Haris napisao:Breno + Badstuber (zamjene Van Buyten i Demichelis). Desno Lahm, zamjena Altintop. Lijevo neki novi bek, zamjena Conento. Braafheid na prodaju.
..očito je da Gaal ne voli ove južnoamere u obrani....stoga treba očekivat i da Brenno dobija prilike koliko i Pranja na beku....dakle vrlo malo....ili prodaja...dok je Gaal u Bayernu nem aza njega kruha kao ni za Tyma.... TulE napisao:Breno kao zamjena Demi-a.
Razlog: Mlad, dobar, krupan igrac.
Zasto bacati milke na neke nove stopere kada imamo Brenu.
Jos ga nisam gledao kak igra na posudbi... ste ga vi gledali... ajde komentarisite jel dobar ak jeste?
....simply as that..... TulE napisao:Breno kao zamjena Demi-a.
Razlog: Mlad, dobar, krupan igrac.
Zasto bacati milke na neke nove stopere kada imamo Brenu.
Jos ga nisam gledao kak igra na posudbi... ste ga vi gledali... ajde komentarisite jel dobar ak jeste?

bavarac napisao:joj ovaj haris je nemoguć........u kojem ti filmu misliš gledat da Bayern plaća Buytena i Michu toliko i da sjede na klupi
...obojica bi još igrala za repke svoje vrste....mogu igrat svugdje u prvih 11...(primjer Lucia
)....i isto tako nemoš u novu sezonu ući sa dva golobrada stopera u start elf-u.....
..očito je da Gaal ne voli ove južnoamere u obrani....stoga treba očekivat i da Brenno dobija prilike koliko i Pranja na beku....dakle vrlo malo....ili prodaja...dok je Gaal u Bayernu nem aza njega kruha kao ni za Tyma....
![]()
ja bih ovako napravio.....
Micho aus.....zbog Gaala i njegovih mušica da stoper ne smije driblat i ići naprijed ak nije prekid....Buyten stup obrane....Bradfonja back kao back-up.....(lijevi bek)....kupit Bosingvu i onu kmicu iz HSV-a....za desno...lijevo lahma prebacit....i uzet nekog klinca iz vlastitog dvorišta za drugog stopera(zamjena Badstuberu,ak se Brenno proda..)....to je za iduću sezonu....

bavarac napisao:...evo reci jednog lijevog koji bi bio dobar za Bayern ,a da nije Zhirkov?...ja neznam....![]()
![]()

bavarac napisao:Badstuber na beku.....jasno je svima da je malac privremeno tu jel djeluje nezgrapno tamo....a Lahm lijevo je moja želja....ovisi kojeg beka kupito...al desni su pristupačniji u ovom trenutku na tržištu od lijevih...evo reci jednog lijevog koji bi bio dobar za Bayern ,a da nije Zhirkov?...ja neznam....![]()
![]()

anton 1983 napisao:Znači ti bi hitil van Badstuber kolko ja kužim i odusto od Brene. U prevodu tvoja želja je dovest beka i štopera?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost