Lahm napisao:Jonker napušta Bayern, te vjerojatno odlazi u Wolfsburg, kao aistent Felixu.

LuctL napisao:Ma Sexsteiger mi je malo pao u očima. Ne znam zašto.
Nekako seremo kako netko nije "konstantan", a ovaj lik ima najmanju konstantu. Ne znam je li zbog gležnja, ozljede, superstar ponašana ili jednostavno jer mu se ne da ....

Axe napisao::neee:![]()
Pa jebem ti.
Neka, vratice se ove nesrece kad tad.

anton 1983 napisao:Stvarno neznam kak će to biti slijedeće sezone...Bojim se d aće sa JUPPOM to krivo krenuti i da ćemo morati tražiti trenera prijevremeno. Zašto? bojim se da ove poraze nećemo uspjeti staviti iza nas i da JUP neće uspjeti uvesti "nešto novo" što bi igrače potaklo da zaborave na prošlost i krenu prema naprijed. Nekako će im sve biti isto - tog se bojim...
Miki napisao:anton 1983 napisao:Stvarno neznam kak će to biti slijedeće sezone...Bojim se d aće sa JUPPOM to krivo krenuti i da ćemo morati tražiti trenera prijevremeno. Zašto? bojim se da ove poraze nećemo uspjeti staviti iza nas i da JUP neće uspjeti uvesti "nešto novo" što bi igrače potaklo da zaborave na prošlost i krenu prema naprijed. Nekako će im sve biti isto - tog se bojim...
Ma sta ce on supak uspjeti? Imao je sansu za sva 3 trofeja i umjesto da podigne moral ekipi, oni su igrali kao baletani. On je nula od trenera na polju podizanja morala igraca.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost