinsmannu kad rezultat nije bilo????? tj kada smo bezbroj puta bili poniženi
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Speedy napisao:Opet 20 centi ovih bijelih govana napadalo!![]()

anton 1983 napisao:Eto ja i Effe se okvirno dogovorili. Nadam se da bu čovjek uspio doć. Bit će mi to prvi susret sa nekim sa ovog foruma, al nadam se ne i zadnji.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost