The Scarface napisao:Evo sad su amateri protiv BVB-a imali jedna na jedan, ali nisu zabili. I dalje 0:0.

Miki napisao:I, meni Anton govori kako bi se rađe sastao 10 puta sa Barsom, nego 1x sa BvB!?

anton 1983 napisao:Miki napisao:I, meni Anton govori kako bi se rađe sastao 10 puta sa Barsom, nego 1x sa BvB!?
I tzo ću ti govoriti još sigurno neko vrijeme. nemoj takve tekme uzimati kao pokazivač nećeg.
I daj zapamti da sam ti I JA REKAO DA SE BUNDESLIGA MORA OVE SEZONE OSVOJIT!
Miki napisao:A, ja ti kažem da bih baš radije da igram 10x sa BvB-om nego sa Barsom. Barsa je Barsa i jedna lošija sezona neće uticati na moje mišljenje da su oni extra tim. Ove godine će opet da kidaju (a način na koji kida BvB i način na koji kida Barsa su priča za sebe. Ja znam koji od ta dva načina u meni izaziva strahopoštovanje). Mark my words.
anton 1983 napisao:Miki napisao:A, ja ti kažem da bih baš radije da igram 10x sa BvB-om nego sa Barsom. Barsa je Barsa i jedna lošija sezona neće uticati na moje mišljenje da su oni extra tim. Ove godine će opet da kidaju (a način na koji kida BvB i način na koji kida Barsa su priča za sebe. Ja znam koji od ta dva načina u meni izaziva strahopoštovanje). Mark my words.
Pa Barca je najjača ekipa planeta, no nama je najnezgodniji protivnik BvB....

Lennon napisao:anton 1983 napisao:Miki napisao:A, ja ti kažem da bih baš radije da igram 10x sa BvB-om nego sa Barsom. Barsa je Barsa i jedna lošija sezona neće uticati na moje mišljenje da su oni extra tim. Ove godine će opet da kidaju (a način na koji kida BvB i način na koji kida Barsa su priča za sebe. Ja znam koji od ta dva načina u meni izaziva strahopoštovanje). Mark my words.
Pa Barca je najjača ekipa planeta, no nama je najnezgodniji protivnik BvB....
Slažem se. U posljednjih 4 godina jednom smo ih razvalili i to u kupu prošle godine.Onda je trebalo biti 4-0 za nas, oni nisu ni puknuli po golu. Ostalo je uvijek bilo li-la ili su oni bili bolji. Tu čak spada i finale u wembleyu. Neznam zakaj je tome tako, valjda zbog visokog presinga. Al samo valjda...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost