Izgleda da će Babu plasirati na tržište!
"Es fehlen nur noch die Unterschriften", sagte Reuter nach dem 0:1 (0:0) zum Bundesliga-Start gegen Hertha BSC.
Baba (21) soll dem FCA bis zu 30,7 Millionen Euro bringen. Die Summe übertrifft den Jahresetat des FCA. Babas Preis hat sich somit seit dem Wechsel von der SpVgg Greuther Fürth zum FCA im Sommer 2014 (2,5 Millionen Euro) verzwölffacht. Sein Vertrag beim FCA wäre noch bis 2019 gelaufen.
Die Ablösesumme setzt sich englischen Medienberichten zufolge wie folgt zusammen: Zu einem Grundbetrag von 19,8 Millionen Euro kommen erfolgsabhängige Bonuszahlungen von bis zu 10,9 Millionen Euro. Einen Teil der Einnahmen muss Augsburg aber wohl an Fürth abtreten, das sich beim Verkauf des Talents angeblich einen Anteil von 25 Prozent gesichert hat.
Kad se 30 milja koji su raskopani dobije za beka onda to zvuči SEXUALNO pogotovo kad je Augsburg u pitanju, a s druge strane opet je to gubitak zvijezde koji će se nadokanditi s gnojem no kod Augsburga nigdar ne znaš. Šteta kaj će preveć mesa zgubit a u EL su...Uglavnom standardan rasplet za takav BL klub.
Ovo traje ovak dugo jer je ista stvar kao i sa Sterlingom - postoji postotak od transfera koji ide 3. klubu pa se nabijanjem odštete može tek zadovoljiti Augsburg.
Kolko sam ja shvatio 20 milja se dobiva odmah a 10 milja kroz bonuse, za koje ne znam oće li se ostvariti...dok 25 % ide GREUTER SMEĆU!!!

Tak da kad spomenemo ovih 30 milja za FCA to baš i nije tak jebeen transfer kak na prvu ispada.
Uglavnom zasad i stvari nisu bile tak loše, no sad bi mogle postati ak se to sve ostvari:
Baba, KDB, Rudiger - sam zaboravio koga? Idu ko na traci.....