Bljeskovi, bljeskovi i samo bljeskovi kod naše reprezentacije. Jedino što sam primjetio kako se ipak nešto više trčalo nego zadnjih 5-6 utakmica, što je bilo u rangu poluprofesionalaca.

Eduardo je proradio i odmah se u zraku osjetila klima od prije Eura 08', kada je on činio 50-60% reprezentacije sa onih svojih 12-13 golova i skoro sve odlučivao. Modrić je u 2. poluvremenu konačno počeo dijeliti lopte kakve se od njega cijelo vrijeme očekuju, no opet... Bilo je tu dosta seljačkoga u igri, a to se neće promijeniti još nekoliko desetljeća.
Strašna činjenica je da Hrvatska se boji Grčke, a igrala bi protiv Španjolske, Njemačke i sl. te ih čak išla dobiti.
Protiv Grčke čak ne bi ni trebalo biti teško nimalo, no kako mi igramo jako loše u fazi obrane i napada, onda je i bod protiv njih ko velika pobjeda.
Miki napisao:Hrvati su suvise optereceni Srbima, jer ih Srbi deru u svim mogucim sportovima osim u rukometu i ponekad,ali vrlo rijetko u vaterpolu.
Kad su svi ti ljudi manje-više debili i neznalice. Tipični čobani koji udaraju o nečemu što gotovo pojma nemaju, niti gledaju i prate, ni ništa, a tobože najpametniji su kad krenu utakmice. I s jedne i s druge strane. Unositi emocije uglavnom nevezane za sport je objektivno gledano, greška. No po tome je Balkan prvenstveno poznat svijetu, kao i sad nedavna pobjeda Makedonije nad Grčkom u košarci. To nije bio sportski uspjeh, nego emocionalni, politički, povijesni i šta već ne... Ispadne na kraju najmanje sportski. No iza svake takve utakmice skoro uvijek vrlo brzo dođe kraj.
Isto ko i Srbima na SP-u kada su uz puno sreće izvukli se s igračem više protiv Njemačke u skupini. Da Poldi nije promašio onaj penal kod vodstva Srbije, masakr bi doživjela reprezentacija Srbije s obzirom u kakvom je naletu Elf bio, s igračem
MANJE. Poslije te utakmice Australci održali nogometnu lekciju Srbima, a neke sirovine po forumima nakon Elfa govorile kako "Nemačka može biti 1. na mundijalu, no mi smo njih dobili, jebeš sve ostalo. Mi smo zapravo prvaci, a ne tamo neki Nemci". Kad ono, rafal od Chiperfielda i co.
Takvih gluposti se čovjek može nagledati u ovim krajevima, ajme.
Miki napisao:Srbija ima mnogo bolje individualce.Jednu od 3 najskuplje svjetske odbrane,u veznom redu mlade igrace zeljne dokazivanja,uz iskusne Stankovica,Krasica i Jovanovica.Na golu je sada jedan solidan golman Jorgacevic,jedino napad skripi.
Ajde recimo da ima i da je to u potpunosti točno... No opet na kraju se svodi da dođe jedna Argentina, Nizozemska i ostala kompanija na prvenstvima i onda podijele 6 golova individualcima(ne momčadi), ni blizu ozbiljne ekipe kako je djelovala u kvalifikacijama, a i prema kvaliteti. Ovdje ja odmah uočim potpuno isto u Hrvatskoj. Bilić je uspio razbiti to prokletstvo 2008. kada je Hrvatska nakon 96' i 98' konačno prošla skupinu na jednom natjecanju. Tijekom kvalifikacija 04' i 06' to bila nekakva jaka ekipa, vrijedna velikog poštovanja i opreza, bla bla bla, a onda lijepo 0 pobjeda na 2 prvenstva.
Misliš da nešto imaš, a ono... nemaš, ŠIPAK samo!

Da bi Hrvati/Srbi shvatili da su susjedi u nečem bolji/gori, ne moraju uopće voljeti/mrziti Srbe/Hrvate, već hladno i objektivno analizirati i donijeti zaključke kako stvari REALNO stoje.

Ono ostalo je sve nebitno, barem kad su konačni rezultati u pitanju.
Dinamo i Hajduk će biti odličan primjer toga, a uopće nije riječ o Srbima, već samim Hrvatima.