anton 1983 napisao:Ja se nadam da će forum ubrzo proraditi kako treba jer ovo je sada već demoralizirajuće!

Speedy napisao:anton 1983 napisao:Ja se nadam da će forum ubrzo proraditi kako treba jer ovo je sada već demoralizirajuće!
Ja sam se osobno prestao nadati, jer koliko sam uspio sve to dokuciti, mi smo jos uvijek na pocetku cijele price. Poslao sam vec PK mailova hostingu i nista. Pitam li se sta rade toliko dugo...
Postoji mogucnost da cemo preci na novi hosting a to je opet lova iz mog dzepa!
Haris napisao:On je samo rekao "Ja želim sve tri titule". Pitanje je ima li ko normalan da voli Bayern i da to ne želi?
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

mladjo_dj napisao:decki jel zna neko mozda ovo sad sto se prelazi na digitalnu TV ti resiveri sto se trebaju kupit da li su na njima samo nasa 4 programa ili ima i nekih drugih, da li se moze korstiti i npr. digi, maxtv i drugi, ili se bas mora kupit taj njihov?

mladjo_dj napisao:decki jel zna neko mozda ovo sad sto se prelazi na digitalnu TV ti resiveri sto se trebaju kupit da li su na njima samo nasa 4 programa ili ima i nekih drugih, da li se moze korstiti i npr. digi, maxtv i drugi, ili se bas mora kupit taj njihov?

GrleREB napisao: Stoga ako imaš akblovsku nema niti smisla kupovati digitalni receiver.

mladjo_dj napisao:znaci ak imam maxtv ne moram uzimat taj njihov resiver ok hvala

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju