UEFA EURO 2012

Arhivirane teme...

Re: Kvalifikacije za Euro

PostPostao/la anton 1983 » 02 ruj 2011, 20:51

Ma gle Bilić je trebao dobiti otkaz odavno. U to vrijeme ljudi su me htjeli tuči jer sa uvijek vidim prije nego kaj se nekaj dogodi. Jebiga to mi je mana :mrgreen: Nije bit u tome što je Bilić loš, nego on više nije za taj posao, vrijeme mu je nakon Turske prošlo. Rijetko koji trener nakon onakvog šoka zna kako ponovo osposobiti momčad...Treba doči neko novi koji će znati kako naš "nove igrače" tipa Lovren, badelj pa i Sammir ukomponirati u pravu ekipu..

To je malo dublja tema a sad mi se u nju neda ulaziti no bilo bi otužno da ne idemo na EP...

Oču još samo reći da ovo nisu one kvale koje ako na knap prođemo na EP ćemo explodirati...Dobro si genrale rekao, kako god bilo na EP zbog naše nesloge i manjka gazde mi padamo!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 02 ruj 2011, 21:02

Meni je ok što je Bilić ostao nakon EP 08' i to sve, moramo imati izbornika minimum 4 godine da na 2 natjecanja nas proba odvesti, a ne svake 2 godine novo lice i novi stil. Bilić nije uspio s jednim dobrim i kvalitetnim kadrom odvesti nas na jug Afrike i to je jako gadno bilo, jer drugi smo morali biti.

E sad, bilo je tu svega i svačega... Od ozljeda, do neigranja određenog broja igrača, itd. itd... No opet, davno prije smo igrali natjecanja u Portugalu i Njemačkoj, pa je se čak išlo i preko stvarnih mogućnosti i uspjevalo se, pa igrači isto su grijali klupe itd. No Bilić nakon Turske kao da je zaglavio u prostoru i vremenu, ta utakmica je ispala poput Bayernove tragedije 1999. u finalu CL, no to je bilo FINALE, a ne četvrtzavršnica i medalje. To je i Engleska doživjela u Portugalu kad je Zidane s Francuskom okrenio rezultat na samom kraju utakmice, da je to bilo nešto nevjerovatno.

Ušli smo u kvalifikacije stalno sjećajući se Turske... Ništa gluplje nisam vidio nego da se ide prema novim utakmicama sa pristupom "sjećanje na nekakve poraze, tadašnju bol i sl.". Još jedan tipični idiotizam hrvatskog čovjeka.

E sad, Capello nas je razorio ko nitko na Maksimiru, a na Wembleyju smo ušli totalno u ku... :roll: Ukrajinu nismo pobijedili i koštalo nas to prvenstva. Igra isto nije bila na razini kakvoj se očekivalo.

Bilić nakon ovog ciklusa mora ići jer više ništa ne može ponuditi osim jeftinih laži kada ne igramo dobro, a ne objektivno i iskreno priznanje. Previše gluposti i besmislenih poteza kod slaganja kadra tu ima, što je nedopustivo. :no:

Najzanimljivije će biti, tko će ga naslijediti? To ćemo još god. dana čekati. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 ruj 2011, 14:13

Ma ja sam se totalno razočarao u Bilića!

Realno, ova generacija i nije nešto posebno, ali opet zašto on idalje mora gurati neke igrače kojima nije mjesto u repki?! to me jebe, ti mafijaški poslovi koji se i u repki rade!

strinić, kalinić, pletikosa, jelavić, itd koji će nam kurac oni u repki, panj do pana...

kakav je to trener koji ima Modrića u ekipi a nikako da momčad uklopi oko njega :doh: stalno mu mijenja poziciju, mijenja sustav, mijenja napadače...

u Hrvatskoj imamo 4mil izbornika... ali budimo realni, 90% ljudi bi se složilo da ova igra ničemu ne liči i da Bilić nema recept!

ovaj sastav kojeg ću napisati, uz Kužu ili Kranjčara kao izbornika, bi se možda mogao nositi i na EP, iako i to je sumnjivo

----------------------------Kelava-----------------------------
---Srna----------Ćorluka----------Lovern-------Pranjić---
--------------------------Vukojević---------------------------
-----------------Rakitić-------------Modrić------------------
---------------------------Sammir----------------------------
---------------Eduardo---------------Klasnić----------------

ako težimo posjedu, ako težimo atraktivnoj i dominantnoj igri, ako ne želimo igru koja se svodi na tempo i duge lopte, ako želimo biti zatvoreni u obrani, kad već znamo da nam igra glavom ne ide, kada već želimo igru od noge do noge, pa onda MOJ BILIĆU, postavi igrače tog profila, kakav mandžukić, kakav kalinić, koji će ti kurac igrač koji ne zna lopte!

zamjenski igrači koji bi po meni mogli igrati i 100% se prilagoditi su Badelj, Petrić, Iličević, Šimunić

Ovoj momčadi treba trener koji je Lisac, Fuchs, i tad bi ova momčad počela cvjetati!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 03 ruj 2011, 17:15

Hrvatski vratar dobro je pročitao Mifsudov udarac, ali se bacio u krivu stranu. Treba napomenuti da Mifsud nije neki nogometni anonimus već britki napadač koji je u dvije bundesligaške sezone u Kaiserslauternu (2001./2002. i 2002./2003.) postigao 2 pogotka u 21 nastupu (0,09 golova po utakmici).
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 03 ruj 2011, 17:43

CroCHEF napisao:Hrvatski vratar dobro je pročitao Mifsudov udarac, ali se bacio u krivu stranu. Treba napomenuti da Mifsud nije neki nogometni anonimus već britki napadač koji je u dvije bundesligaške sezone u Kaiserslauternu (2001./2002. i 2002./2003.) postigao 2 pogotka u 21 nastupu (0,09 golova po utakmici).

:lol:
Totalno nevezano za ovo tvoje:

Jučer pročitam naslov na Tportalu: "Sjajne vijesti za Bilića, najbolji igrač Malte ne igra."
I odem ja na google upišem "Daniel Bogdanović" i saznam da je taj čovjek stvarno klasa. Klose, statistički najkonstantniji reprezentativni napadač zadnjih 10 godina se ne može mjeriti s tim čovjekom. A niti veliki Gerd Muller.

Čovjek ima 1 (jedan) gol u 34 nastupa za repku, a zabio ga je najjačoj momčadi na svijetu, Kazahstanu. I to ne bilo gdje, na Malti, pored divljih domaćih navijača koji slede krv u žilama i najhrabrijima. Svi znate priču o Čali i istočnoj tribini na Maksimiru, e pa na Ta' Qaliju se Čale sindrom događa svim domaćim momčadima. I gostujućima. I gostujućima. :mig:
Ali slavni DANIEL BOGDANOVIĆ je skupio hrabrosti i zabio gol Kazakima. Zato danas Pele njegovo ime izgovara s poštovanjem.

Nisam gledao utakmicu jer sam se napio zbog slavlja što protiv nas ne igra DANIEL BOGDANOVIĆ.

I nemojte se zavaravati, DANIEL BOGDANOVIĆ ne igra u Barceloni samo zato što ga Barcelona ne može platiti. Čak su i šeici iz Cityja pokušavali skupiti novce za njega, ali nisu uspjeli. Kako bi skupili što više novaca, neslužbeno se doznaje, prodat će sve svoje dvorce, a litra nafte će koštati 50€.

Blackpool, jedina momčad koja ima dovoljno novaca za njega je tražio da igraju s 4 igrača u Championshipu jer ne bi bilo fer prema protivnicima da pored BOGDANOVIĆA igra još desetorica. ;)

A i Srbin je pa bi bio motiviran protiv nas. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 07 ruj 2011, 05:59

Gledam ja to prvo poluvreme i ne znam kaj da si mislim! Zlo mi je i zlo i zlo, užas Božji, lošina je pola zdravlja! ZEMLJO OTVORI SE!!! I sad ja sebi razmišljam dok tekma traje, dal da im serem il da ih podržim. I ja glupan odlučio da ih podržim, jer gledam mutavog Srnu i onog debosa od Čorluke i nadasve Kranjčara. Kranjčar je još bio jedini koji je na terenu valjao, ali ono kaj me ponukalo da suport D tim, je onaj majmun od Čorluke. Lik ima meter i 90, izgleda ko žešči kreten zvan platipus, ali majke ti mile kad ti sa onakvim stasom, tromošću, jednim jako kvalitetno debilnim izgledom DOBIŠ IDEJU DA SI IDEŠ TURNUT LOPTU PORED IGRAČA I ZAOBIĆ GA!!! Za takvu lucidnost od mene zaslužuješ pljesak. Kombinacije Srne i Čorluke su bile za spobljuvat, no makar ta dva kretena ne znaju igrati nogomet TRUDILI SU SE i ginuli na terenu. Ja nisam ni znao ko igra na levoj strani dok naš komentator nije rekao, "to je Strinić trebao ispratiti"; sve mi je bilo jasTno...

I onda na snagu u PRVOM poluvremenu stupa Modrić. Kaj ti je Luka,di si ti? Kam si se sakrio? Ćega te strah? I jednostavno nevjerujem, lik se boji lopte i ne želi ju uzeti. Jedno od njegovih najgorih poluvremena za hrvatsku repku. I sad slijedi najbizarnija stvar. Nakon onakvog njegovog prvog poluvremena ja ga prokomentiram na način, jeboti pas milu mater KVALITETNU! Jebo sam mu mater jer mu se ne igra, ALI 4 puta je lik primio loptu u poluvremenu i svaki njegov pas je bio melem za oči! Ono Izraelska obrana nije znala kaj im se događa...

Izraelci ga piknu, o matere ti se najebem, mam mi roleta padne i reko nebu dobro nikako. Žao mi je bilo zato kaj sam vidio da neki igrači stvarni ŽELE al nam NEJDE NEJDE I NEJDE. Velim si, dat ću repki još 45 minuta pa kaj bude bude! I kako sam ih im dao!!!

Kad ga je Modrinjo stepo dero sam se koda igramo finale SP a ne doma protiv nekog smeća od Izraela. Toliko smo mi u banani i toliko sam htio da napokon vidim Modrinja koji razara! Ulaskom Dudua nado sam se...Kad ga je Modrinjo proigro i DUDU zabio osječaj je bio prejeben. Vratilo me u one dane prije EP 2008, kada smo gazili Engleze, kada se za repku iz petnih žila navijalo i za nju živilo. Jednostavno nema boljega kada ga DUDU zabije i kada Modrinjo igra svoju igru! DOBRA STARA VREMENA!

Olaknulo mi je i nadam se da nećemo sada sve zasrati kada smo dobili novu priliku!

Za kraj moram samo još spomenuti onog panja od Jelavića. On je jučer izgorio u želji. Nevjerujem da on more puno bolje od toga, ali opet morti će u budučnosti biti smireniji. Njega treba držati u igri samo da smeta protivničkim braničima ali mu se nikako nesmije tokom susreta dodavati lopta. Dodira sa loptom po tekmi on smije imati NULA!!!!

A sada Grčka i pomozi nam BOŽE!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 07 ruj 2011, 11:15

Biliću je vrijeme prošlo već nakon Turske, dobro si Antone napisao. i sad opet vidim svi sretni i zadovoljni od medija do igrača nakon jučer, a realno nismo odigrali. Blijesak Modrića, i u drugom poluvremenu smo dobili krila nakon crvenog i onda nismo odigrali nikaj posebno. imamo sreće više nek pameti i to je činjenica..ja se ne sjećam naše dobre tekme još od Ep-a 2008, a vjerujem da ni vi, i zato mislim da je Biliću vrijeme prošlo odavna. igramo loše a i s obzirom ko nam igra, još dobro i igramo..
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 07 ruj 2011, 12:32

nele-BHF napisao:
anton 1983 napisao:Kaj mislite kak bi mi prošli da budemo 2. u skupini i da u predkvalifikacijama izvućemo Srbe?

Prošli bi glat. Srbija ima jake individualce al nemaju ekipu , kao ni golmana xD Realno Cro bi prošla tu tekmu...

Znas kako bi prosli? Kao bosi po trnju. Hrvati su suvise optereceni Srbima, jer ih Srbi deru u svim mogucim sportovima osim u rukometu i ponekad,ali vrlo rijetko u vaterpolu. Sjeti se samo 2000.godine i 2:2 na Maksimiru,a Hrvati su bili ubijedjeni da ce proci nakon beogradskih 0:0.Jednostavno,imaju blokadu u takvim utakmicama,kao i Bosna 2006.Srbija ima mnogo bolje individualce.Jednu od 3 najskuplje svjetske odbrane,u veznom redu mlade igrace zeljne dokazivanja,uz iskusne Stankovica,Krasica i Jovanovica.Na golu je sada jedan solidan golman Jorgacevic,jedino napad skripi.Hrvatskoj je jedina nada Modric i eventualno Eduardo.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 07 ruj 2011, 13:27

Bljeskovi, bljeskovi i samo bljeskovi kod naše reprezentacije. Jedino što sam primjetio kako se ipak nešto više trčalo nego zadnjih 5-6 utakmica, što je bilo u rangu poluprofesionalaca. :roll: Eduardo je proradio i odmah se u zraku osjetila klima od prije Eura 08', kada je on činio 50-60% reprezentacije sa onih svojih 12-13 golova i skoro sve odlučivao. Modrić je u 2. poluvremenu konačno počeo dijeliti lopte kakve se od njega cijelo vrijeme očekuju, no opet... Bilo je tu dosta seljačkoga u igri, a to se neće promijeniti još nekoliko desetljeća.

Strašna činjenica je da Hrvatska se boji Grčke, a igrala bi protiv Španjolske, Njemačke i sl. te ih čak išla dobiti. :lol:

Protiv Grčke čak ne bi ni trebalo biti teško nimalo, no kako mi igramo jako loše u fazi obrane i napada, onda je i bod protiv njih ko velika pobjeda. :roll:

Miki napisao:Hrvati su suvise optereceni Srbima, jer ih Srbi deru u svim mogucim sportovima osim u rukometu i ponekad,ali vrlo rijetko u vaterpolu.

Kad su svi ti ljudi manje-više debili i neznalice. Tipični čobani koji udaraju o nečemu što gotovo pojma nemaju, niti gledaju i prate, ni ništa, a tobože najpametniji su kad krenu utakmice. I s jedne i s druge strane. Unositi emocije uglavnom nevezane za sport je objektivno gledano, greška. No po tome je Balkan prvenstveno poznat svijetu, kao i sad nedavna pobjeda Makedonije nad Grčkom u košarci. To nije bio sportski uspjeh, nego emocionalni, politički, povijesni i šta već ne... Ispadne na kraju najmanje sportski. No iza svake takve utakmice skoro uvijek vrlo brzo dođe kraj.
Isto ko i Srbima na SP-u kada su uz puno sreće izvukli se s igračem više protiv Njemačke u skupini. Da Poldi nije promašio onaj penal kod vodstva Srbije, masakr bi doživjela reprezentacija Srbije s obzirom u kakvom je naletu Elf bio, s igračem MANJE. Poslije te utakmice Australci održali nogometnu lekciju Srbima, a neke sirovine po forumima nakon Elfa govorile kako "Nemačka može biti 1. na mundijalu, no mi smo njih dobili, jebeš sve ostalo. Mi smo zapravo prvaci, a ne tamo neki Nemci". Kad ono, rafal od Chiperfielda i co. :mrgreen: :lol:

Takvih gluposti se čovjek može nagledati u ovim krajevima, ajme. :roll:

Miki napisao:Srbija ima mnogo bolje individualce.Jednu od 3 najskuplje svjetske odbrane,u veznom redu mlade igrace zeljne dokazivanja,uz iskusne Stankovica,Krasica i Jovanovica.Na golu je sada jedan solidan golman Jorgacevic,jedino napad skripi.

Ajde recimo da ima i da je to u potpunosti točno... No opet na kraju se svodi da dođe jedna Argentina, Nizozemska i ostala kompanija na prvenstvima i onda podijele 6 golova individualcima(ne momčadi), ni blizu ozbiljne ekipe kako je djelovala u kvalifikacijama, a i prema kvaliteti. Ovdje ja odmah uočim potpuno isto u Hrvatskoj. Bilić je uspio razbiti to prokletstvo 2008. kada je Hrvatska nakon 96' i 98' konačno prošla skupinu na jednom natjecanju. Tijekom kvalifikacija 04' i 06' to bila nekakva jaka ekipa, vrijedna velikog poštovanja i opreza, bla bla bla, a onda lijepo 0 pobjeda na 2 prvenstva.
Misliš da nešto imaš, a ono... nemaš, ŠIPAK samo! :D

Da bi Hrvati/Srbi shvatili da su susjedi u nečem bolji/gori, ne moraju uopće voljeti/mrziti Srbe/Hrvate, već hladno i objektivno analizirati i donijeti zaključke kako stvari REALNO stoje. :| Ono ostalo je sve nebitno, barem kad su konačni rezultati u pitanju.

Dinamo i Hajduk će biti odličan primjer toga, a uopće nije riječ o Srbima, već samim Hrvatima. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 07 ruj 2011, 13:42

FCB, svaka cast za komentar. Nemam nista dodati osim jedne poruke koja vazi sa sve nas sa ex-Yu prostora- JE*E NAS BALKANSKI MENTALITET. :lol: To je svima nama najveci problem.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 07 ruj 2011, 16:16

FCB_general napisao:prokletstvo

Slika
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shaqiri zabio 3 gola za Švicarsku protiv Bugarske.
:smajl007: :yes:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 07 ruj 2011, 20:08

Murta napisao:Shaqiri zabio 3 gola za Švicarsku protiv Bugarske.

Čovjek dokazuje samo zašto je za njega crveni dres. Već nosi onaj s bijelim križem, a sad bi trebao i ovaj naš. On se za mene već dokazao i odlično prezentirao, sad samo treba ga klub uzeti i ispuniti mi želju, skup uopće nije. Preko 15 mil. eura neće biti prodan, a sumnjam da Basel bi pravio probleme nama.

Slika

Uli mora reagirati već narednog ljeta i učiniti ga našim članom, crveni dres mu je suđen. :fcb:

Zbilja izgleda moćan igrač. Već ga vidim na krilima Bayerna kako rastura i dijeli bijesne lopte. 8-)

169 cm, 70 kg, brutala.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 08 ruj 2011, 00:17

mislim da nam je on najpotrebniji igrac trenutno, itekako bih ga volio vidjeti kod nas vrhunska zamjena za nasa krila.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 08 ruj 2011, 09:50

S obzirom ko je izbornik dobro smo i dobili Izrael!

Otkad je Decembarski otišo u zvezdu, nema nikoga ko će biliću dat pametan savjet.. ;)

Tekma vs. grčke će biti žešće zajebana... ne smije se ovo poluvrijeme protiv izraela (u kojem smo igrali s igračem više i u kojem smo za 12 min. zabili tri sexualna gola) ni slučajno uzimati kao mjerodavno!!

samo sreća pa u našoj skupini imamo 4-5 ekipa gdje očito svak svakoga može "iznenaditi" pa smo time i došli do 1. mjesta

s druge strane nisam ni uvjeren da će grčka 100% dobiti gruziju u zadnjem kolu... ;)

sve je otvoreno, ali najbitnija stvar za nas je => Latvija 1:1 grčka <= ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 ruj 2011, 11:46

cruz napisao:Decembarski

:lol: :lol: :zivio:

Najzanimljivija stvar u svemu tome je što Grčka nije reprezentacija koja zabija 3-4 gola po utakmici, ne igra ofenzivno i atraktivno niti se trudi da tako igra. Tragikomedija je da Hrvatska se u ovakvoj skupini totalno muči i strepi za odlazak na Euro. Čak smatram da ova utakmica u Grčkoj sa ove čelne pozicije u skupini bi trebala biti bonus u Hrvatskoj, a svakoj SREĐENOJ repki bi bila ne tako teška, kad se uzme u obzir onaj grčki stil igre. Da mi barem funkcioniramo u nekom dijelu igre odlično, mi bismo njih na kontre mogli samo tako razbiti. Zatvoriti se i samo čekati prave prilike da udarimo po njima, no kako ništa ne štima, ova utakmica je ravna utakmicama za medalje, a ne jednoj potvrdi za odlazak na Euro. :| Kad naprijed nismo imali prije 7 godina neke opcije u napadačkom dijelu igre, obrana je bila simbol reprezentacije, a danas... nemamo ništa. To će se morati promijeniti idućeg ljeta.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva