Martin Gaston Demichelis

Arhivirane teme...

Budućnost argentinskog Gauča

U prvih 11 Bayerna
9
60%
U Bayernu, ali samo kao zamjena
5
33%
Bilo gdje, samo ne u Bayernu
1
7%
Na modnim pistama
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 15

Re: Martin Gaston Demichelis

PostPostao/la anton 1983 » 12 vel 2010, 10:07

Ajmo reč da na kraju sezone Micho dobije cipelu - recimo prodamo ga za 5-10. kak bi vi posložili obranu, dal bi doveli novog štopera il bi na njegovu poziciju vratili Badstubera pa doveli lijevog beka. Imajte na umu da su tu još Breno i Braafheid.

Uglavnom kak bi vi to riješili?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 12 vel 2010, 14:02

Sigurno bi kupio štopera svjetske klase jer ga mi trenutno nemamo.Van Buyten je u dobroj formi , ali još nije na nivou svjetske klase.
Prodao bih Demichelisa i za njega možemo uzeti desetak mil eura.Također bih prodao i Breifheida.Doveo bih pravog desnog beka.
Od štopera koje bih volio vidjeti u Bayernu su Subotić, Kjaer,David Luiz ili Miranda.Što se beka tiče to je Bosingwa.

Bekovi:Budstuber,Bosingwa,Lahm i Pranjić
Štoperi:Budstuber,Breno,van Buyten i novi dečko.

Ono što bih ja volio se baš i neće desiti.Ako ne budemo dovodili štopera dao bih šansu Brenu.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 12 vel 2010, 14:05

Znači ti bi hitil van Badstuber kolko ja kužim i odusto od Brene. U prevodu tvoja želja je dovest beka i štopera?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 12 vel 2010, 14:06

Breno + Badstuber (zamjene Van Buyten i Demichelis). Desno Lahm, zamjena Altintop. Lijevo neki novi bek, zamjena Conento. Braafheid na prodaju.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 12 vel 2010, 15:48

Haris napisao:Breno + Badstuber (zamjene Van Buyten i Demichelis). Desno Lahm, zamjena Altintop. Lijevo neki novi bek, zamjena Conento. Braafheid na prodaju.

joj ovaj haris je nemoguć..... :lol: ...u kojem ti filmu misliš gledat da Bayern plaća Buytena i Michu toliko i da sjede na klupi :roll: ...obojica bi još igrala za repke svoje vrste....mogu igrat svugdje u prvih 11...(primjer Lucia 8-) )....i isto tako nemoš u novu sezonu ući sa dva golobrada stopera u start elf-u..... :neee: ..očito je da Gaal ne voli ove južnoamere u obrani....stoga treba očekivat i da Brenno dobija prilike koliko i Pranja na beku....dakle vrlo malo....ili prodaja...dok je Gaal u Bayernu nem aza njega kruha kao ni za Tyma.... :(

ja bih ovako napravio.....

Micho aus.....zbog Gaala i njegovih mušica da stoper ne smije driblat i ići naprijed ak nije prekid....Buyten stup obrane....Bradfonja back kao back-up.....(lijevi bek)....kupit Bosingvu i onu kmicu iz HSV-a....za desno...lijevo lahma prebacit....i uzet nekog klinca iz vlastitog dvorišta za drugog stopera(zamjena Badstuberu,ak se Brenno proda..)....to je za iduću sezonu....

p.s. prodat lella i hamita.....ubacit Koplina u prvi tim.... 8-)

dakle

bosingva(hsv kmica)----buyten(hsv kmica)-----badstuber(Bradfaide-mladac)----lahm(koplin)-pranja-bradfonja---

tak bih ja to....

bosingva 15-20 milki.....prodaja Brenna i Miche za to.....Hamit,Lell,plaća Miche za Boatenga..... 8-)....

dakle start elf.....

bosingva------buyten-----badstuber(boateng)---lahm

Špek.....mladost plus iskustvo...brzina plus visina....+ špek na vratima..... 8-) = BETON
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la TulE » 12 vel 2010, 15:55

Breno kao zamjena Demi-a.
Razlog: Mlad, dobar, krupan igrac.
Zasto bacati milke na neke nove stopere kada imamo Brenu.

Jos ga nisam gledao kak igra na posudbi... ste ga vi gledali... ajde komentarisite jel dobar ak jeste?
TulE

PostPostao/la bavarac » 12 vel 2010, 16:10

TulE napisao:Breno kao zamjena Demi-a.

Jos ga nisam gledao kak igra na posudbi... ste ga vi gledali... ajde komentarisite jel dobar ak jeste?

ima on ogroman potencijal,oteli smo ga Realu pred nosom.... 8-) ,al kad Gaal ne voli te južnoamerikance..... :neee: ....simply as that..... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la doro » 12 vel 2010, 16:41

TulE napisao:Breno kao zamjena Demi-a.

J sam ga gledao 1-2..ostavio je dobar dojam za razliku od ottla koji me je razočarao...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 12 vel 2010, 16:46

Inače ja sam za prodaju miche te vračanje malog brena da bude 3 stoper što je ipak puno bolje nego da je 4 ;)

Uzel bi malog boatenga ili becka za desnog a lahm na lijevu stranu...uz buytena bi badstuber bio stoper

LAHM-----BADSTUBER------BUYTEN-------BOATENG(BECK)

pranjić----braaf-------breno--------mali digić :mrgreen:

micho,gorlitz i lell aus....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 12 vel 2010, 17:05

bavarac napisao:joj ovaj haris je nemoguć..... :lol: ...u kojem ti filmu misliš gledat da Bayern plaća Buytena i Michu toliko i da sjede na klupi :roll: ...obojica bi još igrala za repke svoje vrste....mogu igrat svugdje u prvih 11...(primjer Lucia 8-) )....i isto tako nemoš u novu sezonu ući sa dva golobrada stopera u start elf-u..... :neee: ..očito je da Gaal ne voli ove južnoamere u obrani....stoga treba očekivat i da Brenno dobija prilike koliko i Pranja na beku....dakle vrlo malo....ili prodaja...dok je Gaal u Bayernu nem aza njega kruha kao ni za Tyma.... :(

ja bih ovako napravio.....

Micho aus.....zbog Gaala i njegovih mušica da stoper ne smije driblat i ići naprijed ak nije prekid....Buyten stup obrane....Bradfonja back kao back-up.....(lijevi bek)....kupit Bosingvu i onu kmicu iz HSV-a....za desno...lijevo lahma prebacit....i uzet nekog klinca iz vlastitog dvorišta za drugog stopera(zamjena Badstuberu,ak se Brenno proda..)....to je za iduću sezonu....

Van Gaal ne voli južnoamerikance u odbrani? Pa otkud mu Demichelis igra štopera već mjesecima, jel on možda Talijan samo zato što ima talijanski pasoš? Što se tiče Buytena, on je ako nisi primjetio tek ove sezone počeo igrati redovno. Igrao je doduše redovno i one katastrofalne sezone s Magathom, ali nije džaba bila katastrofalna sezona. Dakle, poenta je da smo mi Buytena ionako do sad više plaćali da sjedi na klupi nego da igra, pa nam neće bit problem i naredne sezone plaćat ga da grije klupu.

Ovdje je pitanje šta bi mi voljeli i kako mi razmišljamo, a ne ko će pročitati misli Van Gaalove. Ionako džaba svi pametuju kad nem šanse da iko može predvidjet šta će se događat na ljeto...

I baš me zanima otkud tebi ideja da Gaal ima neke "mušice" po pitanju ponašanja štopera i njihovog uključivanja u napad?

Lahm će ostat na desnoj strani igrati u to budi siguran. On saa igra na poziciji koju je on odabrao kao onu koju preferira i mi možemo samo raspravljati o dovođenju lijevog beka jer Lahm neće igrati više lijevo ukoliko to ne bude baš neizbježno. Čak štoviše, imam neki strah da će Badstubera nastavit forsirat na poziciji lijevog beka iako do sada ništa nije pokazao tamo.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la bavarac » 12 vel 2010, 17:17

dobra fora ovo s putovnicom.... :bravo: ...zakaj je prodao Lucia u Inter...zakaj je otišao Brenno na posudbu,Sosa itd...zakaj je Rivalda šikanirao u Barceloni i gotivio Kluiverta...itd...činjenice Harris..... :D

nego da objasnim malo bolje.....Buyten je dobijao toliku plaću,jer nebi drukčije pristao bit back-up Luciu..... 8-) ....zašto ne voli kad mu stoper ide naprijed...dokaz 1 (odlazak Lucia)...jedini stoper koji to savršeno čini..... 8-) ...dokaz 2 (disciplinu ne podnosi)....dokaz 3 (popizdi na olako primljene golove (Bordeaux)....dokaz 4 (zato na centru igra MvB da nema potrebe za izletima stopera (lako zarađeni kartoni u kontrama . nepotrebno).....

Badstuber na beku.....jasno je svima da je malac privremeno tu jel djeluje nezgrapno tamo....a Lahm lijevo je moja želja....ovisi kojeg beka kupito...al desni su pristupačniji u ovom trenutku na tržištu od lijevih...evo reci jednog lijevog koji bi bio dobar za Bayern ,a da nije Zhirkov?...ja neznam.... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la cruz » 12 vel 2010, 17:55

bavarac napisao:...evo reci jednog lijevog koji bi bio dobar za Bayern ,a da nije Zhirkov?...ja neznam.... :lol: :lol: :lol:

mi smo prošlo ljeto tražili desnog beka IAKO je van gaal namjeravao lahma postaviti desno.... :doh:

prošlog je ljeta ALI CISSOKHO bio itekako dostupan svim jačim klubovima, osim naravno hoenessu ( :evil: al nećemo sad o tom liku), nije mi jasno zašto ga Bayern nije mogao dovesti... nakon što mu je propao transfer u Milan, zašto mi nismo uzeli njega?! :x
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Haris » 12 vel 2010, 18:19

bavarac napisao:Badstuber na beku.....jasno je svima da je malac privremeno tu jel djeluje nezgrapno tamo....a Lahm lijevo je moja želja....ovisi kojeg beka kupito...al desni su pristupačniji u ovom trenutku na tržištu od lijevih...evo reci jednog lijevog koji bi bio dobar za Bayern ,a da nije Zhirkov?...ja neznam.... :lol: :lol: :lol:

Tu se potpuno slažem, no kao što rekoh, ja se bojim da se Badstubera zaozbiljno planira na toj poziciji lijevog beka. :shock: Na tržištu trenutno nema kvalitetnih lijevih bekova i to je svakako jedan problem za nas i možda razlog više zašto ćemo tu Badstubera potencijalno gledati i naredne sezone.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 12 vel 2010, 19:53

anton 1983 napisao:Znači ti bi hitil van Badstuber kolko ja kužim i odusto od Brene. U prevodu tvoja želja je dovest beka i štopera?

Tako bi bilo po mojoj želji, ali realnost je ili bek ili štoper.Sigurno ne oboje.Znači ako dovedemo Bosingwu onda bih gurnuo Badstubera na štopera.Ako bi doveli štopera ne bi dovodio beka.

Bosingwa----van Buyten---Budstuber---Lahm ili Lahm-----Subotić-----van Buyten----Budstuber

No ja sam uvjeren da ćemo dovesti Boatenga koji može igrati i štopera i beka.I time bi ubili dvije muhe.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la The Scarface » 12 vel 2010, 21:38

Ja sam isto za Boatenga ali sumnjam da će on doć. Čini mi se da će produžit ugovor sa HSV-om.

Inače sad smo pustili i Nidemayera, stoper koji je bio posuđen Stuttgartu.

Za poziciju livog beka kandidat bi moga bit Tremoulinas.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva