Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

PostPostao/la doro » 20 kol 2025, 20:35

Ma Kompany je slučajni trener ništa više ni manje,Buli osvojena ali ovu bi osvojio i ja kao trener i to sa pola snage,gostujuce tekme u Lp su bile jako loše sve skupa itd.

Sad se ispravljaju velike greške,cisti se,nabavlja i treba ugurati klinca dva al za to treba imati muda,znanja i lukavosti tj trenera za teške trenutke,ovaj slučajni trener to nemre kvalitetno isfurati.
Jedna dimenzija,alibi,mentalitet slabiji itd.

Kad pogledaš nismo ni tak loši al to nije Bayern kakav treba biti!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 kol 2025, 22:03

https://x.com/bayernforumcom/status/1958194127603896793

Plus Irankunda :smil42:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 21 kol 2025, 10:51

Max Eberl on Uli Hoeneß' statement (loan player only):

"First of all, what Uli says publicly is also addressed internally. I don't hear about it through the media. The club has decided that we want to save money. We sold Kingsley Coman, and we couldn't sign Nick Woltemade. That's why I was given the task of bringing in a player on loan. We now have to get creative and find a solution"

on Nick Woltemade:

"So much was talked about during the transfer window. The current situation is that it's off the table. No idea what will happen until September 1

"Maybe Stuttgart will loan him to us [laughs]. We can sign him on loan. Maybe we can get creative"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 21 kol 2025, 12:17

Eberl za SKY:

on having to work under Uli Hoeneß and his relationship with the latter:

"I think every club has a sports director, a CEO like Jan-Christian Dreesen and a higher committee that's ultimately responsible for the club's interests. At Bayern, that's the supervisory board, which includes prominent figures.

Uli Hoeneß is a great person, a big role model, someone who has left his mark at this club. We're all trying to continue his legacy in the best possible way. It's normal that we don't always agree on everything, these differences and discussions ultimately lead to good solutions for the future.

I think we've achieved a lot during the transfer window, such as reducing the squad size, rejuvenating it, cutting the salary costs and generating income from sales. Now we have the opportunity to sign another player on loan. We're trying to do what's possible."

--

"The transfer window is still open. We still have work to do because we don't have enough depth in attack to compete in all three competitions with success.

We've been tasked with looking for a player on loan, which is not easy. We're trying to find a good and creative solution. Other than that, the team is well equipped"
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 kol 2025, 08:10

Pitali su Eberla novinari SKY-a zašto je FCB prodao Wannera, nakon što je inzistirao (tijekom predstavljanja Diaza) da Wanner ima super priliku.

"Posuđujemo naše igrače, da se razviju kako bi u Bayernu dobili priliku kasnije.

Vidimo kadar, vidimo ozljedu Musiale. Ljudi postavljaju pitanje "a šta kada se Musiala vrati". Ali dok se on vrati, Wanner bi igrao 20-25 tekmi. Imao bi priliku pokazat se u Bayernu, gdje je uvijek htio igrati.

Ali pošto Wanner ne misli na takav način, klub mora donijeti odluku. Pronašli smo dobru soluciju u PSV-u. Krucijalno je to što imamo idalje kontrolu, jer smo si osigurali buy-back opciju, tako da Wanner nije otpisan."

___

Dakle Wanner je opet pokazao (ono što su svi u međuvremenu skužili) - manjak mentaliteta.
Hermann Gerland je to već prepoznao prije par godina...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 kol 2025, 08:18

Siguran sam da je kod njega problem pozicija i sto ga se niti nemre probati staviti da igra neku drugu poziciju. E sad kod takvih igrača moraš oko njih slagati ekipu...

Jel bumo mi imali dovoljno home grown i domaćih igrača? :lol:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 22 kol 2025, 08:29

anton 1983 napisao: kod takvih igrača moraš oko njih slagati ekipu...

Ok, ali nevezano o tipu igrača i poziciji: univerzalno je pravilo da kao tinejdžer ima da se izboriš i iskoristiš priliku kada se ukaže (kao Pavlović, Müller, Stanišić itd).
Otići bez ispaljenog metka je pizdunski.

Trebaš se prvo dokazat, frezat terene, kao Messi, kao Musiala, da bi se tek tada momčad gradila oko tebe.
Ako se bojiš "izgubljene godine" kao 19-godišnjak, onda trebaš preispitati sebe, svog agenta i roditelje.

Nema Musiale, nema Müllera, nema Sanea.
Ako ga je strah Karla (di bi Olise igrao AM) ili ako ga je strah Gnabrya - onda nemamo šta pričat.
Drugi bi ubili za takvu priliku.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 kol 2025, 09:32

Meni sva ova situacija smrdi na nešto mnogo ozbiljnije nego što ljudi misle.
Naravno da je riječ o Uliju.

Previše i ja sam pričam o transferima, igračima, managerima itd.

Ali sve ovo, ako smo pozorno pratili događanja od Dreyfus afere, preko njegovog izlaska iz zatvora, pa prema danas - ima smisla i nije dobro. Nimalo. Jer vodič nije razum nego nezasitni bolesni uber ego....

Naravno, zasluge su zasluge. Nikad neću reć da Uli nije bio jako, jako važan.
Ali monumentalni simbol, ikona zvana "FC Bayern München" - ne smi više biti nečija prčija.

Hoeness je u 74. godini života. Mora se napokon organizirati 'struja' koja želi klub bez ikakvog utjecaja Ulija i njegovih ljudi. Bayern mora krenuti drugim putem - meni djeluje da smo u silaznoj putanji, ali sam uvjeren da se može vrlo brzo okrenuti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 kol 2025, 12:23

cruz napisao: https://x.com/bayernforumcom/status/1958194127603896793

Plus Irankunda :smil42:

Nije 82 milje vec oko 102-103 milje od prodaje i naknada za posudbu.

Potrošeno 70 milja samo.

Ako su Wirtz i poslje Wolte bilo sve ili ništa i ja sam za posudbu.

Oni što je veliki problem koji stavljen pod tepih je ugovor Upe i prodaja Kima koji je preloš za prvih 11 a preskup za rezervu ništa se nije tu poduzeli a danas 22.8!

Sad forsaju tu posudbu ofanzivca.

Ako ovako završi moja ocjena za transfere je 3.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 22 kol 2025, 14:55

cruz napisao:Meni sva ova situacija smrdi na nešto mnogo ozbiljnije nego što ljudi misle.

Ali sve ovo, ako smo pozorno pratili događanja od Dreyfus afere, preko njegovog izlaska iz zatvora, pa prema danas - ima smisla i nije dobro. Nimalo. Jer vodič nije razum nego nezasitni bolesni uber ego....

Ali monumentalni simbol, ikona zvana "FC Bayern München" - ne smi više biti nečija prčija.

Hoeness je u 74. godini života. Mora se napokon organizirati 'struja' koja želi klub bez ikakvog utjecaja Ulija i njegovih ljudi. Bayern mora krenuti drugim putem - meni djeluje da smo u silaznoj putanji, ali sam uvjeren da se može vrlo brzo okrenuti.

Taoci smo prošlosti i povremenih bljeskova jednog čovjeka i definitivno smo u silaznoj putanji(na stranu Premier Liga i golema TV prava, vlasnici milijarderi itd.). Mi smo i pored svega toga uspješno uzimali naslove i nizali uspjehe. Ovo zadnjih 5 godina jednostavno nema smisla. Klub se može okrenuti s 3 fantastična igrača koja bi se dovela i krenula razarati kao svojevremeno Dante, Martínez i Mandžukić, pa čak i igrači poput Shaqirija i Pizarra. Ipak, to sve mi ne znamo i ne možemo više pronaći i nanjušiti. Nogometaši nisu više ljudi već najobičniji komad sirovine i to se loše odražava i na nogomet u cjelini, a nama da ne pričam s našim nogometnim vrijednostima.

Okrenuti se može, ali naši su skloni pasivnosti, štednji, razvlačenju pregovora na 1 do 1 i pol godinu kako bi se nekoga dovelo, ugovore gotovo 2 i pol godine pregovaralo i produljivalo, a to jednostavno nije nikada išlo i naročito ne zadnjih 15 godina.

Za mene je nemoguće imati struju kontra Ulija Hoeneßa u klubu. Naime, tko je uopće u klub ušao ako ga nije onaj starački dom aka vijeće mudraca blagoslovilo da uđe u klub? I pri tome, naravno, dobilo odobrenje Hoeneßa?

Klub unazad 35 godina definitivno ne može bez njegovog blagoslova ništa raditi i eventualno nešto kada je Beckenbauer bio predsjednik kluba pa imao karizmu i moć da isto odlučuje kako mu se prohtije. Mnogi od nas ovdje se nisu rodili kada je netko drugi prije Uli Hoeneßa u FC Bayernu imao glavnu i zadnju riječ.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 22 kol 2025, 15:58

https://x.com/iMiaSanMia/status/1958888490738802981
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 kol 2025, 23:01

cruz napisao:Meni sva ova situacija smrdi na nešto mnogo ozbiljnije nego što ljudi misle.

Na ovo sam baš prije pola sata naletio:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 23 kol 2025, 20:09

https://x.com/iMiaSanMia/status/1959232731402924472

:bravo: Bravo mali.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 kol 2025, 12:02

https://x.com/iMiaSanMia/status/1959551168851366340

Gerland nikada više i češće u javnosti nije govorio.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 24 kol 2025, 14:07

Red passion napisao: https://x.com/iMiaSanMia/status/1959551168851366340

Gerland nikada više i češće u javnosti nije govorio.

Zato što ga sad svi mediji traže, kako je u penziji pa nema više obvezu diskrecije, more šta oće.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva