Chat

Arhivirane teme...

Re: Chat

PostPostao/la Speedy » 21 ruj 2008, 23:12

Juventino napisao:bolje receno nikako ne dodes,a ja sam stara dama sa EN.-a,sad mi je tamo nick Giovinco

A cuj, naletim tu i tamo samo sto se ne logiram vise, jednostavno se vise ne vidim u toj prici...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Juventino » 22 ruj 2008, 13:31

kolega potpuno si upravu,nema oni stari clanova,nekako mi je i onaj stari en bio bolji,bilo je bolji clanova,sad mi nekako ima previse nacionalizma i tako tih stvari,nije en vise ko sto je nekad bio
Juventino

PostPostao/la Speedy » 23 ruj 2008, 08:27

Juventino napisao:kolega potpuno si upravu,nema oni stari clanova,nekako mi je i onaj stari en bio bolji,bilo je bolji clanova,sad mi nekako ima previse nacionalizma i tako tih stvari,nije en vise ko sto je nekad bio

A cuj, sve se mjenja pa tako i EN, ja ne idem vise tamo zbog svojih nekih razloga a sto se tice nacionalizma toga skoro na svakom forumu ima tako da mi to i nije neka prepreka...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 14:12

Frank Ribery napisao:Sobzirom da sam kick -bokser bojim se da bi ti dobi po turu.Pa evo hajde da se nađemo kad imaš želju . Prvi kick- boks turnir u Zagrebu pa se vidimo.Jedan balavac da mi prijeti.
hahahahaha.
Da si bolje pročitao tekst vidio bi da ti blage veze nemaš o situaciji u Bayernu.
Za tebe je Uli Bog za mene je smeće i gotovo.Nek ti to bude jasno. Svako ima svoje mišljenje i ti ga možeš pobiti samo komentarima , a ne pretnjam. A nije se našao ko je meni prijetio.
Administrator bolje bi ti bilo da se držiš pravila foruma. Za prijetnje se sankcioniše.
A Antone kad se najedeš dovoljno ribe i kad postaneš inteligentniji pročitat ćeš ponovo moj post i pokušati pronaći što nije istina. A bojim se da nećeš nači ništa.

Kad sam ovo pročito, makje ti mile - infarkt od smijeha sam dobil.

Čovječe pa nećemo se tuć - davit ću te :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 27 ruj 2008, 15:25

Vas dvojica svoje "ljubavne" probleme mozete nastaviti i preko PP! :lol: :haha:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 15:26

Speedy napisao:Vas dvojica svoje "ljubavne" probleme mozete nastaviti i preko PP! :lol: :haha:

Ma bolje je ovak javno tak da ljudi pucaju od smijeha :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 27 ruj 2008, 16:12

Antone ti si prijetio meni kako nebi ostao živ pa bi baš to volio vidjeti.Koji si ti kloc pa to čovjek u životu nije vidio.Da imaš više pameti nego bezobrazluka vidio bi da nemaš pojima o životu.A na drugim forumima si se pokazao kao veliki nacionalista.
Kad na moje postove budeš odgovarao riječim , a ne prijetnjama kad god vidiš da si u krivu onda svađe sa tobom neće biti.
A ponuda da se nađemo ostaje . Volim ja da nesporazume riješim u dva tri poteza.Muški.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 16:38

Frank Ribery napisao:Antone ti si prijetio meni kako nebi ostao živ pa bi baš to volio vidjeti.Koji si ti kloc pa to čovjek u životu nije vidio.Da imaš više pameti nego bezobrazluka vidio bi da nemaš pojima o životu.A na drugim forumima si se pokazao kao veliki nacionalista.
Kad na moje postove budeš odgovarao riječim , a ne prijetnjama kad god vidiš da si u krivu onda svađe sa tobom neće biti.
A ponuda da se nađemo ostaje . Volim ja da nesporazume riješim u dva tri poteza.Muški.

:haha:

Ti jednostavno neznaš ćitat .

To je matofara za glupost koji si napiso u svom postu - a to kaj sam ja nacionalista nema veze sa tobom i da ponosan sam nacionalista i svako ko nije je teški idiot - sam problem tvoj je što ti neznaš šta nacionalista je....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 27 ruj 2008, 16:40

Hoćeš definiciju
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 16:42

Frank Ribery napisao:Hoćeš definiciju

Koncentriraj se na cijeli post a ne na dio - nemoj bit pravnik jer oni su cigani to je opće poznata stvar :mig:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 27 ruj 2008, 16:55

Koji li si ti završio fakultet pa si tako "pametan" da mi je znati.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2008, 16:56

Frank Ribery napisao:Koji li si ti završio fakultet pa si tako "pametan" da mi je znati.

Pa jel ja tvrdim da sam pametan? Ja sam iznosim činjenice i logički govorim :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 27 ruj 2008, 17:45

Ha ha, jebate vas dvojica koda ne mozete jedan bez drugoga, jos bi covjek rekao da bacate drkicu jedan na drugoga! :lol: :haha:

I da vas opomenem, dosta o nacionalizmu i ostalim glupostima iako je ovo chat, mozete i normalno chatati, zar ne? :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 28 ruj 2008, 10:14

Hebate HRT 2 prenosi Bayern - Lyon! :cool: Sta ce to da bude! :yes:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Juventino » 30 ruj 2008, 10:16

Speedy napisao:Hebate HRT 2 prenosi Bayern - Lyon! :cool: Sta ce to da bude! :yes:

potop Lyona,igrao sam na kladionici na Bayern,tako da mora dobit
Juventino

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva