Oće li BadGnjili uspjeti?

Arhivirane teme...

Oće li BadGnjili postati pravi bavarsku ŠPEK ili idemo u šoping?

1.) Badstuber će razarati po kvartu
7
47%
2.) PROPALILALELO!!!!
8
53%

Ukupno glasova : 15

Re: Oće li BadGnjili uspjeti?

PostPostao/la Red passion » 03 kol 2011, 17:59

Treba ga pustiti da igra pa da vidimo što će biti. Da smo i Hummelsa pustili da igra, imali bi danas riješen problem sa stoperima, no što je tu je... Na kraju sezone ćemo sve vidjeti, zbrojiti i oduzeti i sve će se znati. Od vrijeđanja i ostalih stvari ništa ne dobivamo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 kol 2011, 20:01

FCB_general napisao:Treba ga pustiti da igra pa da vidimo što će biti. Da smo i Hummelsa pustili da igra, imali bi danas riješen problem sa stoperima, no što je tu je... Na kraju sezone ćemo sve vidjeti, zbrojiti i oduzeti i sve će se znati. Od vrijeđanja i ostalih stvari ništa ne dobivamo.

sad se MOŽDA već može reći da ide putem uspjeha!

dobiva prilike
djeluje dosta sigurno i pametno odigrava
ima support ekipe.. sad svi igraju obranu, pa odma on i ostali štoperi izgledaju bolje, a to rezultati potvrđuju

.....zasad..... ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 29 kol 2011, 23:03

A kako se tek raduje na kraju utakmice. Ono, zahvaljivanje navijacima, ples.... :lol:
Decec je smotan za 10, ali ako ne uspije u Bayernu sigurno se nece smjeti pozaliti na (ne)ukazano povjerenje ili manjak minutaze. Forsirat ce se do iznemoglosti :mrgreen:
Nista, vidjet cemo. Ponovo je gut drauf, sija od nekakve pozitivne drskosti, gresaka je sve manje...cekamo vece utakmice i teze rivale. Pa i ako se tada ukrade pokoji kiks, ne ga odmah na lomacu. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 30 kol 2011, 20:00

Hoće ako ovak nastavi na dobrom je putu :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 31 kol 2011, 23:28

cruz napisao:
FCB_general napisao:Treba ga pustiti da igra pa da vidimo što će biti. Da smo i Hummelsa pustili da igra, imali bi danas riješen problem sa stoperima, no što je tu je... Na kraju sezone ćemo sve vidjeti, zbrojiti i oduzeti i sve će se znati. Od vrijeđanja i ostalih stvari ništa ne dobivamo.

sad se MOŽDA već može reći da ide putem uspjeha!

dobiva prilike
djeluje dosta sigurno i pametno odigrava
ima support ekipe.. sad svi igraju obranu, pa odma on i ostali štoperi izgledaju bolje, a to rezultati potvrđuju

.....zasad..... ;)

Najveći ispiti tek dolaze, zato sam se radovao ovoj skupini CL. Koliko god ona bila nezgodna i pomalo zabrinjavajuća, za Neuera i liniju ispred njega pravi ispit, posebice B i B duo na središnjim pozicijama. Tu će on vjerovatno doći do izražaja, posebice na gostovanjima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la bavarac » 04 sij 2012, 17:23

gle nije bilo lako bit branic u Bayernu 2011 ...i mislimda je odradio dosta dobro...s Manuelom na vratima je puno lakse bit branič... :D ...mene živcira kod njega gubitak kontrole i sto se cesto dere na suigrace i živcani na terenu..da ne govorim o onim odmahivanjem rukom i nasrtajima bez lopte na igrace.... :hehe:

kako god...vjerujem da bi za njega bilo bolje da ne igra u paru sa Buytenom...i da bi vise napredovao i naučio...ali život je takav....

ključna karika ili ti kičma Bayerna Nouer-Boatteng -Bastian-Gomez....trojica su na nivou jedan steka ili ne igra jos na nivou..kad on proigra...onda ce i badstuberu bit lakse.... 8-)

kod mene ak se rotira nek se rotira napad i vezni red...obrana ne....i ne želim gledat boatenga na beku ni pod razno.... smile44 (upravo zbog toga nemoze se uigrat stoperski par...i buyten ima vise prilike za igru....)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Titan » 06 sij 2012, 01:20

Jedan od goriš štopera koji je igrao u Bayernu. Ovo je jedan od tipova kojeg inače objektivni Njemci furaju. nema on veze, i Howedes , Hummels , pa i loši Per su bolji od njega. Ne sjećam se lošijeg štopera koji je igrao u Bayernu od njega, ustvari sjećam se ali neću da napišem da ne bi možda nekoga uvrijedio ovdje.

Smatrao sam ga ogromnim talentom, no ima kiksova koje ne bi trebao imati.

Sada će početi upoređivanje Hummelsa koji je također pravio kardinalne greške, ali opet sveukupno je bolji od Holgera icemana.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 07 sij 2012, 19:39

In memory of Neutral napisao:Jedan od goriš štopera koji je igrao u Bayernu. Ovo je jedan od tipova kojeg inače objektivni Njemci furaju. nema on veze, i Howedes , Hummels , pa i loši Per su bolji od njega. Ne sjećam se lošijeg štopera koji je igrao u Bayernu od njega, ustvari sjećam se ali neću da napišem da ne bi možda nekoga uvrijedio ovdje.

Smatrao sam ga ogromnim talentom, no ima kiksova koje ne bi trebao imati.

Sada će početi upoređivanje Hummelsa koji je također pravio kardinalne greške, ali opet sveukupno je bolji od Holgera icemana.

Koji je to lošiji stoper..oliver kreuzer,robi kovač,ismael,gnojten,demichelis mićo :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 21 sij 2012, 13:18

Opet se iskazao jučer. Sa ovakvim igračem da budeš ozbiljan ekipa :roll:

Gladbach koji je prošle sezone zamalo ispao iz lige dobija nas 2x, jednom usred Munchena ili ti ga Minhena i jučer onakva blamaža. Trica radi jake odbrane. :bravo:

Vadi ga iz tima, dovedi normalna igrača.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 21 sij 2012, 15:37

In memory of Neutral napisao:Opet se iskazao jučer. Sa ovakvim igračem da budeš ozbiljan ekipa :roll:

Gladbach koji je prošle sezone zamalo ispao iz lige dobija nas 2x, jednom usred Munchena ili ti ga Minhena i jučer onakva blamaža. Trica radi jake odbrane. :bravo:

A kojeg bi ti stoper dofuro tj. koja dva :?: :!:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 sij 2012, 11:29

In memory of Neutral napisao:Opet se iskazao jučer. Sa ovakvim igračem da budeš ozbiljan ekipa :roll:

Nije to zbog BadGnjilog ili van Gnojtena već zbog načina kak se igra obrana. Da Pique i Vidić tak visoko stoje i da je takva neorganizacija u obrani oni si nebi mogli pomoć...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 sij 2012, 11:34

Sa ozlijedom Contenta i Buytena ostali smo na 19 igrača. S tim da od tih 19 imamo Usamia i Cana koje u biti nemremo ubrajati u igrače prvog tima. Imajući još na umu da su tu Pranjić i Brano među preostalih 17 bit će škakljivo...

Sad je fakat bar mala prilika za Brenu naravno ako mu se dopusti da igra. Ja bi mu dopustio bez obzira na rizik. rađe on nego Gustavo ili Tymo na štoperu, pa kud puklo da puklo. naravno prva opcija je Boateng na štoperu i rafinha na krilu, no ak JUPP i dalje oće jednog visokog i jednog niskog beka onda Breno mora biti prvi pick za štopera!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 22 sij 2012, 12:54

anton 1983 napisao:Sa ozlijedom Contenta i Buytena ostali smo na 19 igrača. S tim da od tih 19 imamo Usamia i Cana koje u biti nemremo ubrajati u igrače prvog tima. Imajući još na umu da su tu Pranjić i Brano među preostalih 17 bit će škakljivo...

A igrači poput Fontasa, Couence, Alcantare su ono... u čekaonici iako već sada mogu puno Barceloni dati.

Can bi kod nas trebao biti taj jedan od spomenutih, a i Usami. No kad čujem od tebe da nisu, e onda su to za mene veliki problemi.

Mislim da nakon ovakvih problema mi ćemo još morati pričekati nekoliko godina da dosegnemo razinu Barcelone i Reala. :|

anton 1983 napisao:Sad je fakat bar mala prilika za Brenu naravno ako mu se dopusti da igra. Ja bi mu dopustio bez obzira na rizik. rađe on nego Gustavo ili Tymo na štoperu, pa kud puklo da puklo. naravno prva opcija je Boateng na štoperu i rafinha na krilu, no ak JUPP i dalje oće jednog visokog i jednog niskog beka onda Breno mora biti prvi pick za štopera!!!

Ako ga se neće sad stavljati u igru, onda neće nikad.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 22 sij 2012, 13:57

LuctL napisao:Sad stvarno pitanje za svih. Vi stvarno pušite tu priču da Boa igra zato što je visok?

Pa to je za mene jedino logični zaključak. Inaće taj visoki znači i defanzivni. Znači jedan bek je defanzivan a drugi ofenzivan...

FCB_general napisao:A igrači poput Fontasa, Couence, Alcantare su ono... u čekaonici iako već sada mogu puno Barceloni dati.

Can bi kod nas trebao biti taj jedan od spomenutih, a i Usami. No kad čujem od tebe da nisu, e onda su to za mene veliki problemi.

Ja sam velim kakvo je stanje, nisam reko da to tak treba biti...Morti buju Usami i Can sad trebali dobiti više prilika, no nije sad da nam te pozicije škripe...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Titan » 22 sij 2012, 13:58

Breno je bolji od Holgera i mislim da je napokon došlo vrijeme da ga stavi u prvih 11 i da dokaže sav taj potencijal i talenat.

Holger go to Hertha !
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva