TulE napisao:Odbrana izgleda ovako...
Lahm------Buyten-----Badstuber---Contento
Znaci Demi klupa jer je jednom preko medija poručio Realu "Kupite me!!!" + zna kiksat cesto
Buyten je dobar u duelu glavom...
I badtruba i buyten su preko 190 cm
ivicaolic napisao:ja vjerujem da mozemo dovesti boljeg stopera od demichelisa, zasto ne? imamo sad ugled jer smo igrali finale i ribery je ostao, tako da ako je neko zeljan uspjeha zasto nebi dosao u bayern? samo treba iskešat para
anton 1983 napisao:ivicaolic napisao:ja vjerujem da mozemo dovesti boljeg stopera od demichelisa, zasto ne? imamo sad ugled jer smo igrali finale i ribery je ostao, tako da ako je neko zeljan uspjeha zasto nebi dosao u bayern? samo treba iskešat para
Ajde daj par primjera da vidimo na kaj ti eventualno ciljaš!
Inače jako sam zadovoljan sa replikama na ovu temu!![]()
Tule - MICHO TO NIJE REKO, dont bullshit! Ako je neko navijač Bayerna od naših igrača onda je to Micho

ivicaolic napisao:sad neznam kolko su moguća jer neradim u klubu ali eto npr. neki su spominjali vidica mada sumnjam ali nikad se nezna, Chiellini - nece igrat ni lp ni euro ligu pa zasto ne i on, pepe - ko zna kolko real na njega racuna, Mexes - istice mu ugovor dogodine, Bruno Alves - odličan, Mertesacker, Boateng. sve su to zvijeri!!! i vjerovatno svi bolji od demichelisa, samo treba otvorit kesicu para
anton 1983 napisao:ivicaolic napisao:sad neznam kolko su moguća jer neradim u klubu ali eto npr. neki su spominjali vidica mada sumnjam ali nikad se nezna, Chiellini - nece igrat ni lp ni euro ligu pa zasto ne i on, pepe - ko zna kolko real na njega racuna, Mexes - istice mu ugovor dogodine, Bruno Alves - odličan, Mertesacker, Boateng. sve su to zvijeri!!! i vjerovatno svi bolji od demichelisa, samo treba otvorit kesicu para
Vidić -![]()
Chiellini nije puno bolji od Miche, ako je uopće bolji. Druga je stvar kaj je on na cijeni i na glasu jer je "najbolji" među GNJILIM talijanskim štoperima![]()
Pepe?- otlijeđen cijelu godinu i još najbolje da nam njega Real pusti...
Mexes= Smeće, pa nije niti prvotimac u Romi, stara slava al ga ti ne pratiš...
Bruno alves - ja tu nacionalnost neću, dapače nemrem procijeniti objektivno njegovu kvalitetu...
Merte - e sad tu već mogu reč možda, ali po meni nije to to koji će od Badstubera napraviti klasu...
Boateng - on je još djete, nemre on biti vođa Bayernove obrane i već je potpiso za City...

ivicaolic napisao:
svi bolji od demichelisa po mom misljenu duplo. to sam samo npr nabroja koji su po meni bolji. demichelis i DvB su među gorim stoperima koji igraju u ozbiljnijim klubovima

anton 1983 napisao:Ja sam glaso za Michu...
Takav tip obrambenog igrača se meni više dopada. Kod Badstubera mislim da moramo čekati da se razvije, a naše vrijeme da uzmemo LP se nekako svodi na slijedeće dvije godine i ne znam dal sam ja po tom pitanju spreman sa Badstuberom riskirati. Znam da se kod Miche događaju te greške, ali one se događaju zato kaj Micho leti po terenu za razliku od Badstubera koji " ne radi ništa". Oču reč da će se meni uvijek više svidjeti obrambeni igrači koji će tražiti duele za razliku od onih koji "čekaju" - Buyten , Badstuber. Kod Badstubera nikad ne znaš dal je dobro odigro jer se njega na terenu ne vidi. Micho za razliku od njega mora zatvarati njegove i Buytenove greške jer su prestatični! Michu će svi kriviti za prvi pogodak Intera, ja ne. Ja ću reč da on snosi dio krivice ali da je največi krivac onaj koji je Sneijderu dopustio da onako bude sam. Neko je moro pokraj Sneijdera stajat, te je neko drugi MORO biti na mjestu Miche kad je ispo, jer 1 na 1 SE NE IGRA OBRANA I uvijek mora postojati mogučnost dupliranja. Recimo Michi se ne bi nikada dogodilo ono kaj se dogodilo buytenu kod 2. gola i tu je Buyten pokazao kolko je trul.
Ako stavimo Badstubera u prvih 11 i dovedemo neki ŠPEK, taj ŠPEK neće biti puno kvalitetniji od Miche i također će morati nadoknađivati Badstuberovu inertnost na terenu. Problem je kaj mi nemremo recimo dofurat Vidića nego ćemo moč dofurati samo štopera Michine kvalitete i tu ne vidim napredak. Zato sam ja za to da se dovede štoper koji je Michine klase te bi na taj način i sam Micho bio kvalitetniji i imo bi manje posla na terenu. Vidli ste kak su Micho i Lucio igrali pod Hitzfeldom. Igrali su tako jer je OH prvenstveno defanzivac i taktičar pa su sve Michine odlike došle do izražaja. Sa pravim partnerom ja mislim da bi to Micho mogo ponoviti, ali bi zato stao razvoj Badstubera. Kod mene navek glasi moto da je Bayern prije igrača, pa sam ja onda rađe za Badstubera na klupi i za ŠPEK + Micho....

http://bayern_cro.bloger.hr/post/demichelis-zelim-igrati-za-real/1942126.aspx
http://realmadridfanklub.bloger.hr/post/demichelis-zelim-igrati-za-real/1939457.aspx
http://fcbayern-fans.webnode.com/news/demichelis-zelim-igrati-u-spaniji/
http://realmadrid9.blogger.ba/arhiva/2009/11/20/2362457

anton 1983 napisao:Tule ja ti savjetujem da nađeš taj intervju na Njemačkom jeziku pa da si ga prevedeš na Hrvatski

Haris napisao:Svako ko pri vlastitoj zdravoj pameti tvrdi da je Mertesacker bolji od Demichelisa...mislim stvarno, mogu respektirat svačije mišljenje, al jedna granica između mišljenja i gluposti mora postojati, a tvrditi takvo nešto je u najmanju ruku na granici sa glupošću!

doro napisao:Inače micho ni nije stoper on je tu instaliran silom prilika...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost