Kad god je neki igrac na transfer listi, odmah su u igri ova 2 glupa kluba, pas im mater. Kako mi drago bude sto smo ih isprasili 4:1, gluperde jedne. A tog Kuzena ima da izujemo iz kopacki, pa ce zazaliti zbog Vidala, hocu da ih ponizimo!!!
Kad god je neki igrac na transfer listi, odmah su u igri ova 2 glupa kluba, pas im mater. Kako mi drago bude sto smo ih isprasili 4:1, gluperde jedne. A tog Kuzena ima da izujemo iz kopacki, pa ce zazaliti zbog Vidala, hocu da ih ponizimo!!!Miki napisao:Joj, jedva cekam da igramo protiv Kuzena u BL. Pa zbog Vidala treba da ih nabusimo 5:0, bem ih manite. Sad nesto razmisljam, ma zao mi je sto kod nas nije dosao. Nije on kriv, nego ovi iz uprave Kuzena i je*eni Feler, ne bi ga oni nama prodali ni za 15 miliona, radije ce ga dati Juventusu za 12. A taj Juventus mi je isti kao i Siti, povraca mi se od njih.Kad god je neki igrac na transfer listi, odmah su u igri ova 2 glupa kluba, pas im mater. Kako mi drago bude sto smo ih isprasili 4:1, gluperde jedne. A tog Kuzena ima da izujemo iz kopacki, pa ce zazaliti zbog Vidala, hocu da ih ponizimo!!!

Stefan Effenberg napisao:slažem se s vama.
no, iako je vidal klasa igrač, trenutno nije neophodan.
dakle, nimalo ne žalim zbog njegova odlaska u juventus jer se otvara prilika da druge sezone u vatru bude bačen Emre Can.

effe__sa napisao:jasno je da smo mi na njegovoj poziciji dobro popunjeni, al zbog svoje prgavosti, borbenosti, a uz to i ubojitosti kad raspali loptu il napravi neki drugi čudesni potez on bi dobro došao nama...al ja isto i za njega kažem kao što sam za coentrao-a da ako igrač nema karakter onda i nije za bayern

Axe napisao:Nije bas vezano za temu, al' ne znam gdje da drugo napisem.
Nasa nekadasnja nada Sosa je novi clan Ukrajinskog Metalista. Koji pad u karijeri.![]()
Koliko su samo u nasoj upravi pogresno procijenili ovog igraca, ja sam fakat mislio da ce on biti igracina.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost