Javi Martinez

Arhivirane teme...

Re: Javi Martinez

PostPostao/la Speedy » 24 lis 2012, 11:19

anton 1983 napisao:Nama se on prekasno pridružio da bi odma mogao više igrati. Zašto je to uopće važno? Pa iz razloga što je fulao pripreme, a on je ovo ljeto bio sa španjolskom na EP.

Jeftini argument, koliko je ono odigrao na EP minuta? :mig:

anton 1983 napisao:Nakon toga maltene nije imao stanku i onda je išao na olimpijske igre, a kad se vratio nije niti trenirao kako treba zbog zavrzlame oko svog transfera.

Do sada je morao steci kolku-tolku spremu! :bravo:

anton 1983 napisao:I ono što ja najbitnije;

DOŠAO ŠPANJOLAC U NJEMAČKU! Ko ovo nezna shvatiti neka mu BOG POMOGNE! :mrgreen:

Ovo ne zelim ni komentirati! :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 11:25

Pa nije bitno koliko je igrao, bitno je da nije imao odmora. A kao što vidiš on dosloFce ima kakvu takvu spremu.

ček ti stvarno misliš da igraču na toj poziciji kada dođe u neku novu uigranu ekipu ne treba vremena za prilagodbu? :?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 24 lis 2012, 11:31

anton 1983 napisao:ček ti stvarno misliš da igraču na toj poziciji kada dođe u neku novu uigranu ekipu ne treba vremena za prilagodbu? :?

Naravno da mu treba veremena ali ako si SPEK ne treba ti. Primjera radi, Robben, kad je on dosao u svojoj prvoj sezoni i kak je odmah igrao?

Nemoj se ljutiti, moram te malo provocirati, dosadno mi! :mrgreen: Htio sam cruza ali si se ti javio! :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2012, 11:42

JA ču ovako reči, još me nije niti razočarao niti razveselio...od njega ne očekujem niti golove niti driblinge, al očekujem da tek poslije zime ili ti u drugom djelu sezone počne razarati po kvartu. Dajem mu šansu kao što dobije svaki igrač koji dođe u MUPL - 6 mjeseci prilagodbe, pa tek onda igra...

A što se tiće ove usporedbe sa Robbenom, takva vrsta igrača naravno da brže djeluje jer su individualci sa napadačkim sklonostima, a ne defanziFci koji više zavise od timske igre...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 24 lis 2012, 11:44

Je, Martinez je nespreman došao u Bayern. Nešto ko Modrić u Real pa mu je trebalo vremena, samo je Luka takav igrač da je već ušao u štos kroz repku i više dobivenih prilika u Realu.

Čovjek nije igrao nikakve utakmice, prešao je u novu sredinu, a nije profil igrača ko Robben i Ribery da odmah može raditi nekakva čuda. Uli je rekao, Martinez nije ko Messi, Hazard i sl. ekipa ofenzivnih igrača. On je tek centralni/defenzivni vezni. Od Martineza do početka proljetnog dijela prvenstva i ne očekujem nešto veliko. Možda bih trebao kad se pogleda odšteta, ali ipak ne pored ovakve konkurencije koju on ima.

Da bih od njega vidio neki 'spektakl', morao bi idućih 5 utakmica početi od 1. min. Pored ovakvog Luiza Gustava, nemoguće.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 lis 2012, 17:34

FCB_general napisao:Je, Martinez je nespreman došao u Bayern. Nešto ko Modrić u Real pa mu je trebalo vremena, samo je Luka takav igrač da je već ušao u štos kroz repku i više dobivenih prilika u Realu.

Čovjek nije igrao nikakve utakmice, prešao je u novu sredinu, a nije profil igrača ko Robben i Ribery da odmah može raditi nekakva čuda. Uli je rekao, Martinez nije ko Messi, Hazard i sl. ekipa ofenzivnih igrača. On je tek centralni/defenzivni vezni. Od Martineza do početka proljetnog dijela prvenstva i ne očekujem nešto veliko. Možda bih trebao kad se pogleda odšteta, ali ipak ne pored ovakve konkurencije koju on ima.

Da bih od njega vidio neki 'spektakl', morao bi idućih 5 utakmica početi od 1. min. Pored ovakvog Luiza Gustava, nemoguće.

Cijela je priča vrlo jednostavna a to je da on vredi samo trečinu transfera plačenog a i to mora dokazat kao svaki drugi igrač stranac pogotova kaj nije igro nikad u njemačkoj..po meni on je kupljen samo da pokažemo da imamo bubnut para ak hočemo nekaj..čisti trend i šminka al i to ima smisla samo kaj nama normalnim ljudima je to ponekad teško shvatit.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 26 lis 2012, 18:06

debi mu je bio odličan. sjećam se njegovog prvog dodira s loptom i one duge lopte kojom je muller pogodio u "trepavice". u drugoj utakmici je isto bio solidan.
ali poslije toga nismo vidili ništa od njega. kao što je netko već napisao djeluje kao da se pogubio, da ne zna što treba raditi na terenu. e sad ne znam jel problem u njemu ili mu je heynckes naredio da isključivo uzima lopte i prosljeđuje ih prvom do sebe. ako je tako onda smatram da je to greška. lik sigurno zna igrati i treba mu dati malo više slobode.
ne bih ga ja još otpisivao. treba mu dati vremena za prilagodbu. tek ako i za 2-3 mjeseca bude pružao loše partije onda ćemo ga moći nazvati promašajem.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 lis 2012, 11:58

TiLe napisao:debi mu je bio odličan. sjećam se njegovog prvog dodira s loptom i one duge lopte kojom je muller pogodio u "trepavice". u drugoj utakmici je isto bio solidan.
ali poslije toga nismo vidili ništa od njega. kao što je netko već napisao djeluje kao da se pogubio, da ne zna što treba raditi na terenu. e sad ne znam jel problem u njemu ili mu je heynckes naredio da isključivo uzima lopte i prosljeđuje ih prvom do sebe. ako je tako onda smatram da je to greška. lik sigurno zna igrati i treba mu dati malo više slobode.
ne bih ga ja još otpisivao. treba mu dati vremena za prilagodbu. tek ako i za 2-3 mjeseca bude pružao loše partije onda ćemo ga moći nazvati promašajem.

Imam isto mišljenje nit mi smrdi nit miriši taj malac osim naravno transfera.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 27 lis 2012, 19:02

doro napisao:Cijela je priča vrlo jednostavna a to je da on vredi samo trečinu transfera plačenog a i to mora dokazat kao svaki drugi igrač stranac pogotova kaj nije igro nikad u njemačkoj..po meni on je kupljen samo da pokažemo da imamo bubnut para ak hočemo nekaj..čisti trend i šminka al i to ima smisla samo kaj nama normalnim ljudima je to ponekad teško shvatit.

On je zapravo taj Vidal koji je trebao doći prošle sezone jer smo tražiti zamjenu za Tymoshchuka, vidiš da ovaj ne postoji na terenu(dobro da je na klupi još). On je po meni pametna kupovina jer klub nije tek tako njega uzeo i evo, dajemo lovu i amen.

Odšteta je zahtjev Baska, a to što ti kažeš za njegovu vrijednost si totalno upravu. Ista stvar će biti sa Radmelom Falcao-om, a bila je sa Lucasom Moruom, Pastoreom itd, itd...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 11 stu 2012, 15:33

evo lukica ima iste probleme u realu kao martinez kod nas:
http://www.index.hr/sport/clanak/quotmo ... 45850.aspx
možda ne bi bilo loše da i heynckes martinezu sastavi kakav šalabahter pa da trenira po njemu? :)

tužno ga je gledati kako ponekad krči uokolo kao kokoš bez glave. vidi se da se trudi, ali još to nije to.
pozicioniranje mu je, blago rečeno, katastrofa. primjetio sam jučer da se par puta našao na putanji lopte, baš u trenutcima kad je švajni htio okrenuti stranu. nisu to neke kardinalne greške, al jbg, usporavaju igru.

ne snalazi se dobro ni kada primi loptu. obično je vrati jednom od štopera i umjesto da se tada otvori, on se zabija u protivničke igrače. kao da namjerno ne želi da mu vrate loptu i da sudjeluje u igri :?:

možda još ima nekakav strah i igra previše ziheraški, al vrijeme mu je da se malo trgne.
trebao bi ga i heynckes malo prodrmati i narediti mu da malo više sudjeluje u igri, da ide prema naprijed koji put, da napokon pođe igrati s mudima. ako tada i zasere nešto nitko mu neće pretjerano zamjeriti, barem će se vidjeti da želi dokazati da (ne)vrijedi tih 40M.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 12 stu 2012, 10:36

doro napisao:Cijela je priča vrlo jednostavna a to je da on vredi samo trečinu transfera plačenog a i to mora dokazat kao svaki drugi igrač stranac pogotova kaj nije igro nikad u njemačkoj..po meni on je kupljen samo da pokažemo da imamo bubnut para ak hočemo nekaj..čisti trend i šminka al i to ima smisla samo kaj nama normalnim ljudima je to ponekad teško shvatit.

kao prvo nije on kriv što mu je cijena prenapuhana, i svjestan je (kao što je reko) da ne vrijedi onoliko.

drugo, faza prilagodbe je pri kraju, uklopio je se u ekipu i iz partije u partiju pokazuje da vrijedi. Nije moj ni njegov problem ako neki to još ne vide.

treće, za tu cijenu smo dobili veznjaka i štopera. Sad kad su ozljeđeni Boateng i Badstuber, dolaziš u situaciju da ti treba štoper.. van Buyten je idalje nepouzdan, a Javi je sigurno bolji na štoperu nego Tymo i Gustavo! bit će zanimljivo koga će Heynckes sad izabrati.. Buytena koji nije igrao već dugo ili Martineza koji igra svaku tekmu..

gledo sam ga uživo i već sam reko da baš onakav igrač treba Bayernu i Schweinsteigeru!

Martinez je Bayernova sadašnjost i budućnost, htili to prihvatiti ili ne, a kvalitetu DEFINITIVNO ima!

nije ovo ni trend, ni nekakva šminka, niti je Bayern klub koji se prsi kako može pljunuti onu cifru ko od šale, jednostavno nije takav klub niti će ikada biti!

kakav li će Javi tek biti kada prođe još vremena i kada nauči njemački....

nemojte biti pre-kritični prema momku;
nemojte ga stalno potcjenjivati zbog precjenjene odštete;
i nemojte očekivati da će on zabijati i asistirati ko ovih 5 igrača ispred njega...

svaki gol i asistencija samo su PLUS njegovom doprinosu za momčad, jer Bayern njega plaća za obavljanje drugih stvari ;)

Speedy napisao:Nemoj se ljutiti, moram te malo provocirati, dosadno mi! :mrgreen: Htio sam cruza ali si se ti javio! :smile30:

ne moram se uopće živcirati ni vraćati kad imam antona, koji mi je poput glasnogovornika u zadnje vrijeme :music:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 12 stu 2012, 11:16

anton 1983 napisao:Jel dobivate vi mili moji polagano dojam da će naš Martinez postati novi Gomez?

mislim da neće, Gomezu je najteže, zato što unatoč masi golova što je zabio ljudi (poput mene) će uvijek biti mišljenja da za ekipu ne radi dovoljno, ni dovoljno spretno. Mnogi će nam nalaziti protuargumente; i ta priča nema kraja.

ali kada krajnje objektivno pogledaš i bez ikakvih predrasuda, koga briga šta neko priča ili na čijoj si strani!

najvažnije je da Bayern funkcionira, a uvjeren sam da će bolje funkcionirati kada trener ima više izbora!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 12 stu 2012, 12:07

cruz napisao:Martinez je Bayernova sadašnjost i budućnost, htili to prihvatiti ili ne, a kvalitetu DEFINITIVNO ima!

Ja osobno jos ovo nisam primjetio! Za sada on i Schweini nikako ne mogu igrati zajedno, pa Martinez mu samo smeta svojim bezglavim trcanjem po terenu!

cruz napisao:nemojte biti pre-kritični prema momku;

Zastno ne? Ako su i drugi igraci kritizirani moze se i on! :bravo: On po meni prvo mora nauciti hodati a potom onda igrati nogomet. Lik je toliko nespretan, nesto tipa Gomeza kada ima loptu u nogama! Dok ne pokaze svoj potencijal ako ga uopce i ima kritike su na mjestu! :bravo:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 12 stu 2012, 12:09

ok to je tvoje mišljenje :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 12 stu 2012, 12:13

Speedy napisao:
cruz napisao:Martinez je Bayernova sadašnjost i budućnost, htili to prihvatiti ili ne, a kvalitetu DEFINITIVNO ima!

Ja osobno jos ovo nisam primjetio! Za sada on i Schweini nikako ne mogu igrati zajedno, pa Martinez mu samo smeta svojim bezglavim trcanjem po terenu!

cruz napisao:nemojte biti pre-kritični prema momku;

Zastno ne? Ako su i drugi igraci kritizirani moze se i on! :bravo: On po meni prvo mora nauciti hodati a potom onda igrati nogomet. Lik je toliko nespretan, nesto tipa Gomeza kada ima loptu u nogama! Dok ne pokaze svoj potencijal ako ga uopce i ima kritike su na mjestu! :bravo:

Kritike su trenutačno svakako na mjestu, ali od ljudi koji malo duže prate nogomet i ovaj klub bi se očekivalo da imaju malo više razumijevanja za sadašnju situaciju a ne da ko mala djeca iskaču iz grma nakon svake lošije partije.

Povuć ću samo paralelu sa Modrićem koji je trenutačno u Reaku totalno marginaliziran, čisto sumnjam da je preko noći zaboravio igrati nogomet.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva