In memory of Neutral napisao:Teško da mogu proći. Volio bi da hoće no Sammir ne može biti u potpunosti spreman. Jurčić je taktikom pogriješio, no Austria je odigrala defanzivno dobar fudbal.
Ne zaboravimo sjajnu podršku koji će aBd imati.
TiLe napisao:HolgerBadstuber napisao:Sad se vraca Sammir,
to im može biti jedino minus![]()
lik je nespreman što se jučer dobro vidjelo, i ne treba ga forsirati.

FCB_general napisao:Čudo će to sve biti ukoliko Damir Krznar i Zoki Mamić budu uveli Dinamo u skupinu CL. Mislim kako je to sve beton, jer 2:0 u gostima je nešto što se jako teško nadoknađuje.

HolgerBadstuber napisao:FCB_general napisao:Čudo će to sve biti ukoliko Damir Krznar i Zoki Mamić budu uveli Dinamo u skupinu CL. Mislim kako je to sve beton, jer 2:0 u gostima je nešto što se jako teško nadoknađuje.
Aha, oni ce voditi utakmicu? Nisam to znao, ja sam mislio da ce samo danas trening odraditi i to je to. To su onda ljudi koji su s njima konstantno tako da ovo sa sok terapijom onda pada u vodu.

Lahm napisao:Mamić jr. izjavio jučer da sprema iznenađenje za Austriju, a to iznenađenje je Sammir od prve minute.

Murta napisao:Ja sam to vidio u subotu i uplatio. Kockao sam se i stavio hendi kod Slavena, to je prošlo.

CroCHEF napisao:ljudi kazu da je pisao da se trpa na Dinamo i u prvoj utakmici...
Miki napisao:CroCHEF napisao:ljudi kazu da je pisao da se trpa na Dinamo i u prvoj utakmici...
Taj lik sam sebe demantuje 5 puta u jednoj rečenici. Pogledaj press konferenciju nakon utakmice protiv Austrije i priču o Cicu Kranjčaru.

Lahm napisao:Dobro je Dinamo počeo.![]()
Gube 1-0
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost