UltrasMentalita napisao:Kad se igra ova tekma s Dortmundom ?
Haman 12-og augusta...
UltrasMentalita napisao:Kad se igra ova tekma s Dortmundom ?

baja

Elber napisao:gdje ima taj spisak ko sta vozi

LuctL napisao:Uli je peder, to je opće poznata stvar.
Da je to rekao Swinji, Riberyu ili Robbenu, ovi bi ga silovali u usta.

The Scarface napisao: prvo one glupaste izjave u vezi Brena, pa neutemeljene kritike na račun Gomeza te glupe izjave u vezi Kineza.

effe__sa napisao:Po pitanju Brenoa mi je izjava bila malo nesretna, jednim malim dijelom je možda kod te izjave bio u pravu, ali je jako nes(p)retne usporedbe napravio.
Što se Gomeza tiče, ja jesam uvijek skoro za Gomeza, ali istina jeste da bi nekad se mogao još više zalagat, trudit, biti skoncentrisaniji, a ovde je Uli mislim primijenio taktiku da iz njega još više izvuče. Mislim da nije bila klasična kritika u pitanju, jer kod Ulija je sve što kaže (posebno kad govorimo o škakljivim , žestokim izjavama) ima neku svoju skrivenu pozadinu, neki svoj cilj. To mislim da je u ovom slučaju.
Inače Uli je prije malo pogriješio sa izjavama poput one priče o bombi u napadu i tako slično. Stiče se dojam da naša uprava po pitanju jednog dijela transfer politike ovaj put baš i nije imala pravi plan (a o tome sam jednom šire pisao).
Onaj prvi dio je naravno sjajno odrađen, kada smo i doveli ove igrače koji nam donose širinu u kadru i koji trebaju biti alternativa.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju