Malo je falilo.

ivan napisao:Haha zalizani je moro dat gol pa makar iz penala. Onda je naravno morao skinut majicu i napinjat se ko neki dječarac koji se pravi važan. Jedino to ne podnosim kod njega. Da je barem odlučujući gol nego ovako...umišljenko

The Scarface napisao:
Malo je falilo.

effe__sa napisao:ivan napisao:Haha zalizani je moro dat gol pa makar iz penala. Onda je naravno morao skinut majicu i napinjat se ko neki dječarac koji se pravi važan. Jedino to ne podnosim kod njega. Da je barem odlučujući gol nego ovako...umišljenko
To ti je tako kad djetinjstvo, četvrt u kojoj si rastao, ostavi tragove i nabije komplekse.Džaba poslije sve pare, seljak moraš ostat bar malo. Ko se rodi ko gospodin, gospodin je do kraja, a sve ovo ostalo je upitno....
Doduše i Messi je slično djetinjstvo imao, ali on se zna ponašat, drugačije se formirao ko ličnost.
Ronaldo je svakako svojim igrama ove sezone zaslužio trofej, ali lik definitivno previše glumata i ponaša se ko dječačić.
A ovako jedan Casillas zaslužuje uvijek veliki respekt i svakako takvi i trebaju osvajat, jer je on sportista od glave do pete.....I Ancelotti je u suštini gospodin.
Dobro i zbog Khedire mi je drago, a sada eto trećina njemačke reprezentacije ima taj jedan trofej Lige prvaka.
Tragično za Atletico i pored svih nedaća, strašno su se borili, odigrali sjajnih 90 minuta i onda prime takav gol. Ali to je fudbal. Žao mi ih je, jednostavno su zaslužili ovaj trofej.
Ali trofej Reala nije nezaslužen, mi smo im olakšali put do titule, onako lošim izdanjem u polufinalu.

HolgerBadstuber napisao:Malo ste prestrogi, pa covjek je osvojio jednu LP, nama je nezamislivo koje su to emocije. Decko je sa svojom ekipom prakticki na vrhu svijeta, uzeo je najvece natjecanje...
Iako vidis, spominjes u pozitivnom kontekstu Messija koji je po ponasanju 3x gori od Ronalda i Ikera koji je radio takvu stetu klubu da je svojoj zeni iznosio informacije iz svlacionice. Po meni su to puno gore stvari od napinjanja misica i skidanja majice.

A činjenica kako su još neatraktivno igrali i postali prvaci Europe... E sad očekujem dosljednost madridske publike i predsjednika Reala kao u slučaju Capella i još nekih. 
Baš sam uživao, a konačno su nakon punih 10 godina stali ovoj rasipnoj bandi u Primeri da uzima naslove. To se nitko nije nadao, a kamoli još i finalu CL kojeg su umalo uzeli. 
The Scarface napisao:Nogometu su potrebni i ovakvi treneri poput Chole i Kloppa.

HolgerBadstuber napisao:Malo ste prestrogi, pa covjek je osvojio jednu LP, nama je nezamislivo koje su to emocije. Decko je sa svojom ekipom prakticki na vrhu svijeta, uzeo je najvece natjecanje... No meni bi bilo puno draze da je RM uzeo Primeru a Atletico LP.
Iako vidis, spominjes u pozitivnom kontekstu Messija koji je po ponasanju 3x gori od Ronalda i Ikera koji je radio takvu stetu klubu da je svojoj zeni iznosio informacije iz svlacionice. Po meni su to puno gore stvari od napinjanja misica i skidanja majice.

The Scarface napisao:Poanta je da je lik narcisoidan.
Protiv Bayerna je također zabio nebitni gol i ko malo dijete referirao na svoj 15. gol kojim je srušio Messijev rekord.
Danas je zabio taj nebitan penal i opet proslavio gol ko najveći seljak.

TiLe napisao:Kiki je žešći egotriper, ali kad vidim da ga se pokušava prikazati za suprotnost Messiju odmah proljev dobijem.
Lik koji je cijelu ovu sezonu sabotirao zbog svjetskog, a pritom kmečao za povećanjem ugovora je zbilja ogledni primjer poštenjačine

panda napisao:De, nemoj niti ti pretjerivat. Jedan se na terenu ponaša ko gospodin, a drugi ne. Hint - ne radi se o portugalcu
panda napisao:Čovječe, fizički valjda najjači igrač na svijetu, a pada na pod ko najveća pizda, i to čak i dok nema kontaka
panda napisao:Da ne govorimo o sebičnosti i egu veličine nebodera

HolgerBadstuber napisao:The Scarface napisao:Poanta je da je lik narcisoidan.
Protiv Bayerna je također zabio nebitni gol i ko malo dijete referirao na svoj 15. gol kojim je srušio Messijev rekord.
Danas je zabio taj nebitan penal i opet proslavio gol ko najveći seljak.
Pa jel to nesto lose sto je narcisoidan? Kroz povijest su vise manje sve velike licnosti bile narcisoidne, uostalom zato i jesu velike licnosti.
Po meni su narcisoidnost i bahatost sasvim prihvatljive karakteristike ako imas pokrice za to, a ovaj je decko najbolji nogometas na svijetu.
Ibra je po meni pojam narcisoidnosti pa opet ne vidim u tome nista lose, covjek je vrh, vjerojatno najspektakularniji igrac danasnjice, klasa...

effe__sa napisao:A ovo za Messija, pa ne budite vi sigurni da će on toliko bljesnut na SP i da se toliko čuva. Možda lik jednostavno ne može više. Možda se baš potrošio....

FCB_general napisao:effe__sa napisao:A ovo za Messija, pa ne budite vi sigurni da će on toliko bljesnut na SP i da se toliko čuva. Možda lik jednostavno ne može više. Možda se baš potrošio....
Ne može niti je ikad mogao raditi s Argentinom ono što je grande Diego radio 80-ih i 90-ih. Toliko velik bez Xavija i Inieste nije.

The Scarface napisao:Po meni je u sportu poželjnija sportska drskost, ovo izdrkavanje na samog sebe i svoje rekorde je smiješno. Nije ni on više mali klinac od 20-ak godina da se na terenu ponaša ko zadnji cigo.
Na kraju krajeva 100 ljudi 100 čudi, tebi je njegove ponašanje prihvatljivo, meni je smiješno.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju