ivan napisao:Čuj antona, osvojit ćemo LPkoje godine?
ja pitam antona - kako znaš da osvajamo ligu prvaka?
isto tako pitam ostale - kako znate da ne osvajamo?
ivan napisao:Čuj antona, osvojit ćemo LPkoje godine?

cruz napisao:ivan napisao:Čuj antona, osvojit ćemo LPkoje godine?
ja pitam antona - kako znaš da osvajamo ligu prvaka?
isto tako pitam ostale - kako znate da ne osvajamo?

cruz napisao:Jupp: De Bruyne je igrač za kojeg bi dao svoju zadnju majicu. Daleko najbolji u Europi u ovom trenutku na toj poziciji.

doro napisao:Normalno jer smo igrali samo sa 1 defanzivcom...James nemože odigrat 8 kak spada jer nije taj tip....to treba igrat Tolisso il Vidal...

cruz napisao:doro napisao:Normalno jer smo igrali samo sa 1 defanzivcom...James nemože odigrat 8 kak spada jer nije taj tip....to treba igrat Tolisso il Vidal...
Mislim da može. Zato što uz kreatorske sposobnosti James ima i odličnu kondiciju, zalaže se poput zadnjeg veznog i dobro se postavlja u fazi obrane (vidi se da nije samo talent, već da je radio na tome).
On je naš novi Superspieler kojeg pothitno trebamo zadržati i dati mu maksimalno povjerenje. James je potencijal da igra di poželi, u realu, Barci itd. Moramo njemu dati što mu treba i profitirat ćemo!

cruz napisao:Doro pobogu to su informacije s početka sezoneon sad redovno igra 90 minuta i trči 12 kilometara, znači momak je TOP spreman i rezultati su sve bolji.

Gerd Muller napisao:Bayern Munchen u posljednjih 50 utakmica pod vodstvom Heynckesa:
46 pobjeda
2 neriješene
2 poraza
134 postignuta gola
34 primljena

doro napisao:Taj trener pojma nema samo zna sa Bayernom veli plonker![]()
![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost