CroCHEF napisao:Cruz budem ti editiro prvi post di ce pisati sve utakmice

anton 1983 napisao: ili neka Bayer izbaci iz ankete!
nele-BHF napisao:anton 1983 napisao: ili neka Bayer izbaci iz ankete!
Bayern![]()
anton 1983 napisao:nele-BHF napisao:anton 1983 napisao: ili neka Bayer izbaci iz ankete!
Bayern![]()
piši ti pod pritiskom i to još na laptopu bez miša pa da te vidiN![]()

doro napisao:Slažem se sa frenkijem i dodajem da je ova sezona bila smjena nekih klubova npr. hsv i werder su nazadovali što neznači da budu i sad bili loši jer su se u principu riješili fosila a tu su na scenu došli dortmund i sve stabilniji kusen a to je sve normalno za nogomet
anton 1983 napisao:Stvorio se novi poredak, klubovi su se nanovo rangirali i novi dobivaju šansu za uspjeh. Šteta je što klubovi poput Werdera, HSV-a ili Wolfsburga pa i Schalkea nisu uspjeli u svom naumu da se zacementiraju u vrhu

cruz napisao:Bayern, BvB i Leverkusen su snaga Bundeslige u ovoj sezoni
od njih i očekujem da će se boriti za naslov te se dogodine kvalificirat za LP
a pošto BL dogodine ima 4 kluba u LP, mora se stvoriti još jedan takav klub, a ne da opet bude neko kao mainz, hoffenheim, stuttgart itd. jer tako će BL opet uskoro izgubiti to mjesto, jer talijani bi BL mogli opet za koju godinu prestići... znači važan je kontinuitet
neki će reć da je to prednost BL što svak može svakoga dobiti, ali pošto sam ja ovakav ja bi volio da postoji razlika ...ne samo bayern i ostali, nego, bayern-bvb-bayer i ostali... kužš
anton je u pravu kad kaže da
anton 1983 napisao:Stvorio se novi poredak, klubovi su se nanovo rangirali i novi dobivaju šansu za uspjeh. Šteta je što klubovi poput Werdera, HSV-a ili Wolfsburga pa i Schalkea nisu uspjeli u svom naumu da se zacementiraju u vrhu
ja bi volio da je ostao stari poredak, ali ne ovako je bundesliga ostala zanimljiva...![]()
schalke, werder i HSV mogu i moraju puno bolje, oni najbolje "idu" uz ovu trojku... s obzirom na podršku, infrastrukturu, novac (wob) i povijest (hsv)...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost