anton 1983 napisao:Ne vazem nis neg ne znam dal ima smisla gledat... ocekujem 5 0 u prvih 45 minuta il trsko gnojenje RMefersa...

sve redom kompleksaši.
Prije 25-35 godina bi netko rekao da je to nemoguće, totalno bolesno, no evo čovjek doslovno živi nešto skroz novo izvan Liverpoola i Anfielda. Jamie Carragher očito obožava Borussiju Dortmund, nakon što se tijekom polufinala napio na Westfalenu, došao je podržati Žute u finalu Lige prvaka.https://x.com/CBSSportsGolazo/status/1796634836209205578
Podsjetimo, Carragher je u polufinalnoj utakmici između Borussije i PSG-a bio na Žutom zidu gdje se odlično proveo, toliko dobro da je jedva odradio svoj novinarski posao nakon utakmice.
Fufljao je i grlio Jadona Sancha u intervjuu, a i sam je priznao da se pošteno ''oblokao'' s navijačima dortmundske Borussije.
''Popio sam osam piva!'' ispalio je tada Carragher.
Dok je Englez grlio i pokušavao pozvati sunardonjaka Sancha na piće, Thierry Henry je u CBS-ovom studiju pokrivao glavu i umirao od smijeha.
Uoči finala Lige prvaka, Carragher se opet našao u društvu navijača Borussije, i opet su ga oduševili njihovim navijanjem i podrškom klubu, a neizostavno je bilo i pivo.

Red passion napisao:Ono što me nažalost više ne razjari da bih razbio pola svog doma kao u mlađim danima je ta usrana činjenica kako taj usrani crno-žuti centar leti terenom kao da igra jebeni rukomet; ima usranu V16 motor tranziciju u igri i dođu za 10 sekundi do madridskog gola. Gdje je jebeni Bayern nakon Heynckesa i Flicka u tome?![]()
![]()
![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost