Chat

Arhivirane teme...

Re: Chat

PostPostao/la mladjo_dj » 24 vel 2010, 13:25

nije mi jasno zas tolko cesto mijenjamo dresove. taman se naviknem na novi oni vec predstavljaju noviji... mal mi bezveze
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la katsche » 24 vel 2010, 14:01

meni je baš dobar....
"stara dobra vremena"
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2010, 15:20

Meni je na prvu dres opet ružan, ovo T po sredini me ubija

Možda se priviknem a i nebi bilo loše da imamo crvene čarape a ne crne!

Protiv HSV-a već igramo u tom dresu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 24 vel 2010, 18:47

Čeki Fabregnoj napisao:Pivo >>> kafa , limunada i sl pizdarije . 8-)

Ako svratis do Tuzle , slobodno se javi . Isto vazi i za ostatak ekipe ovdje , osim za Bavarca . Njega ne zelim ni u horroru vidjeti :o

a nećeš vjerovat jučer sam bio blizu tuzle, bio u srebreniku!!! Ali nisam mogao nikako doći jer sam bio u žurbi...ako ikad mognem javim!!!!!

a inače za dresove nove imam samo jedno za reći :sick: smile44 :sick: smile44 smile31
katastrofa su, uopće mi se ne sviđaju, jebemti pa imaju li oči u glavi, pa ovo je sranje :evil:
koja glupost :neee:
inače meni najbolja varijanta, tj.u dresove koje sam se bio zaljubio koji su mi bili najbolji su ovi

Slika
Slika

i dobar mi je ovaj što lizarazu nosi ovaj metalik sivi, eh to su bila vremena :good: :avogp1:
Slika
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 24 vel 2010, 18:54

jbte sad kad gledam na ove gore starije igrače hvata me nostalgija, ma nebi ja one gore igrače dao ni za 100 riberya ili robbena....na svakoj smo poziciji bili bolji nego što smo sada...samo ajde reći ćemo rbben je malo bolji nego braco i scholl i ribery su tu negdje :mrgreen: ali opet bi ja bracu i schola(kad su bili u top formi) prije nego robberya...

-----------------------------------------Kahn-----------------------------------------
------Sagnol-----------------Kuffour------------Linke---------Lizarazu-----------
----------------------------------------Jeremis--------------------------------------
------Salihamidžić----------------Effenberg-------------------Scholl-------------
-------------------------Elber---------------------Jancker--------------------------

:bravo: :bravo: :bravo: ovo su bila vremena :prvi: :prvi:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2010, 18:58

Kaj se tiće Effea slažem se za dresove! I meni su ona dva najbolja!

A kaj se tiće ekipe, ne baš - ti igrači su maltene svi igrali za Bayern iznad svog prosjeka - jednostavno smo bili ekipa i gotovo dok pojedinčno rijetko koji od njih je bio ŠPEK.

Recimo Braco - jako limitiran igrač, ali ja ga obožavam i doneso mi je puno radosti. Jancker, jedan od najvećih kretena u povijesti nogometa al je za Bayern trpo! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 24 vel 2010, 19:07

anton 1983 napisao:Kaj se tiće Effea slažem se za dresove! I meni su ona dva najbolja!

A kaj se tiće ekipe, ne baš - ti igrači su maltene svi igrali za Bayern iznad svog prosjeka - jednostavno smo bili ekipa i gotovo dok pojedinčno rijetko koji od njih je bio ŠPEK.

Recimo Braco - jako limitiran igrač, ali ja ga obožavam i doneso mi je puno radosti. Jancker, jedan od najvećih kretena u povijesti nogometa al je za Bayern trpo! :D

ma nemaš ti pojma, gledaj
Kahn>Butt
Sagnol>Lahm
Kuffour>Van Buyten
Linke>Demichelis
Lizarazu>Badtruba
Jeremis>MvB
Salihamidžić=Robben(ali uz napeomenu braco je bio jedan od najborbenijih igrača uvijek i igrao je za bayern srcem, dok ovaj igra za novce ali je jbga bolji igrač i vjerojatno će više dati bayernu nego braco - iako i to treba vidjeti, mijenjam stavljam jednako, treba vidjeti hoće li nizozemac biti ozljeđen :mrgreen: )
Effenberg>Svinja
Scholl>Ribery(sad će se netko smijati, ali schollu nikad nije palo na pamet napustiti bayern, uvijek je igrao srcem, a bio je vrhunski igrač, možda ne kao ribery ali je toliko puno dao bayernu da ribery o tome može samo sanjati tako da za bayern stavljam scholla u prednosti)
Jancker>Muller(ovaj mali se još treba dokazati iako bi se tu kroz vrijeme mogla strelica okrenuti, ali sada je ovakva)
Elber>Gomez

jasno i glasno, ekipa je imala i glavu i rep i bila je vrhunska, imali smo sve borbenost srce i kvalitetu, a svega pomalo ovom bayernu toga fali - sad bi jedan kolaga rekao to su FAKTI :lol:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2010, 19:11

Ma nisam ja tu momćad uspoređivo sa današnjom, nego sam se prisjetio tih vremena i kako su ti igrači onda koketirali na tržištu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 24 vel 2010, 19:12

anton 1983 napisao:!

ako špek igrači nisu bili francuzi na svojim pozicijama onda stvarno ne znam, lizarazu sagnol vrhunski na svojim pozicijama....kahn(pa jebote najbolji golman svijeta)....effe, za bayern najvažniji igrač, nije bitna samo nogometna kvaliteta, bitno da je on ŠPEK kao lider, da ga se svi plaše da svi slušaju, disciplina!!!!! Scholl vrhunski igrač, elber, pa mi ovakog golgetera dugo nećemo imati, pa koliko je njemu malo prostora trebalo za gol....kuffour linke - betonska obrana, braco - najprgaviji igrač na terenu, kada je trebalo on je povukao, sve klasa do klase moj antone
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 24 vel 2010, 19:13

anton 1983 napisao:Ma nisam ja tu momćad uspoređivo sa današnjom, nego sam se prisjetio tih vremena i kako su ti igrači onda koketirali na tržištu...

KLASA DO KLASE....oni su ginuli na terenu, i to ih je činilo klasom, i to je činilo bayern :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 24 vel 2010, 19:17

anton 1983 napisao:

on je bio sasvim dobar igrač, ništa posebno ali dobar igrač....i svoj je posao odrađivao više nego dobro...ali znaš zašto ja volim bracu zato što se nije ničega bojao niti plašio, sijećam se jednom igrali smo sa realom, i braco probija desnu stranu, r.carlos za njim ovaj kurvanjski ulaziu šesnaesterac ispred carlosa i namjerno se spetlja i pada, sudac svira penal....carlos i komplet real ide do sudca tuži se a braco ide do svojih igrača i namiguje im i smije se........hahahahahahahaha....kako sam se ja tada smijao, i skakao....neki si ima ga podvalio - kurac galaktosi :mrgreen:
u jbte malo sam se previše uživio, sorry :mrgreen:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la The Scarface » 25 vel 2010, 18:27

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 vel 2010, 18:54

The Scarface napisao:HQ slika dresova :
http://www.press.adidas.com/de/PortalDa ... genden.jpg

Al brijem da ću si ga ja hapit jer je SEXUALAN i uzak! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 25 vel 2010, 19:03

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:HQ slika dresova :
http://www.press.adidas.com/de/PortalDa ... genden.jpg

Al brijem da ću si ga ja hapit jer je SEXUALAN i uzak! :D

Kod Robbena i Lahma je uzak jer je taj tech-fit model al kod Bommela i Lahma je onaj obični.

Obični ide u prodaju za 69 eura.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 vel 2010, 19:58

Ja uzimam tach-fit ili ti SEX! 8-) Dobim 2 u 1 - Dres i PB majicu! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva