effe__sa napisao:Danas je objavljeno kako je Carlo dao zeleno svjetlo za Alonsa. Uprava ga je konsultovala po tom pitanju.
Pa to mi jedino zapravo ima smisla s obzirom kako je sad ispalo. Btw odakle ti info?
Što se tiče kadra, naravno da je teško sad nešt pametno reć, ali mislim da je kadar generalno dosta dobro pokriven i po Ancelottijevom ukusu. Mislim da ne bi trebalo doć do nekih prevelikih promjena, barem što se top igrača tiče. Zna se da postoje pozicije koje svakako moramo rješit, npr. desni bek pa će se možda po tom pitanju nešto radit. Jedina 2 velika imena za koja nisam siguran su Goetze i Thiago. Debelom bi se možda sreća mogla okrenut sad pod Carlom, iako opet puno ovisi o njegovim igrama u ovom drugom dijelu sezone jer sumnjam da će ostat duže od ljeta ako se ugovor ne produži odmah.
Za Thiaga vjerujem da je došao zbog Pepa, ali da bi ostao zbog kluba. Igrač je sjajan i stvarno je na lopti vrhunski, ali ako opet bude sranja sa ozljedama to bi ga moglo koštat. Ancelottiju on nije sigurno takva karika kao Pepu i moguće je da bi ga mogao otpisat zbog toga i ić na nekog pouzdanijeg. Iako naravno klub ipak igra veću ulogu o tome koji igrače dolaze ili odlaze. Vjerujem da će Carlo iz tog razloga više utjecat na moguća pojačanja nego odlaske.
width="960"