anton 1983 napisao:Jel mogu ja onda one koji su nakon reusovog transfea u BvB jako puno srali, napljuskati? Jel mogu,a? Jel mogu?
nele-BHF napisao:anton 1983 napisao:Jel mogu ja onda one koji su nakon reusovog transfea u BvB jako puno srali, napljuskati? Jel mogu,a? Jel mogu?
Rues i Šaćir se po kvaliteti ne mogu poredit čovječeJedva da stanu u istu rečenicu, bez ikakve mržnje i podcjenjivanja iskreno... :/ Ali dobro, rekao sam da želim da mali dođe iz samo jednog razloga. To će te mi sami reći...

CroCHEF napisao:nele-BHF napisao:anton 1983 napisao:Jel mogu ja onda one koji su nakon reusovog transfea u BvB jako puno srali, napljuskati? Jel mogu,a? Jel mogu?
Rues i Šaćir se po kvaliteti ne mogu poredit čovječeJedva da stanu u istu rečenicu, bez ikakve mržnje i podcjenjivanja iskreno... :/ Ali dobro, rekao sam da želim da mali dođe iz samo jednog razloga. To će te mi sami reći...
Da jedan unistava ManUtd u ligi prvaka, Englesku repku..., drugi razara po BL

nele-BHF napisao:[
Ništa on ne uništavaNe možeš ti kolektivni uspjeg Basela i očajnu partiju Utd-a stavljati sve na Šaćira. . .
nele-BHF napisao:Ništa on ne uništavaNe možeš ti kolektivni uspjeg Basela i očajnu partiju Utd-a stavljati sve na Šaćira. . .

anton 1983 napisao:. Pa recimo da si malo stariji znao bi da je naš najbolji đoker u povjesti kluba bio Alexandar Zickler koji je opčenito žešće smeće od igrača, no kao igrač koji treba ući sa klupe bio je nenadjebiv.
33. kolo, ulaz 88. minuta, zabija odma za 2minute 

effe__sa napisao:Opet smo dobro spustili cijenu, ja mislo minimalno će biti 10 milki...
doro napisao:Nemreš za zicklera reći da je smeče bil je on sasvim ok nije top al nije ni flop
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost