Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la FCB m@niac » 16 vel 2010, 11:10

FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 16 vel 2010, 11:40

Butt produžio ugovor na još godinu dana

Slika

Prvi vratar Bayerna, Hans-Jörg Butt produžio je svoju vjernost bavarskom klubu na još jednu sezonu. Dosadašnji ugovor vrijedio je do kraja ove sezone. Jorg Butt uistinu brani sjajno ove sezone tako da je ovo produljenje ugovora zasigurno nagrada za njegovu odličnu formu. U upravi Bayerna nisu krili zadovoljstvo što je potpisan novi ugovor s iskusnim vratarom.

"Vrlo smo zadovoljni s Buttovim postignućima i presretni smo što ćemo ga imati na raspolaganju još jednu sezonu", rekao Karl-Heinz Rummenigge.

S druge strane Butt je izjavio:

"Vrlo sam sretan u Bayernu i radujem se nastavku svog uspješnog boravka u Munchenu."
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 16 vel 2010, 11:52

Sex! Sad si nemoramo razbijat glavu sa Adlerom i Neuerom...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 16 vel 2010, 13:26

SEX :D

..a bit će razbijanja glave oko Neuer, Adler, ali tek za godinu i pol.... ovo je samo nekakva odgoda.

Samo nek prepusti penale Ribery-u ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 17 vel 2010, 09:26

Kad je dolazio u Bayern, van Gaal je rekao da će mu ovo biti posljednji klub, ali nije ništa rekao za reprezentacije. 8-)
Sad veli da bi želio postati izbornikom jedne velike nacije s kojom može osvojiti SP i da to može biti i Njemačka.
Nek ostane u Bayernu do 2012., a onda kad Low otiđe...:mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la bavarac » 17 vel 2010, 20:02

Murta napisao:Kad je dolazio u Bayern, van Gaal je rekao da će mu ovo biti posljednji klub, ali nije ništa rekao za reprezentacije. 8-)
Sad veli da bi želio postati izbornikom jedne velike nacije s kojom može osvojiti SP i da to može biti i Njemačka.
Nek ostane u Bayernu do 2012., a onda kad Low otiđe...:mrgreen:

u Bayern.... :bravo:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 08:50

Znači pošto je Buyten ozlijeđen možemo se "veseliti" nastupima Contenta i na taj način malo bolje upoznati tog igrača. U slijedećoj tekmi će na terenu biti 13 bayernovih igrača! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la GrleREB » 18 vel 2010, 09:30

anton 1983 napisao:Znači pošto je Buyten ozlijeđen možemo se "veseliti" nastupima Contenta i na taj način malo bolje upoznati tog igrača. U slijedećoj tekmi će na terenu biti 13 bayernovih igrača! :D

Po onome što sam jučer vidio od Contenta i uzimajući u obzir godine i iskustvo moram priznati da sam ugodno iznenađen. Kontrola lopte, kretanje prema naprijed i njegova dinamika su me podsjetili na njegovog kolegu sa desne pozicije, Lahma. Definitivno bolji od Badstubera na toj poziciji.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2010, 09:33

Yep i meni se na prvu svidio.

Izgleda koda ima potencijala i da nije platipus, dobra kostitucija, kontrola lopte ( iako mu je jedna pobjegla), dosta brz iako je kršan momak....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la GrleREB » 18 vel 2010, 10:10

anton 1983 napisao:Yep i meni se na prvu svidio.

Izgleda koda ima potencijala i da nije platipus, dobra kostitucija, kontrola lopte ( iako mu je jedna pobjegla), dosta brz iako je kršan momak....

Upravo to, vidiš kada se pokrene perma naprijed da ima ono nešto u sebi, kao kad vidim Lahma na suprotnoj strani. Nije dribbler kao R&R ali za beka ima ono što treba. Jednostavno vidiš razliku kada se pokrene Badstuber i kada se pokrene Contento. Nebo i zemlja. Badstuber je ipak CB i tu nema pomoći. Ne bih volio ureknuti ali mislim da nam nije ni lijevi bek potreban:

Contento ------------------------------------ Lahm
Badstuber ----------- van Buyten
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 18 vel 2010, 11:22

Baš to što GrleREB reče, vidiš odmah golemu razliku između Contenta i Badstubera na poziciji lijevog beka i to izgleda puno bolje. :bravo:

Što se mene tiče, nemam nikakvih strahova sa zadnjom linijom u obliku Conento, Badstuber, Demichelis, Lahm.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 18 vel 2010, 14:36

Haris napisao:Baš to što GrleREB reče, vidiš odmah golemu razliku između Contenta i Badstubera na poziciji lijevog beka i to izgleda puno bolje. :bravo:

Što se mene tiče, nemam nikakvih strahova sa zadnjom linijom u obliku Conento, Badstuber, Demichelis, Lahm.

Vidlo se da je malac malo pod dojmom prvonastupa u lp i zbog te treme imao par greški međutim što je vreme prolazilo oslobodio se i bio bolji te sigurniji u sebe...ovu situaciju si treba sad maximalno iskoristit i u bl sa manjom tremom pokazat najbolje što može...morti i bude kaj od digić-švabe te s tim dobimo jedno od rešenja:bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 19 vel 2010, 09:09

Intervju s Diegom Contentom

Slika

Mladi talentirani igrač Bayerna Diego Contento, debitirao je u srijedu za Bayern u Ligi prvaka protiv Fiorentine. To je bilo ostvarenje sna za tog mladog igrača. Zamjenio je na poluvremenu Daniela van Buytena koji nije mogao nastaviti susret zbog ozljede. Donosimo Vam intervju s Diegom Contentom.

Tz: Jeste li zadovoljni gosp. Contento?

Contento: Da, svakako. To je bilo ostvarenje sna za mene. Moja prva utakmica u Ligi prvaka pred 66 tisuća gledatelja.

Tz: I to protiv talijanske momčadi

Contento: Da, to je bilo sjajno. Bilo je lijepo igrati protiv momčadi iz svoje domovine.

Tz: Kada ste saznali da ste u momčadi za ovu utakmicu?

Contento: Trener mi je rekao. Bio je to uistinu san!

Tz: I jesi li javio svojim roditeljima?

Contento: Da, bili su vrlo sretni. Znate, preko petnaest godina sam u Bayernu od moje četvrte godine. I naravno najveća zelja mi je bila da zaigram za prvi tim.

Tz: Da li su ti roditelji bili na stadionu?

Contento: Da, moji roditelji i moja tri brata.

Tz: Kako ste zadovoljni s Louisom van Gaalom?

Contento: Zadovoljan sam, naravno zato što daje meni i ostalim mladićima priliku. To je sjajno. Puno komunicira s nama i naučio sam puno od njega. Ohrabljuje nas mlade igrače.

Tz: Što ste pomislili kada ste čuli da ste zamjena?

Contento: Bio sam uistinu šokiran. Van Buyten je bio povrijeđen. Bio sam na pauzi i zagrijavao se. Nisam znao da li ću ga zamjeniti. Onda je došao Hermann Gerland i rekao mi: Budi spreman.

Tz: Trener Vam nije ništa rekao?

Contento: Ne, nisam razgovarao s trenerom. Samo s gospodinom Gerlandom. Rekao mi je da vjeruje u mene i da jednostavno pokažem ono što se očekuje od mene.

Tz: Kako je bilo igrati s Riberyjem na istoj strani?

Contento: Čudesno. On je jednostavno svjetska klasa. Bila je velika čast što sam bio u mogućnosti komunicirati s njim.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 19 vel 2010, 09:16

Contento je odigrao stvarno hvale vrijednu utakmicu. Čak bih rekao da nam je bio 3.najbolji igrač na terenu(iza Robbena i Lahma). Pokazao je sigurnost i tehniku, mislim da je izgubio samo 1 loptu.
Razlika na lijevom boku između njega i Badstubera je nebo i zemlja.

Badstuber je u sredini bio jako siguran, a ono što je najbolje, i Demichelis s njim.
Meni se nekako sve više čini da obrana DvB-Micho ne funakcionira, ali da obje varijante s Badstuberom funkcioniraju itekako dobro. Kao da DvB i Micho jedan drugog "guše".
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2010, 09:23

Speedy napisao:Tz: Jeste li zadovoljni gosp. Contento?

:lol:

Pa on bi meni trebo govoriti gospodine a ne ja njemu! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva