Al salu na stranu , najvise od svih bih volio Bavarca upoznati . Kapacitet proseravanja koji nam on dnevno pruzi na forumu je neopisiva ,jednostavno takvu osobu morate vidjeti da bi vjerovali , sto bi rekli susjedi Englezi
Čeki Fabregnoj napisao:Zanimas me ti , Tunovu malenkost vec "znam" .![]()
Al salu na stranu , najvise od svih bih volio Bavarca upoznati . Kapacitet proseravanja koji nam on dnevno pruzi na forumu je neopisiva ,jednostavno takvu osobu morate vidjeti da bi vjerovali , sto bi rekli susjedi Englezi

GrleREB napisao:Speedy napisao:Nekako mi je forum "mrtav" zadnjih nekoliko dana, nigdje zive duse!![]()
Nema Antona da potpali raspravu
anton 1983 napisao:GrleREB napisao:Speedy napisao:Nekako mi je forum "mrtav" zadnjih nekoliko dana, nigdje zive duse!![]()
Nema Antona da potpali raspravu
A jel ima nešto kaj bi tebe posebno zanimalo?

Čeki Fabregnoj napisao:Zanimas me ti , Tunovu malenkost vec "znam" .![]()
Speedy napisao:Nekako mi je forum "mrtav" zadnjih nekoliko dana, nigdje zive duse!![]()
GrleREB napisao:Pod slike sam mislio na grbove momčadi npr Bayernov i Hamburgov za ovu tekmu i jel ima kakva posebna kvaka u insertiranju slika u post.

Speedy napisao:GrleREB napisao:Pod slike sam mislio na grbove momčadi npr Bayernov i Hamburgov za ovu tekmu i jel ima kakva posebna kvaka u insertiranju slika u post.
Da ne spamamo temu bezze, ovdje cu ti pokusati objasniti...
Imas kada pises post iznat one oznake, odaberes Img i onda ce ti se pokazati sljedece: [img]slika[/img]
Između tih zagrada stavis link od slike i to ti je cijela dramaturgija. E sad ne znam jel mislis na to ili pak nes drugo?

GrleREB napisao:Da, na to sam mislio. Sada si mi objasnio tehniku insertiranja slike, a ja sam pronašao gdje se slike nalaze (http://www.bayern-cro.com/images/stories/logovi_klubova) mada neznam kako do njih doći kroz stranicu.

Speedy napisao:GrleREB napisao:Da, na to sam mislio. Sada si mi objasnio tehniku insertiranja slike, a ja sam pronašao gdje se slike nalaze (http://www.bayern-cro.com/images/stories/logovi_klubova) mada neznam kako do njih doći kroz stranicu.
Jednostavno, desni klik misem na sliku i na view image i onda ce ti se pojaviti cijeli link od slike...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost