Transferi i špekulacije u Bundesligi

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije u Bundesligi

PostPostao/la Francky boy » 14 svi 2009, 00:27

Ovaj Koln baš ima lovu.Na listi želja su im Nilmar, Emerson i Bruno sjajni golman Flamenga.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... stars.html
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 15 svi 2009, 14:19

Werder već traži zamjenu za Diega.Upitanju je Lulinha trenutno jedan od najvećih talenata na planeti.Inače igra za Corinthians.

http://www.itasportpress.it/?action=read&idnotizia=6921
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 16 svi 2009, 07:48

Nakon Kuranyia sad se HSV zainteresiro za Novakovića - e to bi bila jebena akvizicija kad bi ga uspjeli dovest - fenomenalan napadač i mislim da bi išo za nekih 7-10 milja i sigurno je bolji od Kuranyia...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 17 svi 2009, 05:31

Izgleda da je Werder uspio hapiti Marina i da će transfer iznositi između 8-10 miljona eura s tim da Diego ide put Juvea i da će transfer biti veći od 30 miljona eura i Diego od tog transfera dobiva 15%!

Ajd nije ni to tak loše - zaradili su PK love i drago mi je kaj će dobit iznad 30 milja jer tolko taj igrač i vrijedi.

Dal će Marin bar malo moće zamijeniti Diega ne znam ali kao njegova zamjena i kakve su Werderove mogučnosti transfer uopće nije loš - sada će Werder imati 2 dragulja u ekipi - Marin i Ozil - još kad bi uspjeli dovest zadnjeg veznog, lijevog beka i kakvu takvu špicu to bi bilo super, samo je pitanje kakvu kvalitetu će uspjet dovest i koliko će para biti na raspolaganju...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 svi 2009, 07:34

Izgleda da je zapelo kod Diega - on se dogovoril sa Juveom ALI - on ima klauzulu u ugovoru prema kojoj njemu pripada 15% od cijelog transfera i sada Werder želi da tih 15 % plati Juve - naime odšteta je 29 miljona eura + 4,35 milje koje bi Juve trebo platit, ali Juve to ne želi oni hoće da te pare valjda da Werder i na to Werder ne pristaje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 18 svi 2009, 08:36

Ne bih se iznenadio da on na kraju ostane u Werderu sljedece sezone. :haha:

Ili pak mi pokucamo ponovno na vrata iako ta cifra koja se spominje mi je malo prevelika te sumnjam da smo mi spremni toliko izdvojiti za njega...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 18 svi 2009, 08:43

Speedy napisao:Ili pak mi pokucamo ponovno na vrata iako ta cifra koja se spominje mi je malo prevelika te sumnjam da smo mi spremni toliko izdvojiti za njega...

E vidiš - problem je u onih 4,35 miljona, a to je baš blizu one cifre koju bi ja Uliju predložio da dadne Werderu ako pobijede Wolfsburga u zadnjem kolu :D

Dobimo prvenstvo i Diega - po meni se to isplati!!! :fcb:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2009, 07:22

Kako sad stvari stoje na kraju će HSV iza sebe imati katastrofu od sezone - bez europe bit će jako teško ali unatoč tome oni rade na ekipi za slijedeću sezonu i sviđaju mi se 3 moguća pojačanja:

Eljero Elia - lijevo krilo iz Twentea - on bi čak mogo i Olića zamijeniti ak će igrati 4-5-1 - odšteta 6-8 milja...

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

Katsouranis iz Benfice - po meni jako dobar zadnji vezni i baš bi paso u HSV i odšteta je samo 3 milje.

I Madlung koji će moć doć za 0 kn a odlaze Reinhardt i Michael Gravgaard jer HSV ne želi kupiti ga za 3 milje.

Ak dođu ova 3 i još koji to uopće ne bu loše, samo naravno sve zavisi dal će u Ligu Uefa ili ne, najgore je kaj jedan od meni dva jako draga kluba BVB - HSV neće nastupati u Europi nego će ono smeće od Herthe za koju sam ziher da će se zblamirati! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 19 svi 2009, 10:04

Znaci u cijelu pricu oko Diega se umjesao, nije tesko pogoditi, Man. City! :hehe:

Navodno nude 39 milja! E sad je pitanje sto ce biti od svega ovog, jer ih vecinom svi odbijaju tako da bi i u ovom slucaju mogli ostati "suve burgije"! :haha:

Man City steigt in Diego-Poker ein
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 19 svi 2009, 10:21

Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 20 svi 2009, 07:57

Thomas Schaff bi mogo nakon ove sezone ća - sad se već o tome baš jebeno ŠPEKulita - fino mazne dva pokala i ciao ragazza - niko ništa neće reč, komentirat i demantirat i ŠPEKulira se da bo baš on mogo u Wolfsburg - otiđe li on tamo ja se za Wolfsburg ne bojim, ali isto tako ako osvoji Cup Uefa i Njemački kup bit će interesantan inozemnim klubovima - baš bi bio gušt vidjeti Švabu na Juveovoj klupi i još da ih upropasti - di ćeš bolje :D

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -sieg.html
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 21 svi 2009, 21:13

Ipak Dietmar Hopp odlučio ovo ljeto investirati poveću sumu novca na pojačanja.Prvobitno je bilo planirano 10 mil eura koja su bila planirana još u Februaru kad je Hoffenheim bio lider.Međutim Hoffenheim je kasnije pao u krizu, poslije toga došlo je i do sukoba sa Rangnickom koji je zahtjeva velike novce kako bi doveo 7 novih igrača .Na kraju je Hopp odustao od prvobitnog plana i odlučio da investira na desetine miliona eura u nova kvalitetna pojačanja.Imaju u planu da na pojedinim pozicijama dovedu ekstra igrače kako bi se slijedeće godine dokopali evrope , a i bili opasniji konkurent za titulu.Inače njihov manager je otputovao u brazil kako bi se realizovao transfer sa supertalenovanim Maicosuel čije obeštećenje je 4,5 mil eura.Jutrosa sam pročitao da je transfer završen i da će ovaj sjajni igrač za 4,8 mil eura završiti u Hoffenheimu.

http://sport.ard.de/sp/fussball/news200 ... tionen.jsp

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pMR53fEM84E[/youtube]
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 22 svi 2009, 12:58

Hoffenheim uveliko počeo sa trošenjem novca.Novi igrač koji bi im se uskoro mogao priključiti je argentinsko čudo od djeteta Franco Zuculini koji ima samo 18 godina.I ovaj transfer bi uskoro mogao biti gotov.Obeštećenje je 6 mil eura.

http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 09185.html
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2009, 08:40

Majke ti drage Yugić!

Ošo Diego nama tako u juventutis - bit će do srijede to najoficijalnije kaj može bit, ali dogovorili su se..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 23 svi 2009, 09:43

anton 1983 napisao:Majke ti drage Yugić!

Ošo Diego nama tako u juventutis - bit će do srijede to najoficijalnije kaj može bit, ali dogovorili su se..

Link koji je vjest objavio.Ja ti ne vjerujem.
Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva