effe__sa napisao: S jedne strane možemo zaključit da je Gomez igrač koji se lako može prilagodit različitim sistemima igre (neki opet kažu da ne može i da mu ovaj naš sistem odgovara gdje on dobije servirano i onda ugura loptu u gol), a s druge strane se postavlja pitanje jel naš sistem, sistem naše ekipe ugušio možda one druge Gomezove odlike? One odlike iz Stuttgarta?

effe__sa napisao:Nešto mi već prolazi nekoliko dana ovako kroz glavu nikako da napišem...Kao prvo većinom sam ja zadovoljan Gomezom, često sam ga znao hvalit jer meni je super ako igrač zabija i nije mi bitno kako zabija, jer napadač je napadač i zna se njegov zadatak. Međutim uvijek se nađu ti kritičari , koji kritikuju Gomeza. Ja nekad to jesam možda spomenuo, možda doduše ovde i nisam a jesam na drugom forumu, te Gomezove igre u Stuttgartu, a eto nekako mi i ti kritičari bježe od tih njegovih nastupa tamo....Zanimljivo je naime u cijeloj stvari da onaj Gomez u Stuttgartu nije isti kao ovaj Gomez u Bayernu. A ono njegovo iz Stuttgarta bi ja volio vidjet kod nas, kad nam ne ide.....Naime kod nas je dosta vezan za šesnaesterac, a tamo je znao s loptom mnogo veći put proći, još više stvari napravit. S jedne strane možemo zaključit da je Gomez igrač koji se lako može prilagodit različitim sistemima igre (neki opet kažu da ne može i da mu ovaj naš sistem odgovara gdje on dobije servirano i onda ugura loptu u gol), a s druge strane se postavlja pitanje jel naš sistem, sistem naše ekipe ugušio možda one druge Gomezove odlike? One odlike iz Stuttgarta?

Lucimar napisao:dajte mi primjer kad je gomez zabio dobar go ?
znam jedan kad je imo loptu na desnoj nozi i prebacio je na lijevu brzo, igrac proletio ispred njega i zabio ga onda lijevom
ne znam protiv koga je bilo to, prosle sezone

Ja bi se sada trenutno veselio ko malo djete kad bi dobivali tekme s onim golovima Gomeza s dva metra! 
Speedy napisao:Zar smo dosli do toga da je postalo bitno da li nam napadaci daju lijepe golove ili ne?Ja bi se sada trenutno veselio ko malo djete kad bi dobivali tekme s onim golovima Gomeza s dva metra!
LuctL napisao:Je li ti znaš da je Gomez jedan on najboljih napadača na svijetu što se tiče omjera udaraca i golova?
Nije da ga branim, i ja bi ga sjeo na klupu, dao Petersenu priliku, al reći da je potrošač je smiješno. Fulava zicere, nema tehniku, ima jebenu frizuru, al potrošač nije.

Lucimar napisao:nije bitno kakve on golove daje
bitno je da covjek ne doprinosi igri ni na jedan nacin
da stavis drvenu lutku ribery i roben ce je pogoditi i ona ce dati go
taj covjek ne pokazuje apsolutno nista za sto se moze reci da nebi pokazao i neki prosjecan napadac iz lige 5 a on je glavni igrac bayerna prakticno
pa onakve golove bi dao i ja
@luctl
daj mi izvor po kojem je gomez jedan od najboljih u odnosu udaraca i golova ?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost