Chat

Arhivirane teme...

Re: Chat

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 22 vel 2010, 01:21

Zanimas me ti , Tunovu malenkost vec "znam" . :mrgreen:

Al salu na stranu , najvise od svih bih volio Bavarca upoznati . Kapacitet proseravanja koji nam on dnevno pruzi na forumu je neopisiva ,jednostavno takvu osobu morate vidjeti da bi vjerovali , sto bi rekli susjedi Englezi :mrgreen:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la The Scarface » 22 vel 2010, 11:00

Čeki Fabregnoj napisao:Zanimas me ti , Tunovu malenkost vec "znam" . :mrgreen:

Al salu na stranu , najvise od svih bih volio Bavarca upoznati . Kapacitet proseravanja koji nam on dnevno pruzi na forumu je neopisiva ,jednostavno takvu osobu morate vidjeti da bi vjerovali , sto bi rekli susjedi Englezi :mrgreen:

+1.

Bavarac je kralj.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 23 vel 2010, 11:10

Nekako mi je forum "mrtav" zadnjih nekoliko dana, nigdje zive duse! :roll: :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la GrleREB » 23 vel 2010, 11:30

Speedy napisao:Nekako mi je forum "mrtav" zadnjih nekoliko dana, nigdje zive duse! :roll: :neee:

Nema Antona da potpali raspravu mad0012
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 23 vel 2010, 11:47

Pa tako je uvik posli utakmica.

Jednostavno nema dovoljno aktivnih ljudi da razglabamo o drugim stvarima.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2010, 13:35

GrleREB napisao:
Speedy napisao:Nekako mi je forum "mrtav" zadnjih nekoliko dana, nigdje zive duse! :roll: :neee:

A jel ima nešto kaj bi tebe posebno zanimalo?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la GrleREB » 23 vel 2010, 14:23

anton 1983 napisao:
GrleREB napisao:

A jel ima nešto kaj bi tebe posebno zanimalo?

Pa, trenutno vlada mini sezona kiselih krastavaca što se Bayerna tiče, čitam da su i igrači dobili dva dana dopusta. Ipak igra se Liga prvaka i nastupa Stuttgart pa je pitanje da li može izvući bod sa Barcelonom. Mogli bi špekulirati sa trenutnom formom Bayerna ... oćemo gore ili ćemo pasti, a možda se i zadržimo na istoj razini. U nedjelju nam stiže Hamby koji nam baš i ne leži previše .. bit će zanimljivo. Nažalost i Schalke i BaKusen imaju lakše protivnike od nas osim ako Soldo i Podolski ne iznenade.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2010, 14:41

Eto, znači prvo kaj bi se trebalo napraviti je otvoriti temu za HSV. Ja sam ziher da ti to možeš, nemorate uvijek čekat da vam neko da naputak za to!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 23 vel 2010, 20:49

Čeki Fabregnoj napisao:Zanimas me ti , Tunovu malenkost vec "znam" . :mrgreen:

a nema ti kod mene ništa zanimljivo :lol: ali ako nekad budem imao priliku biti u tvom gradu ili ti u mom ziher se čujemo i kava je spremna (možda i limunada) :D

to je zato što ja imam puno posla u privatnom životu :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 24 vel 2010, 03:25

Pivo >>> kafa , limunada i sl pizdarije . 8-)

Ako svratis do Tuzle , slobodno se javi . Isto vazi i za ostatak ekipe ovdje , osim za Bavarca . Njega ne zelim ni u horroru vidjeti :o
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la Speedy » 24 vel 2010, 12:15

GrleREB napisao:Pod slike sam mislio na grbove momčadi npr Bayernov i Hamburgov za ovu tekmu i jel ima kakva posebna kvaka u insertiranju slika u post.

Da ne spamamo temu bezze, ovdje cu ti pokusati objasniti...

Imas kada pises post iznad one oznake, odaberes Img i onda ce ti se pokazati sljedece: [img]slika[/img]

Između tih zagrada stavis link od slike i to ti je cijela dramaturgija. E sad ne znam jel mislis na to ili pak nes drugo?
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la GrleREB » 24 vel 2010, 12:32

Speedy napisao:
GrleREB napisao:Pod slike sam mislio na grbove momčadi npr Bayernov i Hamburgov za ovu tekmu i jel ima kakva posebna kvaka u insertiranju slika u post.

Da ne spamamo temu bezze, ovdje cu ti pokusati objasniti...

Imas kada pises post iznat one oznake, odaberes Img i onda ce ti se pokazati sljedece: [img]slika[/img]

Između tih zagrada stavis link od slike i to ti je cijela dramaturgija. E sad ne znam jel mislis na to ili pak nes drugo?

Da, na to sam mislio. Sada si mi objasnio tehniku insertiranja slike, a ja sam pronašao gdje se slike nalaze (http://www.bayern-cro.com/images/stories/logovi_klubova) mada neznam kako do njih doći kroz stranicu.
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 24 vel 2010, 12:44

GrleREB napisao:Da, na to sam mislio. Sada si mi objasnio tehniku insertiranja slike, a ja sam pronašao gdje se slike nalaze (http://www.bayern-cro.com/images/stories/logovi_klubova) mada neznam kako do njih doći kroz stranicu.

Jednostavno, desni klik misem na sliku i na view image i onda ce ti se pojaviti cijeli link od slike...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 24 vel 2010, 13:10

Novi domaći dres :
Slika

Slika

Retro style.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la GrleREB » 24 vel 2010, 13:21

Speedy napisao:
GrleREB napisao:Da, na to sam mislio. Sada si mi objasnio tehniku insertiranja slike, a ja sam pronašao gdje se slike nalaze (http://www.bayern-cro.com/images/stories/logovi_klubova) mada neznam kako do njih doći kroz stranicu.

Jednostavno, desni klik misem na sliku i na view image i onda ce ti se pojaviti cijeli link od slike...

OK, thanks :bravo:
GrleREB
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva